Overzichtelijk en super goed

Overzichtelijke site, goeie omschrijvingen en het boeken is makkelijk

Geweldig!

Geen rompslomp en stap voor stap duidelijk aangegeven.

De in te vullen vraagstelling bij het boeken van deze reis is duidelijk en direct. De boeking verliep mede daardoor soepel en vlot. De bevestiging van onze boeking kwam als E-mail behoorlijk snel door.

goede service en erg vriendelijke medewerker

zie boven

Goede overzichtelijke website

Duidelijk website de stappen die je moet doen zijn overzichtelijk weergegeven en via mijn TUI kan je ook eenvoudig betalen.

Prima site

Zoals altijd, het is prima te doen, geen moeilijk gedoe. Ik ben zeer tevreden over TUI. Op naar de volgende vakantie.

liever naar een reisbureau, maar dichtgegaan in ons dorp.

De koffers moet ik dan weer via transavia boeken, dat kan niet meteen via tui, wat me tot op heden nog niet gelukt is??? binnenkort maar x bellen of langsgaan bij een tui reisburo waar ik stukje voor moet rijden, en dat is niet fijn. Hij kent het boekingsnummer niet. Het persoonlijke van een reisburo mis ik aan het online boeken, en als je het nooit gedaan hebt ook spannend. Mijn rede om online te boeken was de prijs op dat moment.

Boeken via de site is fijner dan in de tui winkel

Ik had wat vragen over de reis en dacht bij de tui winkel wel antwoorden te krijgen. De medewerkster was heel onvriendelijk en gaf eenlettergrepige antwoorden en ik kon vertrekken. Geprobeerd via de site mijn vragen te stellen, maar daar kreeg ik geen antwoord, te druk bleek later. Nu zelf geboekt een andere reis weliswaar. Jammer wel.

Gemakkelijk en overzichtelijk

De website is erg gebruiksvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk.

Fijne overzichtelijke website met goede zoekfuncties!

Door de eisen die wij stellen aan onze vakantie is het superfijn dat TUI zoveel zoekfilters heeft! Dat maakt het potentiële aanbod voor ons een stuk overzichtelijker.

Makkelijk te boeken. Mooi hotel voor prima prijs

Goede ervaring mee,

Fijne maatschappij om mee op vakantie te gaan.

Helemaal top! duidelijk en overzichtelijk

Helemaal top! duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk

Goede ervaringen

Gaat makkelijk allemaal

Het boeken gaat allemaal prima. Wat mij betreft zou bij de factuur wel een link mogen om direct te betalen. De vakantie zelf moeten we nog beleven maar daar heb ik het volste vertrouwen in.

Makkelijk boeken duidelijke site

Goede site, voldoende informatie

Positief

Duidelijkheid

Veel aanbod en overzichtelijk

Door het grote aanbod en overzichtelijkheid was het makkelijk om te boeken

Top website

Goed overzichtelijk om een reis te boeken

Werkt prima

Gebruikersvriendelijk, overzichtelijk

niets op aan te merken, ging vanzelf

niets op aan te merken, ging vanzelf

Overzichtelijk en duidelijk.

Gemakkelijk en overzichtlijk om onze reis te boeken.

Mijn boeking ging snel en duidelijk

Alles op de site van Tui.nl is duidelijk en overzichtelijk.

Gaat goed alleen jammer dat je in de app geen foto’s meer kan zien

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk