zeer slechte ervaring, wel correct opgelost.

Mijn man en ik maakten de 9-daagse fly-drive hoogtepunten van Mexico. Na 14 uur in het vliegtuig bleek er op de luchthaven van Cancun geen TUI vertegenwoordiger aanwezig te zijn. Wij zouden alle hotelvouchers ter plaatse overhandigd krijgen. We hebben zelf een hotel geboekt voor onze 1e overnachting. Contact met het noodnummer van TUI (24/7 bereikbaar) lukte niet. We kregen een bandje dat ze de eerstvolgende werkdag weer bereikbaar waren. (Wij kwamen aan op zaterdag). Via onze zoon in Nederland contact kunnen leggen met TUI en het nummer gekregen van de TUI-agent in Mexico. Gelukkig was het toen snel opgelost en konden we de reis vervolgen. Htl Capital Plaza Chetumal zeer zeer slecht. Geen mogelijkheid tot eten of drinken in hotel. In de omgeving van het hotel waren alle restaurants gesloten. Unheimische buurt. Zwervers, lastig gevallen door bedelaars. Biertjes gekocht en op de hotelkamer opgedronken. Dit gemeld bij de TUI agent in Mexico, die geen oplossing wist te bieden. Vervolgens zelf een ander hotel geboekt. 9-daagse Rondreis te krap. Het zijn enorme afstanden, de wegen niet zoals in Nederland. De laatste dag Chetumal-Cancun =385 km met stops onderweg zoals een Cenote, Bacalar en Tulum, de huurauto inleveren en om 13:40 op de airport zijn voor de vlucht om 16:40 en daarvoor nog verplichte antigeen-test. Dit is niet haalbaar dus moesten we bezienswaardigheden skippen. Al met al niet de reis gemaakt die we hoopten te maken. Bij thuiskomst klacht ingediend bij TUI. Alles is keurig en naar tevredenheid opgelost met terugbetaling van alle gemaakte kosten.

Hotel boeking is door TUI nooit gedaan ! Werkelijk waar gebeurd

Hotel boeking is door TUI nooit gedaan, geen reacties, geen geld terug, slechtste service ooit

Niet echr een vlot bedrijf

Zit na 4x bellen a 15 min zit ik nu al een dag te wachten op een mail vind dit niet echt netjes als het om geld gaat dan zijn ze vlot maar terug mailen die best wel belangrijk voor me is zwaar teleurgesteld

Time to get ****ed!

Tui, time to “get ****ed” 14 Feb 2022 na alle Corona ellende een vakantie naar Curaçao geboekt. Vlak voor het boarden toestel (787) kapot. 24 uur vertraging op een vakantie van 8 dagen! Na een hoop ellende, lang in de wacht staan bij de klantenellende, service kan je het niet noemen, een vergoeding terug gehad. Tegen beter weten in nu weer voor 21 April 2022 naar Bonaire geboekt. We zien nu al dat het toestel word vervangen naar een geleased apparaat. We hebben Deluxe stoelen geboekt die natuurlijk niet beschikbaar zijn in het vervangende toestel. Dat word weer frustrerend lang wachten om je geld terug te krijgen. Kortom, het is 1 bak ellende bij Tui. Volgende keer maar meer betalen en met KLM vliegen. Dan ga je echt een stuk geruster op vakantie.

Zeer slecht omgegaan met klachten

Uren aan telefoon wachten voordat je eindelijk contact krijgt. Luisteren amper en reageren niet terug Bieden geen oplossing die moet jezelf maar vinden! Nooit meer TUI NA 10 JAAR

Mooie accommodaties, verschrikkelijke vlucht!

Mooie accommodatie op Curaçao en makkelijk te boeken. De vlucht heen en terug is verschrikkelijk: vies vliegtuig met te krappe stoelen (denk aan Rayanair comfort, 10 uur lang). Op heenvlucht zelfs geen water in het toilet vanwege een storing. Zeer onhygiënisch met 300 man dat naar het toilet gaat. Bij aankomt 2 dagen buikgriep, na het indienen van een klacht bij Tui van het kastje naar de muur gestuurd. Nog steeds geen antwoord gekregen. Nooit meer Tui….

niet bereikbaar en misleidende kosten achteraf

de boeking online verliep prima bijna alle extra's die je wilt hebben worden direct in het factuur erbij geschreven. met de mededeling complete reissom is betaald, denk je dat alles ook betaald is. 48 uur vantevoren krijg je dan nog een link dat je een gedeelte nog moet betalen. blijkt het parkeren wel geregeld te zijn maar niet betaald. ik vindt dit misleiding.

Gemakkelijk

Het boeken en regelen ging heel eenvoudig

Slecht

Mijn tijden zijn opeens veranderd

Boeking is goed gegaan Helaas die ik nog niet onze geboekte bagage staan

snel en duidelijk geholpen

Een geweldig mee denkend bedrijf. Wij hadden een buitenlandse vakantie geboekt echter is mijn moeder dusdanig ziek geworden en weten we niet hoelang ze nog bij ons is , dat we liever niet naar het buitenland gaan mocht er onverhoopt iets gebeuren. Tui niet moeilijk maar meteen met oplossingen komen en voorstellen en meteen geregeld , dit geeft ons gemoedsrust en minder stress. En toch kunne we even op vakantie in eigen land zodat we toch even onze verdiende rust krijgen.

Zeer plezierig

Maar, we moeten nog lang op onze vakantie wachten. We hopen dat TUI ons een onvergetelijke vakantie gaat bezorgen.

Elk telefonisch contactmoment met Tui kost minimaal 35 minuten

Na eerdere goede ervaringen met Tui is de tevredenheid nu tot onder nulpunt gedaald. De klantservice is structueel onderbezet. Met als absoluut dieptepunt dat op 21 februari 2022 na 35 minuten luisteren naar storende muziek een medewerkster niet anders kan zeggen dan dat we naar een andere afdeling moeten bellen en weer in een wachtrij kjomen van 30 minuten. boeken en betalen gaat vlot en gemakkelijk maar daarna..............................................

Oké

Makkelijk te vinden op internet en als zodanig te boeken.

Zeer dramatisch

Krijg een mail met annuleren van reis. Kosten 250,- euro. Heb alleen nooit een reis geboekt. Probeer ik ze te bellen geen contact mee te krijgen. Of min half uur wachten, waar ik geen tijd voor heb of de verbinding wordt gelijk verbroken

Boeking en mijn account zijn niet te koppelen

We hebben meerdere vakanties geboekt bij TUI. Ik krijg de boeking niet gekoppeld aan mijn account en wordt al maanden niet geholpen hiermee. Ook persoonsgegevens zijn niet te koppelen. Overigens; ik ben zelf ICT'er dus de kans dat het aan mijn ICT competenties ligt zijn gering ;-) Graag HULP! (verwijderen van account kan oplossing zijn?) Betreft account [email protected] (j.v.d.Heyden)

Slecht, we willen een hond meenemen

Wij hebben het park uitgezocht omdat er een hond mee mocht, dit moesten we alleen achteraf doorgeven. Dit hebben we gedaan, maar tot op heden krijgen we geen bevestiging dat dit erbij geboekt is. We krijgen nu wel herinneringen dat de aanbetaling voldaan moet worden. Dit willen we als we zeker weten dat onze hond mee mag. Mvg Patrick van der Ben.

onze eerste keer maar prima

duidelijke website, gemakkelijk boeken.

Tui app gedownload maar helaas heb je hier niets aan voor rondreizen....

Boeken ging vlot. Was duidelijk

Jullie aanbieden

Bedragen kwamen uiteindelijk niet overeen met de aanbieding ! Dat was wel een teleurstelling van 400 euro. Uiteindelijk toch geboekt!

***

***

steeds tevreden geweest, maar kan niet meer op jullie site om een reis te boeken

krijg emails van jullie, kan klikken op jullie aanbieding, maar krijg de opmerking dat we geweigerd worden op jullie site

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk