Prettig

Makkelijk boeken duidelijk.

Prima site

Gewoon alles invullen en stappen volgen. Dan kun je goed de prijs enz. Zuen

Gebruiksvriendelijk

Boeken ging vlot. Wel vreemd dat je niet direct een betaling moet doen. Dit kan pas na inloggen. Je zou geneigd zijn om dit in eerste instantie te vergeten.

De medewerker heeft mij fantastisch geholpen. Verder weinig aan toe te voegen: beter kan niet.

Ondanks de grote drukte (lange wachttijd) werd mijn zaak in alle rust en naar volle tevredenheid afgehandeld!

Boeken was heel makkelijk

Het boeken ging heel makkelijk, heb ook een scherpe prijs want had uiteraard ook vergeleken om te boeken rechtstreeks bij het hotel en bij andere reisaanbieders.

Wij zijn echt heel blij met service van Tui

Er wordt regelmatig een berichtje gestuurd en je wordt geattendeerd op allerlei gegevens die van belang kunnen zijn voor je reis, zeker in deze tijd van Corona. Als heel prettig ervaren !

heel makkelijk en overzichtelijk

heel makkelijk te doen

Aanlokkelijke website. Je krijgt er zin in.

Het boeken ging prima en ook het antwoord op een misverstand onzerzijds. Daarvoor een 9. Waarom een 6???omdat ik nu, een paar dagen later, geen tel. Contact kan krijgen voor een vraag. Via de chat krijg ik dit niet voor elkaar. Het wordt steeds maar niet begrepen. Dus nog maar weer eens proberen

Prima en vertrouwd

Reis al jaren met Tui. Boek altijd online en dat gaat prima. Al maker ik zeggen dat soms de optie keuze van vliegveld niet helemaal meewerkt. Maar verder verloopt alles tot nu altijd goed. Op de reis lokatie ook. Worden altijd goed opgevangen door een medewerker van Tui en naar onze transfer begeleid. Zeker aan te raden.

Goed overzicht, makkelijk boeken

Wij konden alle informatie makkelijk vinden

Gewoon goed

Gewoon goed

Makkelijk en overzichtelijk.

Prima gelukt met boeken. Krijg alleen de tui app niet op telefoon steeds foutmelding. Dat is wel vervelend.

Duidelijk

Makkelijk, snel en duidelijk

Duidelijke site, ruime keuze, goede beschrijvingen van de accomodaties en de omgeving, boeken gaat makkelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Een fijne manier om je reis samen te stellen en vervolgens te boeken. Eenvoudig, duidelijk en vriendelijk.

Goede website

Het boeken was erg gemakkelijk en snel geregeld

Ging prima

Alles makkelijk kunnen invullen en alle gegevens inmijn account

TOP !

Duidelijke site, veel info, zo geboekt

Duidelijke website

Prettig gemakkelijk

´Easy going´ is het gevoel dat je met vakantie associeert. Dat begint al met het boeken. Dat heeft TUI goed begrepen en doorgevoerd op haar website. Ga zo door.

Overzichtelijk, eenvoudig en compleet

Door middel van de filter snel en vooral het juiste vakantieresort gevonden. Kind doet de was !

Gebruiksvriendelijk

Méér vluchten vanaf Rotterdam is zeer wenselijk. Wij zijn van plan-als pensionada-veel stedentrips te gaan maken. Zou ik NoOIT meer ergens anders boeken

Snel een mooie vakantie boeken!!

Website is duidelijk. Ik kan snel vinden wat ik zoek.

Overzichtelijk

Makkelijk en snel geboekt.

Simpel en duidelijk

Het uitzoeken was even een werk. Maar als je eenmaal de juiste accommodatie hebt gevonden gaat het prima. Alles is duidelijk.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk