Goed geholpen

Goed geholpen, heb mijn wensen aangegeven en hierop werd de reis zeer goed aangepast

Altijd goed!

Prima geregeld hebben eigen vliegtuigen.

Goeie service

Heb vorige week contact gehad doet een medewerker van Tui zojuist heel netjes geholpen. Via de site onze vakantie geboekt.

nutraal

Ik vind dat de informatie omtrent inschepen als die van ontschepen veel te lang uitblijft,

Prima service bij boeken van reis

Het personeel op kantoor was vriendelijk en behulpzaam. Goede service.

Duidelijk en eenvoudig

Zie boven

Doortasten

Gebeld voor een vakantie met wat vragen o.a laagste prijsgarantie. Medewerker pakte alles direct op en heeft van A tot Z alles geregeld!!

Super geholpen

Ben heel erg geholpen met uit zoeken van een vakantie door Fulya in Utrecht zij heeft alles duidelijk uitgelegd en laten zien dus heb gelijk geboekt . 1 min punt van de winkel het bewegende scherm mooi als je er zo tegen AAN KIJKT maar naar als je bezich bent met papieren dan gaat alles bewegen en word je er behoorlijk misselijk van

op de app staat niet mijn rondreis

als ik mijn app open dan staat mijn rondreis er niet bij het wordt niet ondersteund er staat bij RONDREIZEN WORDEN NIET ONDERSTEUND stuur mij dan ook geen vragen en of enquête

lastiger

normaal gaat het erg goed maar met drie personen en een extra kamer werd het wat moeilijker maar het is uiteindelijk toch gelukt

Het is een straf

Je kunt niet alles boeken. Ik had de wens om deluxe te boeken. Dat gaat niet via internet en 2. Kan het later ook niet om vele andere redenen die ik persoonlijk nonsense vind. Allemaal smoesjes dat het systeem het niet toelaat dat Tui Curacao het niet kan factureren. Ik ben zeer zeer ontevereden en zelfs gekwetst van de stomme opmerkingen die ik heb gekregen tijdens mijn zoektocht voor een upgrade naar deluxe. Ik ben gewoon gestraft omdat ik via internet heb geboekt. En vind het echte discriminatie dat je vlucht in nederland moet beginnen wil je deluxe vliegen. Pure discriminatie.

Goede aanbieding en voor iedereen wat te beleven

Overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijke website

Makkelijk te doen

Het reserveren via internet was vrij eenvoudig en de reactie van tui kwam vrij snel

Stap voor stap duidelijk

Bevalt mij erg goed vooral de tui app is ideaal

Niet moeilijk

Altijd betrouwbaar

Geen onzin en duidelijk in wat je kunt verwachten

Alles verliep goed

Veel keuze aan vakanties en het boeken ervan liep ook soepel

Door rustig te lezen goed te kijken is het allemaal heel simpel.

Lukt wel

Op zich is het boekingsproces wel goed maar je moet wel enige ervaring met digitale zaken hebben.

duidelijke informatie

boeken gaat makkelijk en overzichtelijk

zin in

voor het eerst weer is een vakantie geboekt en was zo klaar

tot nu toe goed

simpel te vinden en te boeken

Prima websitebezoek , eenvoudig te boeken

Via de website is het heel eenvoudig om te boeken. Zou ook graag zien dat je een voorkeurskamer kunt invullen. Hoef je niet meer te bellen.

ik vind het niet fair een directe vlucht later veranderen met 4 uur durende tussenlanding.

Het beloofde vliegen naar- en van de vakantiebestemming zou een directe vlucht zijn +_ 3 uur maar veranderde in een tussenlanding van minstens 4 uur. Dit houd in dat we nu 2 keer een halve dag minder op de plaats van vakantie bestemming zijn

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk