Kon hele dag niks boeken

We hadden eerst een andere vakantie gekozen zaterdag. 15 keer geprobeerd om te boeken maar steeds in de laatste stap een ‘helaas het lukt nu niet om te boeken’ melding. Dag erna naar een andere gekozen (hadden we zelf besloten).

duidelijk en eenvoudig

duidelijk en eenvoudig

Prima reisorganisatie!

De afgelopen jaren meerdere malen via Tui op vakantie geweest. De reisorganisatie bevalt ons prima. Prima accommodaties, goede reisleiding op de plek van de bestemming. Zowel online (contact centrum) als op het reisbureau vriendelijk personeel. Enige minpuntje is dat de telefonische bereikbaarheid soms heel slecht is.

Duidelijke website

Boeking ging vlot en zonder problemen.

Voldoende.

Het was voor het eerst dat ik via de webside dat ik een vakantie boek maar de volgende keer ga ik weer in de winkel bij tuy.Ik vindt dat makkelijker met als je vragen hebt.Hoef je niet zo lang in de wacht bij de telefoon

Overzichtelijk te boeken

Makkelijk te boeken ,alleen om te betalen moest ik even zoeken

Zeer duidelijk overzicht om te boeken

Heel makkelijk en duidelijk om een vakantie te boeken

Goed, overzichtelijk

Snel kunnen boeken, zonder onverwachte dingen. Alles qua kosten duidelijk inzichtelijk. Ideaal om nu alles in te kunnen zien via de app. Omdat het onze huwelijksreis is wordt dit zelfs aangegeven in de app. Enige reden om hier niet te boeken in het vervolg is omdat er nog steeds andere reisbureaus veel reizen goedkoper kunnen aanbieden. Maar voor de service zouden we bij een klein beetje prijsverschil alsnog bij tui boeken.

Gemak

Makkelijk te volgen stappen. Dus simpel om een boeking te maken.

Gemakkelijk & duidelijk

De website geeft heldere informatie en het boeken ging eenvoudig

Prima!!!

Alles was helemaal zoals in de brochure wordt omschreven. Supervakantie!!!

Ontzorgt

Wij hebben niets met online boeken en zijn bij TUI Elst geweest en op een voortreffelijke manier geholpen. Maar naar de berichten over de capaciteit bij Transavia maken wij.reizigers die bijna geen reiservaring hebben ons oprecht zorgen. En dat is niet fijn.

Geweldige vakantie week gehad.

Reis heen en terug keurig en netjes op tijd. Accomodatie zeer goed, vriendelijk personeel en uitmuntende verzorging. Omgeving fijn eiland en heerlijke temperatuur.

De site is overzichtelijk en duidelijk.

In een woud van aanbieders en aanbiedingen is de site van Tui helder.

Ging prima

Was uitstekend

Altijd goed

Mijn vakanties boek ik enkel bij Tui, dan weet ik zeker dat alles goed is geregeld Website is duidelijk en overzichtelijk. Helemaal prima.

Fijn geholpen door Belinda v d Schraaf, opmerking : ik heb de factuur op mijn G mail ontvangen hoe kan dit ?

Super!!

Super handig online reserveren. En telefonisch kontakt om vragen te stellen, ook super

Gemakkelijk en snel.

Gaat vlot en gemakkelijk, maar je moet wel eerst alles goed lezen !!! voor je boekt.

Klantvriendelijk en meedenkend

We boeken altijd bij TUI. Van te voren zoeken wij al enkele bestemmingen uit om daarna met medewerker van TUI Roermond van gedachten te wisselen en advies te krijgen. Iedere keer nog een geweldige vakantie gehad.

Mooi hotel gezocht en gevonden in Cochem.

We willen een weekje fietsen in het moezelgebied en dat lijkt ons daar geweldig. Ook een wijnproeverij zullen we niet vergeten.

erg makkelijk en duidelijk.

fijn

duidelijk

Overzichtelijk

Snel,duidelijk,vriendelijk, zakelijk

Makkelijk want overzichtelijk en snel

Meermaals heb ik bij Tui een vakantie geboekt. Dus ik wist al hoe de website werkt.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk