Rommelige site

Antwoorden op vragen krijgen duurt veel te lang. Telefonisch zijn de wachttijden veel te lang.

Groetjes

prettig

Steeds prettig en goed geholpen als ik weer de winkel inliep met een vraag

Vlotte boeking

Een stedentrip, maar ook een zonvakantie is vlot te boeken. Duidelijke info en makkelijke boekingsprocedure.

verliep vlot

Alles was duidelijk aangegeven.

Boeken gaat prima, maar als je vragen hebt is dat rampzalig.

Boeken gaat snel en goed. Maar als je nog aanvullende vragen hebt stokt het. Krijg je een automatische juf die geen antwoord weet. Wordt je verwezen naar de app. Die werkt niet voor rondreizen. Laat ik die nou net geboekt hebben. Als je persoonlijk gesprek hebt weet men geen antwoord. Een vraag over het Alhambra kreeg ik de reactie wat is dat?

Slechte ervaring

Vorig jaar terugvlucht geannuleerd door Transavia,hebben alles zelf moeten regelen om thuis te komen. Op kantoor Oss een klacht ingediend ook ivm laatste dag die in het water was gevallen. Vorige week een deel van gemaakte kosten van Transavia terug ontvangen terwijl het in februari al naar Tui was gestort maar die wisten niet van wie het was.

Het reserveren van een vliegtuigstoel, heel vervelend

In plaats van het standaard vervoer van de luchthaven naar de gekozen accommodatie gekozen voor Privé transfer Costa del sol. Belachelijke meerprijs.

Goede boekingssite behalve betaling.

Was makkelijk boeken, alleen de betaling was wat een probleem. Ik heb de betaling heb ik gedaan via het ibannummer op de nota, zag na betaling dat het ook onderaan de pagina Direct kon misschien wat beter aangeven bij de boekingsprosedure.

Snel, duidelijk overzichtelijk

Een wijziging in de boeking moeten doorvoeren. Keurig afgehandeld

Super service, vriendelijk en meedenkend

Vriendelijk en kundig personeel in de winkel. 2 weken voor de vakantie helaas een paar ribben gebroken, waardoor we niet konden vliegen. Er werd gezocht naar een oplossing. Gelukkig konden wij de datum van de vakantie verplaatsen. Daar waren wij heel erg mee geholpen. Hiervoor eeuwige roem. Groeten Aart en Sandra

Benidorm, Spain , Monte gordo Portugal

The best ever. Thank you.

Altijd goeie ervaring

Ik boek altijd mijn vakanties bij Tui. Fijne app, en website, betrouwbaar, leuke excursies meteen te boeken, evenals het parkeren bij de luchthaven. Boardingpas te downloaden voor je wallet op de Iphone. Kortom, ik ben zeer tevreden

Zeer matig, de boeking kon niet afgerond worden.

Ben naar het reisbureau gegaan om de boeking af te ronden

Helder en duidelijk

Tui komt altijd met heldere uitleg. Alleen de vanaf prijzen kloppen niet. Als iets vanaf € 500 kom je het vervolgens nergens tegen.

Erg klantvriendelijk en hele goeie service

We worden altijd heel goed geholpen bij het vinden van een leuke en mooie vakantie in zoetermeer

We zijn gelijk goed geholpen

Dit is de eerste keer dat we bij jullie boeken. Er werd goed naar ons geluisterd Als werd mooi met ons besproken en hoe het hotel was Super hoor

Fijn personeel en goede service

Goede vriendelijke service

Vriendelijke medewerkers die zonder tegenzin je helpen als je het een en ander niet weet.

snel en vakkundig geboekt

goede service

Teleurgesteld

Ik book altijd bij tui ..maar deze keer ging het heel slecht op de app stond en hele andere naam van het hotel waar ik naar toe zal gaan ook slecht informatie afstand strand dat ik door achter wijk straatjes moest lopen om bij de stand te komen en ook had ik ook al en boottocht geboekt maat ja als ik de verkeerde naam heeft door gegeven van hotel dan had ik lang moeten wachten de is geannuleerd maar wacht al 3 weken op.terug betaling en nu krijg ik bericht dat ik nog 10 werk dagen moet wachten op mijn geld verder hebben jullie mij geholpen met het om boeken naar en andere hotel maar eigenlijk wilde ik naar en andere plaats in Egypte maat helaas

Betutteling

Anderhalve maand geleden heb ik bij jullie een vakantie geboekt naar Karphatos. In die paar weken voor vertrek krijg ik van jullie dagelijks mail, waardoor mijn interesse om het te lezen vervaagd en het gaat lichtelijk irriteren. Het gevaar echter door zoveel mail dat de echte belangrijke informatie over het hoofd wordt gezien. Al met al komt het zo als betuttelen over. Gr Clasina Pommerel

Duidelijk

Gemakkelijk alles te boeken Overzichtelijk

Misleidend

De prijzen die worden weergegeven zijn zeer misleidend omdat er nog veel kosten bijkomen.

Prima, aardige mensen

Via reiswinkel geboekt.