Ben tevreden

Ik heb zelf niet geboekt heb ik laten doen dit wordt onze eerste vakantie omdat me broer gaat trouwen op de canarische eilanden

zeer goede ervaring

Overzichtelijke website met veel informatie

Een makkelijke zoektocht

Zoekend naar bepaalde landen en dan kijken naar de mogelijkheden. Handig om bepaalde situering te duiden en de prijs.

Zoals altijd zeer eenvoudig reis te boeken

Reis graag met TUI

Heb eerder vakanties gehad met TUI.....zeer tevreden .....alles goed geregeld

duidelijk.

Blij dat het mij gelukt is, dankzij Tui's boekingsproces

Had na de eerste betaling graag een bevestiging ontvangen

One line boeken is al jaren een fluitje van een cent

Zie mij opmerking in een zin.

Leuk zo een vakantie te zoeken

Hier krijg je voorpret vooral na het vinden (boeken) van een vakantie!

Slecht

Site blokkeerde meermaals bij start en tijdens boeken zelf. Mijn zoontje is een peuter van anderhalf. Maar toen ik zijn geboortedatum ingaf blokkeerde de site want was de ingegeven geboortedatum geen baby… in april is hij nog geen 2 jaar dus toch wel een baby. Finaal door in account geboortedata aan te maken lukte het dan wel en was hij toch een baby…. Iets voor de it dienst om te fixen

Het ging, maar ik mis het reisbureau in Schoonhoven

Voor een reis die ik al eerder maakte is het gemakkelijk boeken, maar iets nieuws uitzoeken zonder boekjes waar je in kunt bladeren kost me veel meer tijd dan in het verleden. We kenden de reisbureaumedewerkers bij naam en zij kenden onze wensen. Bij aanbevelen toch ja ingevuld omdat we nu geen keus hebben. Gouda vinden we te ver weg.

makkelijk op te zoeken en te boeken

Voor het eerst met TUI iets uitgezocht en dit ging heel makkelijk.

Niet moeilijk, gewoon duidelijk!

Voor het boeken van een reis met Tui, heb je geen hulp nodig als je dit via de website regelt. Het is gewoon duidelijk en goed te doen.

Moeilijke website

Duurde lang voordat ik het juiste ervoor kreeg

Alles duidelijk omschreven over de on-line boeking v de vakantiereis

Eerste keer pakketreis geboekt bij TUI. Tevreden over de on-line boeking. Alles duidelijk omschreven betreft reis, hotel, verzekeringen, ruimbagage,vluchtgegevens, totale reissom en aanbetaling v d reissom

Prima te doen met de Tui app, zoeken en filteren en je krijgt wat je zoekt om daaruit je keuze te maken.

Prima te doen

Het boeken van de reis, transfer en hotel was goed en overzichtelijk te boeken. Het enige minpunt is dat de ruimbagage niet mee geboekt kan worden. Dit moet later apart bij Transavia. Het kan niet gelijk, maar pas vanaf 3 weken voor vertrek. Erg omslachtig.

Boeken ging gemakkelijk

Als zelf in kunnen voeren welke reis we wilden boeken

bedenkelijk

Helaas blijkt de belofte van laagste prijsgarantie geen bewaarheid. Vakantiediscounter bood dezelfde reis aan maar dan 33 euro goedkoper. Toen ik hierover wilde bellen omdat er tevens de belofte werd gedaan het prijsverschil te compenseren, en zelfs een hoger bedrag dan het verschil te betalen, was het erg moeilijk het telefoonnummer van TUI te achterhalen. Uiteindelijk gevonden, en na een lang keuzemenu bleek er door onvoorziene omstandigheden dat niemand me te woord kon staan. E-mail adres had ik niet kunnen achterhalen, en de virtuele assistent gaf inadequate antwoorden. Toen ik de volgende dag op de website keek, was de prijs aangepast (ik had aanbetaling al gedaan) tot dezelfde als van de Vakantiediscounter, en heb ik uiteindelijk ipv minder, meer betaald.

Kan beter

Communicatie echt heel slecht, minimale wachttijd voor een telefoontje bedraagt minimaal 20 minuten. Vandaag zelfs telefonisch niet bereikbaar vanwege de drukte, verbinding wordt verbroken. Ook via Facebook pas weken later reactie en geen verdere mogelijkheid om contact te krijgen.

Boeking ging makkelijk

Geen gezucht en gekreun want alles ging op rolletjes.

Super makkelijk

In een paar klikken heb je een reis geboekt. En keuze mogelijkheden genoeg.

Één van de beste reisorganisaties in Nederland.

Makkelijk een keuze maken, uitgebreide omschrijvingen van de hotels, stad, omgeving enz. De sterren komen meestal goed overeen met Zoover, dus heel goed.

Prettige organisatie

Prettig ! En overzichtelijk.

Heel overzichtelijk en duidelijk

De site is heel overzichtelijk en makkelijk te boeken.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk