Fijne organisatie

Altijd mooie vakanties bij TUI. Goede hotels prima overzichtelijke website

In een reisbureau geboekt.

In het reisbureau op de haarlemmerstraat in Leiden. Lief geholpen en goed geholpen . Volgende keer weer.

Prima geregeld. Gezellige en fijne mensen met bespreking vakantie adres. Alleen jammer van de zeer lagen vroegboekkorting €30.- P/P

Eenvoudig te boeken

Fijne website, tui app ook goed.

Eenvoudig te boeken

Eenvoudig, overzichtelijk te boeken

Toppertje

Binnen no time geregeld

vraag goed en snel opgelost

gebeld met Tui met een vraag , eerst 1 uur in de wacht gehangen, dat is zeer slecht. Vervolgens op nieuw gebeld , 10 minuten in de wacht gehangen, een dame die mij te woord stond heeft de vraag snel en goed opgelost.

Een heel fijn Reisburo

Heel fijn om daar je vakantie teboeken vriendelijke dames heel goed geholpen voor een vakantie naar onze zin top

De filter opties verdwijnen steeds..irritant

Prima vakantie gevonden en geboekt. Wat erg irritant is dat de filter opties steeds terug springen. Heb ik bijv bestemming en datum geselecteerd, en ga vakanties bekijken. Als ik dan nog een filter toevoeg.zoals alleen vliegen van Eindhoven dan verspringen de filters naar andere data en soms zelfs andere bestemmingen. Heel irritant. Verder aanbod en duidelijkheid op de site prima

Boeken met een account vind ik ingewikkeld en niet nodig. Alleen e-mail is voldoende.

Ervaring heb ik alleen met het boeken. Ik vind een account aanmaken onnodig en ook te ingewikkeld. Waarom niet gewoon een e-mail? Als ik een hotel boek hoef ik ook geen account aan te maken. Ik baal van al die onnodige accounts waarvoor je inloggegevens moet onthouden.

Gewoon goed

Werft goed ontvangen

Geweldige service in de TUI shop in Emmen. wij gaan altijd eerst Bij TUI op de website snuffelen en gaan dan naar de TUI shop om het rond te maken.

Makkelijk te bedienen website

Zoeken en kiezen gaat eenvoudig

serveren in te veel stappen en extra kosten

tijdens het reserveren kun je aangeven welke beenruimte je voor de stoel in het vliegtuig wilt hebben. Daarvoor betaal je dan € 10,- p.p. per enkele reis. Later blijkt dat je pas 30 dagen voor de vlucht een stoel kunt reserveren waarvoor je dan WEER moet betalen. Dit klopt niet vind ik. Al betaald voor meer beenruimte en dadelijk nog een keer.

Goede site, veel keus een gebruiksgemak

Goede ervaring, goede site met veel keus. Werd alleen nogal nerveus van alle meldingen dat veel reizen bija uitverkocht waren. Gaf me een heel gehaast gevoel. Kreeg bijna heimwee naar een reisbureau.

Geweldig!

Van Tui Website tot de medewerkers van Tui support een wordt( Geweldig) ! Dank jullie wel.

In tegenstelling tot eerdere boeking verloopt deze minder.

De gegevens worden pas erg laat verstrekt, belnotities worden niet genoteerd en de medewerkers van het klantcontact spreken elkaar tegen

Altijd perfect geregeld

Altijd netjes behandeld en alles snel geregeld

Prima geholpen

De site gaf onvoldoende info door een fout van de organisatie van de cruise. Zij hebben dit adequaat opgelost

overzichtelijk

gemakkelijk boeken en je weet direct waar je aan toe bent

heel persoonlijk

fijn advies en zeer kundig personeel.

Goed te volgen proces

Een proces wat je door te lezen wat er staat moet kunnen volbrengen.

Zeer prettig

Zeer prettige medewerkster Gaf goede adviezen We waren zeer tevreden toen we náar huis gingen Ook de afdeling van tickets en auto verhuur was goed

Plezierig geholpen

Plezierig geholpen

Geweldig goede service

Ik had gebeld naar tui, om een reis te boeken van al een bestaande reis, om met mijn vriendin mee te kunnen gaan. Dezelfde vlucht en de zelfde reis. Helemaal super

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk