Waardeloos

Met een goede reisorganisatie op pad, denk je te gaan...mijn ergste nachtmerrie ooit! Mijn koffer was niet gearriveerd op GC op vrijdag, aangegeven op luchthaven.zaterdag reisleiding in hotel"sarah", gevraagd hoe en wat, ik bel u vandaag terug, moet nog steeds, via de app gevraagd om contact met haar, tussen alle bezoekjes door neemt ze contact met u op,,,2 uur later een appje Sarah heeft het te druk, waardeloos en belachelijk. Op de app gevraagd waar mijn koffer was en bleef, antwoord Sarah is dinsdag 12.15 in uw hotel, wat moet je er mee. Zondag weer gevraagd waar die koffer bleef,mevr de koffer is afgeleverd in uw hotel., zaak gesloten, vanuit Amsterdam gebeld, erg knap. Niks zaak gesloten, voor hun wel. Zelf een halve dag wezen zoeken en ja hoor in een wildvreemd hotel moederziel alleen stond zowaar mijn koffer, hulp TUI NUL komma NUL! 3 dagen verloren gegaan. Vrijdag terug, vlucht uit NL stond nog aan de grond vanwege de mist op Eelde, opgehaald uit hotel, als schapen bij elkaar gedreven op de luchthaven, niemand weet wat niemand zegt wat. Uw vlucht gaat vandaag niet, u wordt 15.45 opgehaald, dat werd veel later. Vlucht uit NL eerst noet opgestegen vanwege de mist, daarna vanwege geen crew. Dag erna zelfde probleem, bellen nee mevr we weten van niks u wordt straks opgehaald. Vliegtuig wederom niet opgestegen vanuit Eelde, maar vanuit Amsterdam, uiteindelijk 32 uur vertraging, antwoord TUI weersomstandigheden, ja 1 dag kan, maar geen crew vergeten ze en dag 2 was voorspelbaar en hadden de bussen in Eelde klaar kunnen staan. Compensatie NUL komma NUL, antwoord dan moet u maar naar uw rechtsbijstand verzekering gaan. Kortom TUI doet helemaal niks voor zijn klanten, empathie is er niet, serieus genomen worden ook niet. Denk aub goed na voordat u met TUI in zee gaat.

Factuur valt veel duurder uit

Een paar minuten na nijn boeking ontving ik een factuur met een reissom die pp €200,- duurder was. Tijdens telefonisch contact kon men hier niets aan veranderen. De medewerker controleerde hetzelf ook nog even en constateerde ook een hoger bedrag. Ach het verschil was toch niet zo groot, zei ze nog. Nadat ik de boeking had geannuleerd dat ze dat het gesprek was beëindigd. De ware aard van de medewerker kwam toen naar voren toen ze nog even duidelijk liet weten aan een andere collega dat ik wel enorm aan het zeuren was. Voor mijn nooit geen TUI meer.

Waardeloos reisbureau. Regelen niks of slecht.

In oktober met de familie naar Kenia met Kenia airways. Het reisbureau van tui in Naaldwijk regelde werkelijk helemaal niets. Stoelen konden niet uitgekozen worden omdat dat zogezegd afgerekend moest worden. Regel dat thuis maar. Achteraf hoefde er niet betaald te worden, maar kon er ook niet gereserveerd worden. Gevolg de 7 familieleden inclusief 2 kinderen van 2 en 4 jaar zaten verspreid in het vliegtuig. Schandalig. Wij wilden vanwege onze duikuitrusting extra bagage meenemen. Ook dat konden ze niet regelen of ons informeren hoe we dat moesten regelen. Wel konden ze vertellen dat dat heel veel geld ging kosten. Achteraf konden we gewoon 2 koffers van 23kg per persoon meenemen zonder bijbetaling. Waren we zelf achtergekomen. Nul informatie over visa of gezondheidsverklaringen vanuit TUI. We moesten de ambassade van Kenia maar zelf bellen. (Moet je maar net Engels spreken). Over het eten en drinken in het vliegtuig van Kenia airways geen goed woord. Koud eten, oud kaal brood en bijna geen drinken. Door de hele moeilijke aanloop naar de vakantie toe, hadden niet eens meer zin om te gaan. Dagen bezig geweest met bellen, informeren, van kastje naar de muur gestuurd worden en in de wacht staan. Walgelijk. Dit is TUI. Geld binnenharken en zoek het maar uit. Tom Baak, De Lier

Schandalig.

Slechte communicatie. Niet mijn problemen worden mijn problemen gemaakt. Ronduit schandalig.

Je krijgt niet wat je voorgeschoteld krijgt

Volgens de brochure een leuke 2kamer appartement in Parque Santiago IV te Tenerife geboekt. Krijgen een 1 kamer appartement aangeboden met vide dat zou moeten dienen al 2 de kamer. De foto’s in de brochure gaven toch heel wat anders aan. Gemeld bij TUI , maar die gaven aan in eerste instantie niets voor ons te kunnen betekenen. Later zoude we van appartement kunnen wisselen, maar bleek dezelfde soort kamer te zijn met een ander uitzicht. Niet wat ons is beloofd en voorgeschoteld. TUI reisleider ter plekke nam niet eens de moeite om ter plekke met ons de situatie te bekijken. Prijs kwaliteit was ver onder de maat. Geen TUI meer voor ons.

Prima geregeld alles !

De ervaring van mijn vrouw en ik zelf zijn dat het in tegenstelling tot eerdere gelezen revieuws het prima geregeld was. Zowel de vlucht, het vervoer, ontvangst bij het complex als ook de volledige terugreis waren prima zoals hoort te zijn. Geen klachten dan ook vanuit onze kant maar complimenten en gaan zeker vaker met Tui op vakantie.

1 ster is zelfs nog te veel voor jullie!

Beste tui mensen, ik wil jullie vertellen dat mensen gaan meestal op vakantie om te relaxen, ontspannen! Niet om te stressen en tegen problemen aan lopen! Nog nooit zo’n slechte stressvolle vakantie gehad, dank zij jullie! En de klantenservice.. omg, niet te geloven! Nooit meer tui!

Niet gekregen want ons was aangeboden

Hotel daimond of bodrum in turkije werd aangprezen als 5 sterrren hotel bij aankomst de ontvangsthal is prachtig maar kamers vies klein en niet wat je van een 5 sterrren hotel mag verwachten. Bij terugkomst geklaagd bij tui kregen als antwoord ja dat is turkije nou sorry hoor. Voor mij geen turkeij weer b=rrrrr

Zeer teleurstellende ervaring!!

Om te beginnen is tui slecht bereikbaar. Wij hadden niet de mogelijkheid om zelf de stoelen te kiezen, dat wordt voor jou gedaan. Je betaalt voor extra comfort en je betaalt voor je stoel, maar je kunt je stoelplaatsen niet zelf kiezen. Slaat echt nergens op en erg irritant. Wij vlogen met de dreamliner boeing 787 van Tui Airlines. 1ste instantie een prima uitziende vliegtuig. De vlucht zelf was ook verder goed. Maar voor een vlucht van 10 uur, 1 maaltijd, weinig drinken en 1 droog broodje vind ik echt een kwalijke zaak. Het entertainment deed het niet. Die was zogenaamd geblokkeerd en de film keuze was ook niet bijzonder. Een hoop oude films. Op de terugreis hadden wij helemaal niets. Dat hele scherm stond de hele vlucht uit. En ook hier weer 1 karige maaltijd en een droog broodje met jam. En uiteraard weinig drinken. Wij twijfelde al om voor KLM te gaan. Dat was achteraf veel beter geweest. Van alle vliegtuig maatschappijen die ik heb meegemaakt is TUI absoluut de slechtste. Wij vliegen niet snel meer met TUI. Onze ervaring was helaas echt teleurstellend.

Geweldig boven verwachting

Een week (van 20 sept.-27 sept. 2022) verbleven in hotel Atlantica Grand Mediterraneo all inclusive op Corfu. Het hotel was ver boven verwachting. Alleen volwassenen, geen gillende kinderen. Vriendelijk personeel dat onmiddellijk elk klein probleempje dat er evt. was oploste. Schone en ruime kamers en groot balkon et zeezicht. De kamers lagen tegen een berghelling aan. Er was een soort van lift, kabelbaan aan die je kon nemen. Ook kon je de reeptie bellen en je werd met een golfkarretje opgehaald. Het eten en de drankjes waren allemaal inclusive en zeer gevarieerd. Chapeau voor het hotel

Slecht bereikbaar

Bij aankomst op het vliegveld na vertraging was er geen transfer aanwezig om me naar mijn hotel te brengen. Na aankomt bij mn hotel dacht ik dat het met de vertraging van het vliegtuig te maken had. Gezien TUI niet bereikbaar was en ik middels een taxi alsnog gearriveerd was heb ik het laten gaan. Tot ik weer terug naar huis moest en er weer geen transfer is komen op dagen. Uiteindelijk na 3 kwartier wachten en meerdere berichten en telefoontjes naar TUI. (Allemaal onbeantwoord) heb ik weer een taxi genomen naar het vliegveld. Na arriveren ben ik naar een van de filialen gegaan en heb ik daar mn beklag gedaan. Op dat moment werd er ook eindelijk via de app gereageerd en zou ik een emaillink ontvangen waarmee ik de restitutie zou kunnen claimen van de gemaakte taxikosten. Dat is nu 4 dagen geleden en ik heb sindsdien niets gehoord of ontvangen.

TUI Misselijkmakend vliegtuigmaatschappij

Tui is een misselijkmakend vliegtuigmaatschappij. Ondanks dat ik meerdere tickets in 1 keer heb gekocht hebben ze mijn familie uit elkaar getrokken in het vliegtuig. Iedereen moest random apart ergens in het vliegtuig gaan zitten. Ik heb met tientallen diverse budget vliegtuigmaatschappijen gevlogen en dit heb ik alleen bij Tui meegemaakt. Ze zijn alleen uit op je geld. Dit doen ze met opzet zodat je een hele dure stoel koopt.

Let op eten en drinken !!!!

Aangekomen in Kaapverdië 9 augustus 2022. Mijn man werd de eerste drie dagen meteen heel erg ziek en moest noodgedwongen in bed blijven in het hotel/resort. De vijfde dag werd ikzelf heel erg ziek en heb de laatste vijf vd tien dagen, niets meer kunnen eten en/of drinken. Vijf volle dagen niet uit bed gekund, zo ziek ! Je betaalt wel all in, maar helaas bij ons konden we hier bijna geen gebruik van maken. Gelukkig zonder al teveel toestanden/ziek zijn, naar huis gevlogenmet de nodige medicatie. Onze medicatie van thuis was de zesde dag al op en hebben we in Kaapverdië bij een apotheekhoudende moeten kopen. Thuis gekomen bleek dat ik een maag-darm infectie had opgelopen in Kaapverdië en moest ik aan de antibiotica, om uitdroging/opname ziekenhuis te voorkomen. Al met al hebben wij dus totaal niet van onze vakantie kunnen genieten. Helaas hoorden we van andere hotelgasten, dat er meerdere mensen ziek waren en met dezelfde klachten. Wijzelf denken besmet water via de douche en de ijsblokjes die van dat zelfde water worden gemaakt. Wat uiteraard een zeer kwalijke zaak is, voor een goed aangeschreven RIU hotel/resort. Voor ons is de vakantie, maar ook TUI/RIU heel erg tegengevallen en heeft ons heel veel geld gekost, gezien de vele dagen die we op bed hebben moeten liggen. Voor ons dus geen TUI meer helaas !!!! Monique en Dirk Nijsten

Nooit meer!

Denk je met een vertrouwend organisatie te vliegen, beland je eindstand in een Kroatisch goedervervoer vliegtuig. Geen been ruimte, niks te eten en geen NL sprekend personeel. Aangekomen op accommodatie blijkt alle twee de kamers vol met schimmel, kalk en stof. Geen binnenzwembad zoals aangegeven op de website, geen kapper zoals aangegeven op de website. Eten van een dag ervoor wordt geserveerd met kruiden om de droogte te bedekken. Glijbanen van zwembad gaat uit i.v.m. besparing. 0,0% pret voor de kinderen. Er is geen amusement aanwezig. Schoonmakers stofzuigen en dweilen je kamer niet tenzij je €100 betaald. TUI gevraagd om een andere hotel, was er niet. Gevraagd om een vlucht vervroeging, kon ook niet. Noodgedwongen 2 weken moeten uitzitten in twee smerige hotel kamers met als gevolg een longontsteking, koorts en griep.

Stressvol, zeer slecht, alleen maar negatief

TUI = DOEI!!! Ik ben na 15 jaar weer naar Aruba gegaan om mijn kinderen te laten zien waar hun moeder vandaan komt en we hadden ons hier erg op verheugd. Maar door al deze problemen is onze vakantie nu in het water gevallen. Het toestel moest terugkeren door een medisch probleem aan boord. We zijn eerst op Ierland geland waar we 4 uren in het vliegtuig moesten wachten onder het genot v huilende kinderen en woedende passagiers. Op Schiphol geland moesten we weer onze bagage ophalen. In de bagageruimte werden we van het kastje naar de muur gestuurd. Eerst zou de bagage op band X komen, vervolgens werden we naar band Y gestuurd en tenslotte terug naar band X. Gelukkig heb ik een filmpje gemaakt vd chaos midden in de nacht bij de bagage afhandeling, anders zou TUI dit natuurlijk afdoen als ‘overmacht’, ‘leugens’, etc. Vervolgens kwamen de shuttlebussen niet die ons midden in de nacht zouden komen ophalen om ons naar IBIS Schiphol te vervoeren. Huilende vermoeide kinderen, oudjes die slecht ter been zijn, in de steek en letterlijk in de kou achter latend. Hieronder geef ik een samenvatting van de misère * 30 uur vertraging heenreis * stoelreserveringen en speciale plaatsen op de heenreis kregen we niet, maar wel speciaal voor betaald. * gedoe met shuttles die ons zouden komen ophalen om te vervoeren naar IBIS Schiphol en vervolgens niet kwamen * telefonisch werden we verzekerd dat de gereserveerde en reeds betaalde auto op Aruba ‘gereserveerd’ zou blijven, omdat die immers door TUI was geboekt, dus NOT. * we kregen Vouchers ter waarde v 7€50 per persoon voor 12 uur wachten op Schiphol, terwijl 1 koffie bij Starbucks al 7€ kost. Hoe dan? Inmiddels heb ik assistentie gevraagd bij TUI om een aantal schadeclaims in te dienen. Ik hou u op de hoogte hoe dit afloopt en zal het er zeker niet bij laten liggen.,

Ergste reid organisatie ooit

Onze vlucht was met 22uur vertraagd en er was geen medewerker van Tui en er werden geen informatie gedeeld over de situatie. Probeer je de medewerkers te bellen, is de wachttijd 2uur en als je ze dan eindelijke aan de lijn hebt, zeggen ze dat je naar de gate moet en dat daar een medewerker staat, wat niet zo is! Eindelijk na meer dan 30uur wachten kom je aan bij de hotel, lijkt het helemaal niet op beschrijving. We hebben overigens activiteiten geboekt die gecanceld werden en dan vraag je of Tui dat kan vergoeden. Weet het bedrijf niks zeker en ze komen terug in 6 weken.. Niks is zeker bij TUI en geen een medewerker weet wat er aan de hand is en je word aan je lot overgelaten. Niet alleen is je geld weg maar ook je vakantie. Enige wat je wat tui krijgt is geen smile maar stress.

Helft premie annuleringsverzekering teruggekregen

Via Dé Vakantiediscounter heb ik bij TUI in Oktober 2021 een reis geboekt naar Suriname, vlucht, hotel+ logies inbegrepen, en in juli 2022 zouden mijn gezin en ik vertrekken voor een tiendaagse reis. In mei kreeg ik van Dé Vakantiediscounter het bericht, dat TUI de reis had geannuleerd, zonder een alternatief te kunnen bieden. Op de eerste werkdag na ontvangst van deze mail, had ik het hele bedrag van mijn aanbetaling al ontvangen, exclusief -onder andere- de kosten van de annuleringsverzekering die ik speciaal voor deze reis bij Allianz had afgesloten. Ik ben zeer gefrustreerd over TUI, want er was zogenaamd geen alternatieve reis, maar niet heus: er werden weken later alternatieve reizen (zelfde vertrek-/aankomstdatum, zelfde of vergelijkbare hotel, wél duurder!!) via de TUI website aangeboden! Gezien Dé Vakantiediscounter had vermeld dat er geen alternatieven waren destijds, heb ik snel een andere reis geboekt (naar familie dichterbij, en met de trein). Ik deel dit verhaal, omdat het mij uiteindelijk gelukt is om, door bemiddeling van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), de helft van de premie van de annuleringsverzekering van Allianz terug te ontvangen. Dus, leedgenoten: laat je niet afschepen met het verhaal dat je helemaal geen premie van een annuleringsverzekering terugkrijgt als de reis buiten je eigen toedoen is geannuleerd! Ik moet zeggen dat ik wel heel veel heb moeten mailen, naast alle teleurstelling over de reis die we niet hebben kunnen maken. Mijn vertrouwen in TUI is weg, en ik voel mij als klant een soort menselijk "beleggingsproduct" (dus meer of minder marktwaarde hebbend, en TUI beslist ogenschijnlijk of je ergens naar toe mag, dat is de indruk die ik heb).

Medische indicatie is geld aftroggelen van minder gehandicapten

We reizen altijd met onze gehandicapte zoon - wilden graag eens een georganiseerde vakantie dus via tui geboekt. Met klagen service bekeken wat beste kamers waren en die geboekt naast elkaar of boven elkaar zodat we onze zoon goed in de gaten konden houden. Extra dure kamers want die konden dan zeker bij elkaar en ook nog extra betaald voor medische indicatie. Bevestiging gekregen dat alles geregeld was ook nog voor zekerheid gebeld en ja alles geregeld . Helaas bij aankomst kamers aan de totaal andere kant van het hotel ( een tui hotel ook nog) en omdat alles vol was kon er ook niets anders geregeld worden . Ja men kon zien dat er inderdaad een toezegging was maar dat hadden ze niet gezien . Klanten service niet bereikbaar - pas op dag van terugkomst namen ze contact op dat het inderdaad een fout was maar omdat we nu al op de weg terug waren konden ze niets meer doen en moesten we nog maar eens een officiële klacht indienen .. vakantie was totaal mislukt - meer dan 10 duizend euro kwijt en mij man en ik moesten om de beurt bij onze zoon slapen. Tui dus nooit meer totaal geen rekening houden met minder valide mensen of mensen met een beperking

Schandalig

Schandalig behandeld door TUI. Klantenservice ook niet te bereiken. Nergens een klacht in te dienen.

Geweldige vakantie gehad met TUI!!!

Ben 2 weken met m’n dochter naar Aruba geweest en heb alles geboekt bij TUI. Dit is mij prima bevallen. Duidelijke informatie via de app en ook via de sms dienst. Goede service en begeleiding tijdens het boeken. En mijn dochter had bij de heenreis een medische blessure en is prima begeleidt tot aan het vliegtuig. Bij de terugreis kregen we tot onze grote verbazing een upgrade naar business class. Wat een heerlijke vlucht. Super bedankt TUI voor deze geweldige ervaring! We zijn zeer tevreden over jullie organisatie. TOP!!

Rot organisatie

Met veel vreugde heb ik mijn vakantie geboekt in de veronderstelling dat ik een fijne vakantie zou hebben. Na aankomst bij het hotel(Paloma Foresta) kreeg ik te horen dat ik de garden family kamer zou krijgen( niet in hoofdgebouw). Op mijn reserveringsbevestiging stond duidelijk family suite hoofdgebouw. Helaas kon het hotel niks doen. Ik moest het maar zelf oplossen met tui! Tui had namelijk verkeerde informatie doorgegeven aan het hotel. Op nummer 02423103000 heb ik Tui gesproken(tui Antalya). De Turkse telefoniste was ronduit arrogant en vertelde mij dat ze niks konden doen!!

TUI Klantenservice: een lachertje

De kamer, die wij kregen was van een lagere prijs dan die wij betaald hadden. Reden: uit de door TUI aan de hotelhouder verstrekte informatie blijkt dat deze onvolledig/onjuist is. Aan financiële compensatie door TUI van zo`n fout hoef je niet te denken. Voor dat besluit geeft TUI als motivering: "Wij kunnen in onze instructie aan het hotel niet zien, dat een duurdere kamer is besteld." En dat is nu juist de reden waarom het fout is gegaan TUI ! Kijk maar op de factuur.

TUI goes bankrupt?

I have purchased tickets to fly from Amsterdam to Ibiza. TUI officially announced in media that no flights will be cancelled, everything looked goo until the last moment, when I suddenly got an email that my flight got moved to Liege, different country, 270km away… The flight was schedule on 6:20 morning Saturday so because I worked on Friday evening and there is totally no night transportation between Amsterdam and Liege, there was no way for me to get to Liege. I have called TUI and very polite lady told me, that indeed… there is no other way but to cancel the tickets and she can do it for me. I asked her, to be sure if the funds will be transferred back to my account, she confirmed (I got credit note and cancellation bill)… and that’s the moment when the show begins… The email on their website doesn’t work, when after an hour waiting You finally get someone on the phone, they send You to chat… after days of waiting for answer on messenger the tell You to call (with a smiley)… on twitter they say that: “it is busy and I probably received the money because system says: 0€”… so basically their approach is: “We have Your money, and what can You do? F*** OFF”. It looks like they go bankrupt.

Halve ster nog teveel voor deze criminelen

Mijn ervaring in 1 woord een nachtmerrie. Eerst wordt onze reis van Amsterdam omgeboekt naar Luik. Zo´n drie en half uur rijden vanaf Amsterdam. Een aantal dagen van te voren krijgen we te horen dat we ineens met een andere horror maatschappij vliegen genaamd Wamos Air. Op hoop van zegen toch maar naar Luik vertrokken eenmaal bij aankomst de avond voor vertrek ontvingen we een sms van Tui met de mededeling dat onze vliegtuig technische mankementen heeft en uitdrukkelijk niet naar het vliegveld in Luik moeten komen en voor verdere informatie moesten we maar de hele nacht afwachten. Je raad het al, slapen ging niet, we zaten erg in stress. Vervolgens dezelfde ochtend dat we zogenaamd te horen zouden krijgen of de vlucht zou gaan. Ontvangen we een sms van Tui met beste gasten ´´kom maar naar het vliegveld we hebben bussen ingezet voor een alternatieve luchthaven´´ dus wij blij richting Luik Airport met de auto die met moeite te vinden was op de navigatie. Vervolgens daar uren gewacht in de rij en komen ze ons doodleuk vertellen dat er geen vlucht gaat naar Tenerife want de vliegtuig is nog steeds niet gemaakt. Oplossing ze hebben bussen ingezet naar Brussel 70 km verder weg en verblijven weer in een hotel met de hoop dat we morgen 26 juli 2022 alsnog vertrekken naar onze bestemming in Tenerife al is deze hoop ondertussen wel vervlogen en wij Tui nooit maar ook nooit meer boeken. Zowel van klantenservice tot aan grond personeel onduidelijk, geen communicatie en leugens we worden letterlijk steeds voorgelogen en nu we in het hotel zitten is alles nog onduidelijker want we moeten weer die ene sms maar afwachten op hoop dat er in komt te staan dat onze vlucht niet weer is gecanceld. Al met al vanuit ons en de mensen die hier ook vast zitten in het hotel vraag ik het management om hier goed nog is even deze review te lezen, in 1 zin wil ik zeggen voor zo een reisorganisatie als Tui schaam jullie diep zo ga je met mensen niet om.

Let op deze reisorganisatie zijn **********

Prachtige reis geboekt naar Tenerife wordt onze reis een week van te voren geweizgd doodleuk komen ze ons vertellen dat we vanuit Luik in België moeten gaan vliegen ook met een verotte vliegmaatschappij Wamos waar we allemaal horror verhalen over lezen nu zitten we hier vast en niemand is bereikbaar, duizenden euro's betaald ben bang dat we opgelicht zijn. Wij hebben voor onze reis Schiphol als voorkeur gegeven wat doen we geven in België? En het verhaal wordt nu pas echt leuk. Hier eenmaal aangekomen gisteren (24 juli 2022) krijgen we s'avonds een ***lige kkk sms met soory vliegtuig heeft mankememten kom niet naar de luchthaven. En nu? Door het toedoen van deze slechte reisorganisatie zijn we onze vakantie kwijt en zitten we ergens in een enge ghetto in België. Dus mensen als u deze review leest aub boek geen TUI meer! Of laat u niet misleiden om naar Luik gestuurd te worden!! Het zijn **********. U bent gewaarschuwd. Ik schrijf nooit maar ook echt nooit zomaar een slechte review mar ben bang dat TUI failliet gaat en gewoon simpelweg mensen heen en weer stuurt terwijl ze geen vliegtuigen hebben die fatsoenlijk passagiers veilig kunnen laten vliegen. Ik roep dan ook de inspectie om een onderzoek in te stellen bij deze **********. Wij zijn onze vakantie kwijt, blijkbaar geld ook en we zitten vast in een ene ghetto plek door de slechte communicatie van TUI. Telefonisch geen noodnummer niemand te bereiken en ambtenaren tijden allen het contactcenter geopend van 10.00 tot 17.00 management van Tui schaam jullie diep en diep erg triest dat dit anno 2022 gebeurt. Ik laat het hier zeker niet bij zitten en roep zoveel mogelijk gedupeerde op om ook hun verhaal hier te doen. BAH BAH wat een ********** zijn jullie onze gespaarde centen van een jaar weg en we kunnen nu niets geen andere vakantie boeken simpelweg al onze vakantie geld zat in deze reis en nu zijn we dit kwijt.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk