Overzichtelijk en gemakkelijk om te boeken

Met de TUI app alles overzichtelijk bij elkaar. Het boeken van de reis ging gemakkelijk en je krijgt een goed overzicht. Prima geregeld.

verwarrend

raar, ik zie dat ik in mijn reiskosten ook annuleringsverzekering kosten betaal maar als ik wil annuleren moet ik 30% van de reissom betalen

Snel en perfect geregeld

Boeken van het verblijf ging snel en bleek in de praktijk perfect te kloppen

Bagage niet meegekomen met vliegreis, TUI probeert verantwoordelijkheid te ontlopen

Bagage niet meegekomen met vliegreis. Bagage dagenlang zoek, na 5 dagen nog steeds niet gevonden. We zijn genoodzaakt om een volle dag uit te trekken om weg te reizen uit ons dorpje naar een andere stad om kleren te kopen. Als reisorganisator is TUI aansprakelijk. TUI probeert (inter)nationale wet- en regelgeving te ontlopen door je een vergoeding van 60 euro per verloren bagage per dag aan te bieden, voor maximaal 3 dagen. Trap hier niet in, ze zijn gebonden aan (inter)nationale wet- en regelgeving.

Duidelijke informatie.

Adviseer Tui aan bij reislustige personen. Goede ervaringen, ook in coronatijd.

Lekker handig

Snel gezien heel makkelijk gereviseerd,duidelijk beschreving..Gaan zo door Top…!

Teleurstellend

Aangezien ik begeleiding nodig heb omdat ik in een rolstoel zit vaak moeten bellen met tui elke keer lang in de wachtrij uiteindelijk medewerkers die geen idee hebben navraag moeten doen en eindstand nog steeds niet geholpen

Uitstekend geholpen bij boeking

Boeking gedaan in TUI winkel in Amstelveen. Mevr. Mouna Retail Employe heeft ons uitstekend geholpen. Nu afwachten of onze vakantie van begin tot het eind zo goed zal verlopen. Het geknoei met Transavia stemt ons niet vrolijk voor de heen- en terugvlucht. We zullen zien.

Prachtige reis maar slechte service/ hotels!

Reis naar Israël en Jordanië gemaakt! Prachtig maar ga niet met Tui. Hotels onder de maat, eten superslecht( nauwelijks gelegenheid om zelfstandig te gaan eten). Onnodige stops om winkeltje te bezoeken en lunch restaurants ( commissie voor gids). Geen hotel maar hostel zonder ramen! In één woord, ONDER DE MAAT!

makkelijk en uitstekende follow-up

zal zeker weer bij TUI boeken.

Op tijd. Vriendelijk

Terugvlucht zeker aanrader vanaf Bonaire

heel goed

uw buro in Keijzerswaard bezocht en fantastisch fijn geholpen hele vriendelijke dame. op al onze vragen antwoord gekregen..

Duidelijk en overzichtelijk

Leuke reis geboekt voor een mooie betaalbare prijs.

Vriendelijk, geduldig, behulpzaam, efficient

Nogmaals ik werd snel geholpen, handig. Medewerkster kende Curaçao, dat hielp natuurlijk. Maar ook de andere medewerksters waren vriendendelijk en to the point. Was niet de eerste keer dat ik op de Fred in den Haag boekte!

Alles heel goed geregeld

Heb via internet geboekt. Alles is netjes geregeld en uitgelegd.

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk en snel te boeken,en duidelijke snelle afhandeling

Geweldig hotel met vriendelijke personeel!

Wij hebben onze vakantie doorgebracht bij het Rui hotel Palace in Montego Bay Dit is een echte aanrader, we hebben genoten van de luxe en vriendelijke personeel. We hebben ook genoten van het heerlijke eten Van het buffet, en de andere restaurants Prachtig strand met voldoende ligstoelen. Wij hebben toch een min puntjes, dat is dat hotel zich niet aan de dresscode houdt ik het restaurant in de avond. Terwijl het zeker word aangehaald in de brochure.!! Met vriendelijke groet. JP te B

Voor ons nooit meer!!

Wij reizen al meer dan 10 jaar met TUI toen heette het nog Arkefly, steeds proberen we het toch weer. Met de misstanden in enkele landen waar jezelf dus niets aan kunt doen, corona al veel problemen en nu door KLM werd onze vlucht geannuleerd waardoor we eerder uit het hotel moesten, parkeerkosten, minder van de stad kunnen zien dus allemaal kosten die niet gebruikt zijn steken hun in de zak en ze laten je gewoon aan het lot over want ja niet hun schuld want je hebt niet met Tuifly gevlogen maar wel geboekt wat een kul allemaal

Makkelijk kiezen, en boeken, met keuze uit uitgebreid aanbod.

Overzichtelijke website, met duidelijke info. Alles wordt duidelijk weergegeven.

Onpersoonlijk en klantonvriendelijk

Nooit meer zal ik een reis bij deze organisatie boeken. Er wordt totaal niet meegedacht met de klant, vervolgens niet serieus genomen met geautomatiseerde antwoordmails en letterlijk als klantnummer behandeld. Zodra de betaling binnen is vervalt iedere vorm van service. Een zeer onplezierige ervaring. Dennis Koopmans

Boek via de app of online is niet fijn

We hebben geboekt bij een tui winkel omdat boek via de app niet fijn is. In de winkel helemaal goed!

ging redelijk goed

Ik vond alleen jammer dat ik de datum niet kon wijzigen naar een latere datum met de zelfde prijs aangezien ik mijn broer en zijn vrouw ook had geinspireerd om dit rondreis te maken en ze wilden dat ik met hun samen meeging. zij konden niet op de datum van ons omdat ze geen vakantie konden krijgen , wij konden wel op hun datum . Nu gaan ze alleen op een nadere datum en wij met zijn tween op een andere datum. wij hebben ook andere vakantievrienden die interesse hadden maar na het horen van onze gebeurtenis hebben ze zich teruggetrokken, want ze wilden samen met ons en mijn broer. voor de rest was het makkelijk te boeken .

Ondanks vertraging super vlucht gehad

Service aan boord was zeer goed,er werkt zelfs goed voor ons hondje gezorgd ,we kregen een plaatsje voor 3 en dat was super,dat wij ten zeerste waarderen.

Top service!

Online een groepsreis geboekt, daarna telefonisch contact gehad om de reis aan te passen. Super service. Alles snel geregeld. Helaas is het bij een groepsreis niet mogelijk om de app te gebruiken, dit wordt wel per mail aangegeven.

Verschrikkelijke services. Foutje gemaakt bij het boeken en dan 70 euro wijzigings kosten betalen

Wat als cadeau voor mijn moeder moest zijn is afgelopen als een ware teleurstelling. Afgelopen week had ik geboekt voor mijn gezin en mijzelf. In totaal 4 mensen. Mijn moeder werd blij dat we gingen dus we wilde haar meenemen. Dus vandaag weer een ticket geboekt en perongeluk mijn eigen gegevens ingevuld. Domme fout dus ik belde binnen 5 min direct op. Zn fout kost je dus 70 euro. Totaal geen compassie, geen begrip. Ik snap dat als ik veel later had gebeld er een kans was geweest dat ik de ticket met winst verkocht heb, maar binnen 5 min…. Ik zou het waarderen als mijn klacht opgepakt wordt.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk