Je wordt echt wel op jouw wenken bediend!

Je krijgt goed advies en de nodige tips, het TUI team is enorm flexibel en bedient je op jouw wenken!

Ik vind het makkelijk en duidelijk en prijzen zijn betaalbaar

Goede tickets, goede prijs.

Helaas had mijn app storing dus even naar de winkel geweest. Prima geholpen. Nog 6 weken en dan op naar Aruba. Groetjes P.s. Cuba was geweldig.

Duidelijke site en een reis boeken gaat zeer gemakkelijk

Het is niet de eerste keer dat ik via jullie boek maar het gaat altijd zeer gemakkelijk. Duidelijk wat de prijzen zijn, en je kan goed je voorkeuren doorgeven. Wij zijn TUI fan!

bijzonder fijne begeleiding bij uitzoeken vakantie

Zo maar voor inlichtingen binnen gelopen. Al snel werden wij meegenomen in enthousiast gesprek EN boeking voor een vakantie naar Spanje. Alles heel leuk en vriendelijk gesprek. Boeking ging snel en precies wat we wilden.

Gewoon dik voor elkaar

Makkelijk te boeken via de website .

Gegevens vlucht kon niet geboekt worden, staat wel open pp de site

Slechte info op de site. Vlucht wel zichtbaar maar is uiteindelijk niet te boeken.

duidelijk en zonder verrassingen

goede omschrijving en foto's van de accommodatie. M.b.t. de totaal prijs geen verrassingen achteraf - prijs totaal (natuurlijk wel zonder kosten boeken bagage) wat je ziet is ook wat je betaalt.

zeer goed geholpen bij het omboeken

via de site geboekt maar toch nog wat telefonisch extra info gekregen. later bleek dat de datum een paar dagen naar voren moest en daarbij ook hartsikke goed te woord gestaan en geholpen

TUI altijd goed

het boeken van een reis bij TUI geeft me een veilig gevoel dat mijn reis is in goede handen. De keuze aan vakantiebestemmingen is groot en de site is heel erg gebruiksvriendelijk

Ik heb niet online geboekt maar bij Diana van Tui Osdorp

Fantastisch (zoals gewoonlijk) gemiddeld 3 a4 x per jaar

Het boeken ging makkelijk

Het boeken ging makkelijk

wordt goed geholpen

Fantastisch

Duidelijk en bij vragen goed bereikbaar en oplossingsgericht

Makkelijk en overzichtelijk te boeken, als je hulp nodig hebt 1 telefoontje en ze helpen je.

Reis boeken prima… maar

Reis boeken ging helemaal goed. Heb voor comfort gekozen, maar vind het belachelijk dat er bij het boekt. nog geen stoelkeuze gemaakt kan worden. Nu moeten we met zijn allen 30 dagen van tevoren inloggen en een stoelkeuze maken. Lijkt wel of ik voor een concertkaartje moet gaan zitten. Ivm mijn partner zijn lengte, had ik graag eerder willen kiezen. Dit is voor mij de reden dat ik TUI niet aanbeveel.

Prima geregeld

Tot nog toe is t perfect gegaan djw daarvoor

Snel en makkelijk geregeld

Wij wilden onze vorige vakantie herhalen, maar met enkele speciale wensen. Geen probleem de locatie manager kon al onze wensenben meer direct in orde maken. Perfect

Orima gegaan

{rima gegaan , met hulp van een medewerkster van TUI

Eenvoudig

Je kunt snel en eenvoudig boeken.

Ik heb bij het reisbureau geboekt en niet via de website

Simpel /duidelijk

Keurig begeleid

Omdat ik niet helemaal uit de reservering kwam, had ik met iemand van Tui telefonisch contact, daarin werd ik keurig begeleid met het klaar maken van de reis ! Heel fijn !

Snel geboekt !

Het was gemakkelijk om een ticket te boeken.

Het boeken van een vliegticket ging heel simpel.Alles stond duidelijk omschreven. Bagage bijboeken was ook makkelijk.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk