Dat het duidelijk was waar we heen wilden

Het boeken ging snel

Ik heb een pakket reis geboekt. Ging snel en ook de bevestiging en afhandeling ging correct. Duidelijke stappen voor het afronden van de boeking.

Altijd prima geregeld

Makkelijk en snel geboekt

Zoeken ging makkelijk, snel een favoriet gevonden

Makkelijk en overzichtelijk

In het zoeken van hoteles en de foto’s is tui gewoon simpelweg de beste site. Ik vindt jullie persoonlijk zowel op telefoon als op de computer de meest gebruiksvriendelijke website. Verder de vlucht tijden altijd top en een goede duidelijke omschrijving van hoe je je boeking moet afronden. 1 verbeter punt vindt ik persoonlijk is dat jullie foto’s neer moeten zetten van hoe de zitplaats er in het vliegtuig uit ziet. Vooral de categorie delux je wil als klant beleven waar je gaat zitten te minsten dat heb ik en als ik dan zie dat dat er top uit zie ben ik ook bereid er veel meer voor te betalen. Gilles zou zeggen zweer en beleving hahah. Bedankt tui.

Snel en overzichtelijk met boeken

Snelle en overzichtelijke site

Betrouwbaar zoals altijd!

Hele fijne en betrouwbare reisorganisatie. Al sinds Holland International (40 jaar geleden) trouwe klant en nooit teleurgesteld.

Goed.

Simpel

Makkelijk en snel

Makkelijk toegankelijk.

Een duidelijke site.

Stalking!

Als je één keer iets boekt bij Tui, wordt je daarna gebombardeerd met mails en enquêtes. Voor mij een reden om nóóit meer bij Tui te boeken. Bah!

zeer goed en makkelijk boeken

duidelijke website, makkelijk boeken.

Makkelijk en duidelijk

De site is zeer overzichtelijk met goeie filters. Boeken ging zeer eenvoudig. Communicatie zeer duidelijk

Goed overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken

Makkelijk te boeken, duidelijk en overzichtelijk de accommodaties te vinden

Voldoende

Verschil tussen de vliegmaatschappijen is soms niet duidelijk. Tui of Transavia.

Moeilijk te bereiken

Mailtjes gestuurd, via Facebook berichten. Krijg terug door drukte lange wachttijd. Maar dit duurt minstens een week en dan nog geen reactie.

Boeken prima, de hoeveelheid mails slecht

Oneindig vaak krijg je de mail van Tui om een beoordeling te schrijven. Na het boeken van de reis krijg je elke dag een mail om een beoordeling te schrijven over je boekingservaring. Indien je dit niet doet en je zelfs uitschrijft blijf je bestookt worden met mails. Mn boekingservaring was positief maar hierdoor negatief.

Goede ervaring

Nvt

U was er makkelijk om een reis te boeken

Super gemakkelijk

Was onze eerste keer online via Tui. Alles is duidelijk !

Altijd fijn

We gaan al jaren op vakantie met TUI en meestal is alles goed geregeld

Makkelijk te boeken,

Nog geen ervaring met Tui

Moet het nog meemaken

Ben tevreden

Ik heb zelf niet geboekt heb ik laten doen dit wordt onze eerste vakantie omdat me broer gaat trouwen op de canarische eilanden

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk