Prima website, maar helaas slechte service telefonisch

Het boeken van onze reis via de website ging gemakkelijk. Het was ons alleen niet duidelijk wanneer de aanbetaling precies gedaan moest worden (stond niet in een mail), totdat we een mail kregen op de laatste dag dat het mogelijk was om de aanbetaling te doen. Op dat moment kwamen we erachter dat we maar 1x 100,- korting kregen, terwijl we recht hadden op 2x 100,- korting. Hier hebben we telefonisch contact over gehad, maar er werd al snel gezegd dat hier niets aan gedaan kon worden, aangezien de 'gratis annuleren datum' was verstreken. Verder kregen we ook geen andere oplossing of korting/tegoed aangeboden en is dit dus 'ons' probleem. Dit vinden wij erg jammer, aangezien we eerder contact hadden opgenomen als deze data bij ons bekend was...

Het boeken gaat best goed

Maar ik boek liever bij een vestiging van TUI i.v.m. de prettige voorlichting die ik daar altijd krijg EN de bereikbaarheid in geval van vragen die 10x beter is dan de bereikbaarheid van het algemene nummer van TUI!

Mijn ervaring is deze keer niet zo fijn

Dacht leuke reis te boeken naar Rome via Tui. Maar moet nog heel veel zelf regelen en apart betalen. Niet erg fijn die verrassingen. Erg jammer wordt geen Tui meer hierna

Perfect!

Van het zoeken tot het boeken bied de tui site alles wat een boeker nodig heeft om tot een gewenste vakantie te komen. Ook na het boeken is de TUI een duidelijk, overzichtelijk waar men opzoek naar is. De countdown in de app is echt een must die elke boeker nodig heeft om naar je vakantie te kunnen verlangen!

Overzichtelijk

Gezellig en persoonlijk

Ben naar de winkel gegaan. Veel gezelliger dan via een site. En de dames hebben alle tijd en moeite genomen om het perfect voor elkaar te krijgen!

Klantvriendelijk!!

Klantvriendelijk!!

Jammer dat alles apart geboekt moet worden voor de vlucht

Vind het erg jammer dat extra ruimbagage en stoelen gereserveerd moeten worden. Transavia site is ook niet bepaald vriendelijk. En vervolgens wordt dit niet gekoppeld aan het E ticket wat niet de efficiëntie op een luchthaven bevorderd

matig

Na raadpleging van de internet site had ik nog wat vragen die ik telefonisch beantwoord kreeg door een stagiaire die goede informatie gaf waar een boeking uit voortkwam. Toen ik daarna nog vragen had over de vlucht kreeg ik iemand aan de lijn ( kantoor Bergen op Zoom) die tot twee keer suggereerde dat ik dingen niet zou begrijpen, zeer irritant. Over parkeermogelijkheden via Tui is mij niets verteld, later zag ik op de site dat dat wel mogelijk was, maar toen had ik al een dure parkeerplaats geboekt, evenals stoelen in het vliegtuig en bagage kosten. Al met al niet geheel tevreden over de informatie en oplopende kosten.

Makkelijk boeken

Ondertussen al een aantal jaar rondreizen geboekt via TUI. De website spreekt voor zich en de informatie is makkelijk te vinden.

Ondanks dat ik het boeken wat spannend vind op deze manier ging het redelijk makkelijk.

boek bij voorkeur online.

makkelijk, overzichtelijk en eenvoudig als je weet wat je wilt.

voorkeur keuze ingesteld en op basis hiervan mijn vakantie gekozen.

Snel en goed geregeld, helemaal perfect!

Snel en goed geregeld, helemaal perfect!

Dagenlang tevergeefs geprobeerd online mijn gewenste reís te boeken

Online gewenste accommodatie/ vliegreis niet te boeken. Door fout op de website uiteindelijk maar geboekt via het reisbureau

Zoals altijd goed en vriendelijk geholpen

Prima, maar met huisdier altijd nog gedoe.

Boeken ging goed, alleen was het onduidelijk met mijn hondje. Kon het nergens aanklikken in reservering. Moest dus bellen. Wel jammer dat je via tui automatisch wordt aangemeld voor sms dienst. Nummer is uit de Vs.... Kostte mij dus geld om het af te zeggen.

Altijd overzichtelijk

Ik boek hier altijd mijn vakanties, het is handig om alles in een app te hebben

gaan voor de zoveelste keer

Prima ervaringen met TUI, Leuke winkel met goed onderlegt personeel.

Wij kunnen altijd makkelijk vinden wat we zoeken!

Wij kunnen altijd makkelijk vinden wat we zoeken tegen mooie prijzen. De site is overzichtelijk en de keuze enorm

Goed te doen

Alhoewel het goed te doen is. Bij het downloaden van app moet duidelijker aangegeven worden dat Nederlandse versie gedownload moet worden.

Makkelijk te boeken.

Goede omschrijving en makkelijk te boeken. Vreemd is wel dat je geen koffer kunt boeken. Alleen handbage is inbegrepen. Voor een reis van 8 dagen is het toch wel fijn als je ook een koffer mee kan nemen.

Deze boeking hebben wij niet niet via dewebsite gedaan, maar via het reisbureau in Zutphen

Boeking was via website redelijk eenvoudig te doen.

Voor de boeking wijst de website zich vanzelf.

snel en goed geregeld

weekje Spanje geboekt. De reservering was snel geregeld.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk