Gastgricht en vriendelijk geholpen

Je voelt je op je gemak en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden.

Met TUI weet je altijd zeker dat het goed komt!

Dit jaar onze eerste autovakantie geboekt via TUI. We hebben voor de Corona epidemie veel gereisd met TUI naar Spanje, Mallorca en Ibiza en altijd zeer tevreden geweest zowel over de reis, het verblijf als de excursies. Voor ons niets anders.

Goeie site met volop keuze voor mooie vakantiebestemmingen. Betalen gong ook soepeltjes. Alles aan TUI is fijn, behalve Frank Lammers. Maar goed, je kan niet alles hebben.

Soms zit het mee en soms zit het tegen

Altijd vakanties geboekt bij TUI. Al heel veel jaren. Maar pas geleden hadden wij een heel erge tegenslag te verwerken. 3 weken voor wij met het hele gezin naar Egypte zouden vertrekken werd de reis door TUI geannuleerd. De vlucht vanaf Rotterdam kon geen doorgang vinden. Het gevolg was 10 teleurgestelde mensen. Ben nog niet echt over de schok heen. De alternatieven die werden geboden sloegen nergens op. Het geld was wel snel teruggestort, maar dan zit je dus in de meivakantie gezellig thuis met 12 graden.

zeer gebruiksvriendelijk

De website van TUI werkt erg prettig, overzichtelijk en snel

makkelijk boeken

foutje gemaakt in de boeking, heel snel opgelost met een belletje naar Tui

Duidelijke website en overzichtelijke app.

Onlangs boeking gedaan en gaan nog op vakantie.

Geen problemen ondervonden

Snel

Snel makkelijk

Eenvoudig en makkelijk te doen

Boeken altijd online simpel duidelijk en je weet gelijk wat de kosten zijn.

Prima!

Makkelijk boeken, app had wat synchronisatiedingetjes, maar is na feedback snel gefikst.

super service

fijn geholpen

goede service in de winkel

we hebben een weekend omgeboekt en dat ging vlotjes en vriendelijk

Makkelijk

Fijne website. Alles goed te vinden. Boeken is makkelijk en alles kan je regelen via de site. Super tevreden.

een op en af

IN 1 week tijd ,had ik 3 verschillende prijzen. te beginnen op zondag 3105 euro, omdat ik keek of ik die reis wilde . op woensdag keek ik omdat ik wou boeken en was de prijs gestegen naar 3484 euro, wat mij schokte en was er dus niet blij mee op zijn zachts gezegd. ben toen naar wat anders gaan kijken, maar op vrijdag besloten we toch voor die eerste reis te kiezen en tot mijn verbazing stond ze toen op 3194 euro, heb toen geboekt. algoritme heen en weer , dit is niet leuk want zo drijven jullie de prijs onnodig op . niet klant vriendelijk naar mijn n menig.

Onduidelijke website en moeilijke telefonische communicatie

Het verlengen van de reis kostte erg veel moeite, heb ik een aantal keren contact over gehad, ging moeilijk maar lukte uiteindelijk wel. Vaak lang telefonisch in de wacht gestaan. Op de website. Iet erg duidelijk hoe je de vakantie kunt verlengen, blijkt om vliegtuigstoelen van Transavia te gaan, niet erg uitnodigend!

Lastig dat je de stoelen reservering in twee keer moet dorn

Eenvoudig en snel

Erg gemakkelijk en snel om een pakket reis te boeken

Een mooi gesprek gehad op de Golf Beurs in Utrecht. Informatie en mogelijkheden werden uitgebreid verteld.

Frustrerend

Ik wilde een single vakantie uitzoeken, dat moet niet een filter zijn, maar een hoofdgroep waarna je door kunt filteren op periode, tijdsduur, bestemming, soort vakantie( strand, cultuur etc) Ik moest nu alle vakanties waar ik niet heen kon ook voorbij scrollen. En nu kan ik mijn reis niet beheren in de app. Superslecht.

Mooie reis maar de groep was te groot

Ik heb een goeie indruk kunnen opdoen van mijn reis naar Marokko. Mooi land, veel bezienswaardigheden, goede hotels en een volle programma! Wat wel teleurstellend was, was de groepsgrootte (41 personen). Deze leverde veel vertraging op bij sanitaire stops etc. Met teveel mensen is er al gauw subgroepjes en de dynamiek is ook anders. Binnenkort staat mijn volgende groepsreis met Tui gepland naar Sri Lanka. Ik hoop echt dat de groepsgrootte dan meevalt. Mijn ervaring qua groepsgrootte met andere reisorganisaties is max 20pers! Deze reis zou ik bij anderen wel aanbevelen qua programma maar niet war groepsgrootte betreft!

helemaal prima

alles staat duidelijk en is gemakkelijk in te voeren. Ook de bevestiging was al snel binnen. Hemaal blij ermee

Helder en makkelijk om een reis te boeken.

Alles staat duidelijk omschreven. Kost niet veel tijd om te boeken.

Gewoon lekker ontspannen bij het het reisbureau geboekt Lekkere koffie goede uitleg over de mogelijkheden

Goede ervaringen met boeken

tot nu toe goede ervaringen met boeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk