Fantastisch

Meteen een bakkie ,ondanks dat het erg druk was. Hele fijne begeleiding. Kortom perfekt geregeld.

makkelijke site om te zoeken en te reserveren

ik heb alleen 1 probleempje en dat is dat ik een foutmelding krijg wanneer ik mijn boeking wilt afronden

gemakkelijk en informatief

Op de site stond genoeg informatie zodat we snel onze vakantie konden boeken

Perfect geholpen bij het reisbureau

In 1 woord ... Geweldig ...

Duidelijk, makkelijk en bijna perfect

uitleg van de reis was erg goed, de geboden mogelijkheden en keuzes waren prima en alles is zeer makkelijk en vlot doorlopen. Enige minpuntje is dat de Tui app niet werkt voor rondreizen dus aan de app hebben we niets.

Alles zeer goed uitgezocht Perfect Wij hebben deze mevrouw al een paar jaar En zij is geweldig chantal

Altijd goed, uitgebreid en zorgvuldig.

Ik ga graag naar TUI (in Velp), omdat ik alle vertrouwen heb in de hele booking. Bijzonder vriendelijk, geen haast, ook gezellig.

ik kan mijn boeking niet zien

Ik kan niet inloggen met mijn boekingsnummer

lastig

Via het reisburo geboekt maar nu al 3x een mail ontvangen met een wijziging. Ik word er niet blij van. En ik moet ook zelf nog online dingen regelen. Vroeger was het allemaal een stuk makkelijker...

Goede voorlichting bij het uit kiezen van vakantie

Zijn erg goed geholpen

Gewoon goed

Alles duidelijk en je weet waar je aan toe bent

Heel goed

Goede advies zeer vriendelijk

zeer deskundig in Middelburg

Zoals gemeld, accuraat en ontzorgend vakantie geboekt

Niet makkelijk

Ik kreeg teveel resultaten die NIET beschikbaar waren in de periode die ik had geselecteerd. Ik wil kunnen aangeven of ik flexibel ben rond de vertrekdatum OF de datum van terugkeer en ook OF ik flexibel ben in reisduur. Filters zijn nu te rigide

Nog geen reactie.

Ik heb nits bijzondere te vertellen.

netjes geholpen in de winkel zaandam

vanuit mijn tui account kon ik de reis niet boeken.

De rondreis JavaBali heb ik dus geboekt via de site van Tui en later aan mijn tui account toegevoegd. Op het kaartje bij de rondreis staat een verkeerde route: bij Malang zou je volgens het kaartje een eind naar het noorden gaan naar Ketapang, dit klopt niet. Vanaf Malang ga je naar het Oosten richting Bali, daar ligt namelijk ook een plaatsje dat zo heet en dat is vlakbij de ferryboot naar Gilimanuk op Bali.

Prima alleen onduidelijkheid bij stoelkeuze bij boeking

Bij de reservering had ik gekozen voor stoelkeuze. Nu blijken er twee soorten stoelkeuzes te zijn. Waardoor ik geen mogelijkheid had om een stoel bij de nooduitgang te boeken. Dit blijkt alleen mogelijk met keuze comfort. Dit kwam bij de boeking niet naar voren. Dus nu moet ik mijn 210 cm in een rijtjesstoel proppen. Helaas blijft het lastig voor lange mensen om hiervoor te kunnen reserveren. Dus hierover graag meer duidelijkheid tijdens het boeken.

top, snel en duidelijk

Ik vind het zelf een overzichtelijke en duidelijke service. Je kan al je wensen aanpassen naar hoe jij het wilt hebben, dat is erg fijn. Op die manier vind je snel de vakantie die goed bij jullie past.

Makkelijk

Voldoende opties om een keuze te maken.

lang wachten maar goed geholpen

bij het bezoek aan Tui Leisdschendam moesten we lang wachten voordat we geholpen werden. Maar de afwikkeling van wijzigijgen in onze eisboeking verliep vlot. We werden prettig geholpen.

Prima maar soms te veel informatie

Ik merk dat ik onrustig wordt van al die mails, sms berichten etc over de reis. Dat kan m.i. echt wat minder

We zijn prima geholpen in de winkel.

We zijn erg vriendelijk ontvangen en het boeken ging simpel en soepel. Inmiddels hebben we de papieren binnen. De reis naar Turkije kan beginnen.

Snel en gemakkelijk

Het boeken was overzichtelijk en ging snel en gemakkelijk.

Gemakkelijk en snel

Dit is niet de eerste keer dat ik boek met TUI. Ik kies altijd voor TUI, omdat ik het heel gemakkelijk en snel vindt gaan met boeken. Via de website is alles erg overzichtelijk. Ook vind ik het aanbod geweldig: erg veel keuze. Het filtermenu is uitgebreid zodat je je specifieke wensen kan invullen voor je vakantie en dat is superhandig! Het betalen ging iets lastiger, hij stuurde me niet direct goed door naar de betaal pagina. Maar uiteindelijk via een aparte overmaking wel gelukt hoor.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk