Goed en Overzichtelijk

Mooie vakantie aanbiedingen.

Het is heel simpel om te boeken

Makkelijk een reis te selecteren en vervolgens te boeken.

Duidelijke website

Heb op basis van de websiteinformatie snel een boeking kunnen maken.

Makkelijk

Goed en volledig, alle info op eigen app account.

Overzichtelijk

Het was heel duidelijk en overzichtelijk om te boeken.

Makkelijk en heel duidelijk

We wisten al waar we naar toe wilden, omdat ik in september 2021 er al geweest was met 2 dochters. Het hotel (de keten H10) is bekend en nu geboekt in het vissersplaatsje ernaast.

Eenvoudig en vlot werkend

Alles netjes geregeld

Prima geregeld

Eenvoudig en duidelijk boeken online

Toe aan vakantie en wat is er dan beter dat de website duidelijk en overzichtelijk is. De voorbereiding was in ieder geval top! Nu wachten….. dat duurt altijd te lang

Boeken ging vlot

Ik vond het vervelend dat ik niet kon aangeven dat ik wel twee 1-persoons bedden wil, hebben een 2-3 p. de luxe kamer geboekt bij Abora Buenaventura by Lopesan, ik ga nl. met een vakantie vriendin, hebben geen relatie, stond in de omschrijving tweepers. bed of twee 1p. bedden.

Klantvriendelijk systeem

Ik heb nog geen negatieve ervaring gehad met tui! Vakantie is heel gemakkelijk te boeken. Ook tijdens het cancelen van een vorig geboekte vakantie was de procedure om ons geld terug te krijgen heel duidelijk en hebben geen gedoe gehad.

afwijkingen t.o.v. standaard zijn onvindbaar

Bij het zoeken naar een reis kozen wij vanwege het goede gevoel in het verleden, voor TUI. Het vertrouwen is er nog wel, maar het goede gevoel over de wijze van boeken is er niet meer. Wij gingen altijd naar een vast reisbureau, daar werd alles door bekende gezichten, tot in de puntjes geregeld. Afwijkingen op standaard waren mogelijk. Deze mogelijkheid ontbreekt totaal op de site. Standaard kost wordt geboden. Natuurlijk kunnen wij bellen, maar het persoonlijke is er af. Zo is het onduidelijk of wij bij een vliegreis van 5,5 uur wel iets te eten krijgen. Ja er wordt een lijst gepresenteerd met mogelijk snacks. Maar die kregen wij vorig jaar ook te zien toen wij een reis naar Curacao boekte, die inclusief maaltijden etc. was.

Goed geregeld

Alles goed geregeld, ik de bevestiging mail was zeer goed en duidelijk. Ben zeer tevreden.

Boekingsproces goed doordacht

Heb een reis naar Bonaire geboekt. Ging prima, heldere website al is het ook bij TUI zo dat er nog veel extra’s bijkomen. Overall gewoon tevreden. Kijk uit naar de vakantie.

Goed geregeld

Makkelijk te boeken in een paar stappen.

ALLES IS DUIDELIJK. ALLEEN INFORMATIE OVER DE MINIMALE MEE TE NEMEN BAGAGE IS ONDUIDELIJK.

De informatie is duidelijk, het boeken is eenvoudig, de snelle respons 8s prettig.

Duidelijk en overzichtelijk

We vonden gauw wat we zochten Duidelijke info mbt hotels en omgeving

Soms wat onoverzichtelijk

De website en het boekingsproces vind ik soms wat rommelig en onoverzichtelijk. Dit geeft soms het gevoel dat hectare vergeet of niet volledig hebt ingevuld. Kan in mijn optiek wat klantvriendelijker.

uitstekend

Heel makkelijk om te boeken en te betalen. Duidelijke foto's en goede informatie.

Klantvriendelijk

Goed te doen, je komt vanzelf tot jouw ideale vakantie. Bij de keuzemogelijkheden mis ik de keuze voor LO, HP en VP.

Duidelijke overzichtelijke site

Snel gevonden wat ik zocht

Alles in een plek te vinden

Met de filters is het snel om jouw ideal vakantie te zoeken.

Fijne webshop erg duidelijk

Duidelijke site, duidelijk overzicht van kosten en mogelijkheden.

Makkelijk en overzichtelijk

Het was prima te doen

Simple,fast.

Since we Travel first time with Tui ,never change to another Travel Agency.we trust in service,prices options. We are happy with Tui.

• Would you recommend us? Yes

Volmerlaan 3