Wij hebben in februari een pakketreis bij TUI geboekt, vroeg boeken zou voordelig zijn, nou vergeet het maar. Wij hebben gisteren een actiemail (LIVE HAPPYSALE) ontvangen vanTUI waar wij konden zien dat als wij nu zouden boeken €320,= voordeliger uit zouden komen. Gebeld met de klantenservice van TUI, zij vertelden ons dat dit een een gevalletje van pech is en zij zijn niet van plan om ons te compenseren. Schandalig zo vinden wij. Wordt dit niet positief opgepakt door TUI zullen wij hier niet meer boeken. Vroeg boeken bij TUI is teveel betalen!! Schande.
Vriendelijke medewerkster van reisbureau Tui Amersfoort (Varkensmarkt) heeft ons zeer goed geholpen om onze vakantie om te boeken, toen dat nodig bleek te zijn vanwege gezondheidsproblemen. Ze kwam met goede adviezen over andere (betere) vluchttijden en heeft ons door het hele proces heen geloodst. Ik ga voortaan bij het reisbureau zelf boeken en niet meer online. Professioneel geholpen, alles werd tiptop geregeld.
Na een zeer slechte ervaring in Red Palm Village heb ik een een beoordeling gegeven op Tui. Helaas is mijn beoordeling online niet zichtbaar waardoor nieuwe vakantiegangers geen eerlijk beeld krijgen van een accommodatie. Klantenservice heeft ook een beleid van niet reageren. Al met al zeer teleurstellend. Nooit meer Tui..
Nooit meer TUI… Begin februari een reis geboekt via TUI online. Nu komen ze 2 dagen voordat we vertrekken, hotel princess in Gran Ganaria is overboekt. de reis gaat niet door. Als we voor+ 10% opslag nog een andere reis konden vinden dan konden ze overboeken. Natuurlijk kun je voordat geld niets geschikts vinden binnen 2 dgn. We hebben voor een goede prijs geboekt en we zijn er gewoon er uit gegooid en TUI komt niet met een oplossing. Nooit meer TUI.
Heen- en terugreis geboekt via TUI. Op de heenreis is men mijn koffer kwijt geraakt, en er is geen enkel bericht vanuit TUI na het indienen van een Rapport. Men reageert nergens op, de voortgang via Worldtracer werkt niet (men is de koffer nu nog aan het zoeken) en een week later laat op de avond komt de koffer dan eindelijk (open en beschadigd) als iedereen ligt te slapen onaangekondigd opeens terug. Omdat TUI denkt dat je dan "eerste levensbehoeften" moet aanschaffen (er zit uiteraard kleding in de koffer) en dat niet hebt gedaan is het in hun ogen redelijk om een cadeaubon van "maar liefst" 50 euro voor het ongemak als coulance aan te bieden. Dit is overigens inclusief coulance voor het niet kunnen maken van de terugreis omdat ik een spoedopname (met operatie) in het ziekenhuis had. Conclusie: TUI is een nog belachelijker bedrijf dan KLM. En maar geld binnenharken, maar als er eens een keer iets mis gaat dan is men te gierig om een fatsoenlijke oplossing te zoeken.
Fijn contact met de organisatie. Nu is dat prettig,maar ook in Coronatijdperk werd ik steeds goed geholpen met omboeken etc.. Ga zo door!
In februari 2 tickets Bonaire geboekt, maand + 4 dagen later check weer, prijs 350,- goedkoper!! contact met Tui opgenomen, als ik binnen een maand had gereageerd had ik korting kunnen krijgen, 4 dagen te laat, niets mogelijk. jammer van de 350,- had dat geld liever gebruikt om een upgrade naar deluxe class te boeken. Vroeg boek korting gaat niet op bij Tui
Makkelijke site om te gebruiken om de reis van je dromen te boeken!
Ik kon de gezochte reis snel vinden en boeken. Alleen jammer dat de aangegeven locaties van de hotels niet klopt. Zo staat een hotel niet in Nicosia maar in Larnaca. Scheelt een uur rijden. Het andere hotel in Troodos staat in werkelijkheid in Argos (24 km verder).
Het zoeken naar een accommodatie om te verblijven tijdens een duikvakantie bleek lastig. Het is onduidelijk bij welke acco een duikschool aanwezig is. Door ervaringen van anderen gepubliceerd op diverse fora en platforms vonden we onze uiteindelijke plek. De bewuste info zou duidelijker vindbaar mogen zijn. Op voorhand lijkt de geboekte accommodatie te voldoen aan onze wensen.
Makkelijk te boeken. Website is duidelijk. Auto bijboeken lastig. Er wordt om een afleveradres door autoverhuurder gevraagd. Nergens van vind je het adres van de geboekte hotel/app
Onze reis om geboekt ging snel en was een fijn gesprek.
Boek graag mijn vakanties bij TUI. Duidelijke en overzichtelijke website. Vakanties voor iedere portemonnee. contact met medewerkers van fysieke reisbureaus ook prima; luisteren goed naar wensen en denken mee
Prima site en makkelijk te gerbuiken
Voor de eerste vliegreis bij Tui geboekt. Alles is zeer duidelijk en overzichtelijk op de site. Tevens heeft Tui prettige vroegboekkortingen. Simpelweg weet je als je bij Tui boekt dat alles geregeld is. In de App van Tui is je boeking overzichtelijk en je kunt tevens excursies bijboeken indien gewenst. Wat ik ook prettig vindt is dat de reisleiding op locatie aanwezig is, en zo niet zijn ze snel via de app bereikbaar.
TUI is een belachelijke organisatie, waarom dat is zal ik kort uitleggen aan de hand van onze meest recente ervaring met het concern. Deze reis ervaring gaat over een reis naar “een van de meest luxe resorts” die ons een kleine €10,000 heeft gekost. Wij hebben de reis naar de Dominicaanse republiek gemaakt waarbij we om te beginnen voor mijn gevoel in een van de oudste vliegtuigen zaten die nog in dienst is met de meest oncomfortabele stoelen. Leuk om zo 10 uur lang te moeten zitten. Het vliegtuig had ook nog vertraging waardoor wij dus kostbare uren op het resort hebben moeten missen. Daar eenmaal aangekomen werden we in een heel oud krakkemikkig oud busje (nog net niet met duct tape bij elkaar gehouden) naar het resort gebracht. Al vroeg in de vakantie begon het dus te voelen alsof TUI zijn best deed om de kosten voor henzelf en het resort te beperken. Eindelijk aangekomen bij het resort kon onze vakantie beginnen en werden we naar onze kamer gebracht. Het resort was mooi, luxe, maar ook verouderd. De kamer was mooi maar vertoonde erg veel gebruikssporen. Van de rust en ontsnapping die ons beloofd werd door TUI was ook niet heel veel waar; ik heb nog nooit zo’n druk resort gezien. Je betaald 10k voor een reis maar mag wel 2 uur in de rij gaan staan om te kunnen eten, om vervolgens niet tevreden te kunnen zijn over je maaltijd. Midden in de vakantie kregen we bericht dat onze terugvlucht was uitbesteed aan een andere vliegtuigmaatschappij. Dat vond ik op zich al vreemd, maar ok prima. Een dag voor vertrek kregen we te horen dat wij om 10.30 zouden worden opgehaald terwijl onze vlucht pas om 16:15 zou vertrekken. De reden hiervoor, zo stelde TUI, was omdat er nog andere reizigers opgehaald moesten worden bij andere hotels en in geval van pech of file zouden we op tijd zijn (de busreiziger was welgeteld 20 minuten over zeer rustige wegen). Op de dag van ver
Als je op zoek bent naar een reisorganisatie die om hun klanten geeft en hen een zorgeloze vakantie-ervaring biedt, blijf dan weg van Tui. Mijn recente ervaring met dit bedrijf was een absolute ramp. Na slechts drie dagen werd mijn vakantie geannuleerd, en in plaats van fatsoenlijke alternatieven aan te bieden, waren de alternatieven die werden voorgesteld bijna lachwekkend slecht. Wat nog erger is, het management durfde zelfs niet contact met me op te nemen. Het annuleren van mijn vakantie als gevolg van een fout in hun eigen systeem is al erg genoeg, maar het feit dat ze geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor hun fout is onaanvaardbaar. Om het nog erger te maken, waren hun medewerkers onvriendelijk en onbehulpzaam. Kortom, ik zou niemand aanraden om met Tui te boeken. Hun service is ronduit verschrikkelijk en ik hoop dat anderen niet dezelfde frustrerende ervaring zullen hebben als ik heb gehad
De ene dag boeken via internet waarbij de chatbox aangeeft je rustig kunt boeken en moet bellen. Zodra je een dag later belt, kun je alleen maar annuleren met 100% annuleringskosten omdat het in een pakket zit. Wil je opgelicht worden, moet je tui boeken.
Al voor de derde keer op rij problemen met tui, vertraging en wel brede stoelen verkopen en nu al twee keer niet mogelijk. Lijkt wel of ze dit al weten en toch denken, je hebt het ticket gekocht en bekijk het maar.
Ik ben naar het kantoor van Tui ijsselstein geweest om ee reis naar Curacao te boeken. Ik werd daar door Tamara en haar collega Sabrina geholpen. Ik werd vriendelijk geholpen en de gehele boeking werd stap voor stap uit gelegd. Duidelijk en efficiënte begeleiding hierin. Samen met mij hebben Tamara en Sabrina een passende reis voor mij uitgezocht. Ik ging met een tevreden gevoel de deur uit. Mijn complimenten. Bedankt Tamara en Sabrina ....ga zo door je houdt de naam van Tui in het vaandel en stelt de klant centraal. Groeten Ludwig
Tui heeft onze huwelijksreis in november 2022 een paar weken van te voren geannuleerd. Er stond nog een betaling open. (dit wisten wij niet) Tui heeft ons hier nooit correct van op de hoogte gebracht. (geen belletje, geen smsje, geen pushbericht via de app, etc.) alleen een mailtje die in onze spam is beland tussen de vele andere mails van Tui. Wij hadden al een aanbetaling gedaan van €1140,90. We waren vanzelfsprekend gewoon van plan de reis te gaan maken. Ook was het geen onwil dat we niet betaald hadden, wij waren er van overtuigd dat de reis al 100% betaald was. Als tui ons correct had ingelicht van de openstaande betaling (bijvoorbeeld door een belletje) hadden we DIRECT betaald. Toen wij dit merkten hebben we natuurlijk direct TUI gebeld. Er was echt niks meer mogelijk. We zijn onze aanbetaling van €1140,90 volledig kwijt. Wij vinden deze service vanuit TUI belachelijk. We zullen dan ook nooit meer met TUI reizen.
IK was op TUI aan het kijken naar vakanties en wou zien wat de kosten waren uiteindelijk en hoeveel ik vooraf moest betalen, dus ik alles invullen netjes en volgende drukken (goed opgelet) uiteindelijk druk ik de laatste keer volgende en heb ik spontaan geboekt????! zonder enige waarschuwing of melding Ik meteen TUI gebeld hoe dit kan en krijg ik een best arrogante medewerker aan de telefoon die tegen mij praat alsof ik achterlijk ben en dat ik wel een melding heb gehad... , de vakantie kan alleen geannuleerd worden als ik 638,- betaal..... 30%~ van t totaal bedrag Dus ben haast wel verplicht om op vakantie te gaan... ik ga hier iedergeval niet meer boeken gewoon door al het gezeik en de 0% medewerking of empathie
Vakantie geboekt bij Tui naar Red Palm Resort Bonaire. Na één nacht direct zelf dit park verlaten. Huisje was smerig en te klein om je koffer en kleding kwijt te kunnen. We hebben zelf iets anders geboekt en dat is natuurlijk niet volgens de regels van Tui. We hadden het natuurlijk bij Tui moeten melden en dan lijdzaam afwachten. Bij 10 dagen wil zoveel mogelijk genieten van je vakantie en niet bezig zijn met een soort welles nietes discussie. We hebben wel tui gemeld dat we het “resort” hadden verlaten. Vervolgens moeten we zelf vragen aan Tui of ze niet nieuwsgierig zijn waarom we al na één nacht vertrokken zijn. Dan komt de er een reactie en tonen ze medeleven en schrijven ze ons dit te onderzoeken. Vervolgens vragen ze ons om foto’s. Die sturen we ook nog door en dan reageren ze dat ze er niets meer aan kunnen doen omdat we zelf zijn vertrokken. Vraag ons niet al die info als je er naar ons toe toch niets mee wil doen. Tui voldoet met zijn foto’s en teksten absoluut niet aan de verwachting. Twee dagen na thuiskomst krijgen we als het goed is nog de gelegenheid om een recensie te geven over de accommodatie. Wij zijn benieuwd of deze recensie ongecensureerd op de site van Tui komt of dat Tui alleen maar positieve reacties wil om hun klanten te misleiden.
als je ze nodig hebt is er niemand.. geen prettige ervaring..
Eerst meer dan maand wachten op reactie om kosten te kunnen verhalen ivm ontbreken koffer bij aankomst, dan wederom toezegging niet nakomen op moment dat informatie wordt gevraagd waar vergoeding naartoe over te maken. Ronduit schandalig!