Wordt altijd top geholpen

Altijd goed

Altijd goed zegt toch genoeg

Geweldig advies

De medewerkster heeft mij geweldig geholpen en goed meegedacht ivm mijn situatie.

Makkelijk en overzichtelijk

Mooi zelf online boeken. Waardoor de voorpret al begint. Nog 147 nachtjes slapen...

Héél goed

Ik werd goed geholpen en de medewerkers dachten ook met ons mee van wat de beste deals zijn. Erg goed!

Eenvoudige manier om vakantie te boeken

Eenvoudige manier om vakantie te boeken. Duidelijke weergave van prijs

Goede en fijne ervaring

Boeken ging snel en makkelijk. Alleen jammer dat me reis daarna 130 a 100 euro goedkoper was…

Makkelijk en snel

Via de zoekbalk en voorkeurs lijst makkelijk en snel iets gevonden. Èn betaalbaar. Óók niet geheel onbelangrijk.

Moest eerst opkomen voor mijn zelf tegen de medewerker om mijn 3 tikets vam 3000. Te kopen. Oeff.

Al eerder enquete ingevuld.

Prima geholpen

Goed meegedacht en opties geadviseerd

Top service en advies

Prima advies, goed meegedacht en vriendelijk. Komen afspraken na

Waarom is de App niet bruikbaar voor cruise boekingen. Echt een misser en tekortkoming. Heel jammer

Altijd goed geregeld

Alleen naar positieve ervaringen bij al onze boekingen bij TUI

We hebben onze reis omgeboekt. Dank aan tui reisbureau almelo.

Bij reisbureau geboekt, geweldig!

Spreekt voor zich maar app openen lukt niet. Ervaring via internet dus waardeloos!

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen had alle tijd ook voor de vragen die we hadden.

wat ingewikkelde en verouderd overkomende site

Tui site vind ik verouderd. Beeldmateriaal en info locaties kan professioneler en uitgebreider.

Unterirdisch

Ich konnte meine deutsche Mobilnummer nicht eintragen, das Programm akzeptiert nur Holländische. Dann habe ich bei euch angerufen um zu fragen was ich machen kann - nach ca 20 Min Warten wurde von Euch beendet. Inzwischen war meine Buchung weg und ich musste alles noch einmal eintragen, mit einer ****-Mobilnummer in holländischem Format

Ik heb niks geboekt, dus ik begrijp deze mail niet

Ik heb niks geboekt, dus ik begrijp deze mail niet

Duidelijk en makkelijk

Een duidelijke en gemakkelijke site

Weinig flexibel wel vriendelijk

Ik moest vakantie annuleren omdat ik zelf wegens ziekte niet mee kon en ik geen vervanger kon laten gaan. Dat ligt wellicht niet aan TUI maar was wel tegenvaller. Ook moest ik meerdere jaren bellen voor het duidelijk was.

Slecht

Tijdens het boeken werd ik van de site gegooid. Daarna geprobeerd TUI te bellen, helaas gesloten. Het was Koningsdag wat ik veronderstelde als een zondag. Toen ik mijn e-mails inkeek op vrijdagavond zag ik plotseling een bevestiging van mijn boeking (waar ik vanwege de ervaring eigenlijk al geen zin meer in had. Bij een nadere analyse bleek ook nog dat de locatie van de boeking niet geschikt was, voor ons. Zaterdag morgen vroeg naar het reisbureau gegaan. Hier werden wij fantastisch geholpen. Volgende keer direct naar het reisbureau.

alles is goed geregels

ik blijf bij tui boeken is perfect

Lekker dubbel verdienen aan de klant, maar klantgericht? No way!

Een paar maanden geleden hebben wij de eerste vakantie geboekt via TUI. Ten tijde van het boeken konden wij geen stoelen in het vliegtuig reserveren. Tijdens het boeken hebben we veel extra geld betaald voor Comfort stoelen. Anderhalve week voor vertrek vonden we het toch vreemd dat we nog niets gehoord hadden. Toen we inlogden, bleek dat we de stoelen al konden reserveren. Blijkt nu dat de stoelen al 30 dagen voor vertrek gereserveerd konden worden, maar TUI heeft ons hier niet over geïnformeerd. Resultaat: met z'n vijven verspreid door het hele vliegtuig omdat er nog maar 5 comfort stoelen beschikbaar waren in het hele vliegtuig. Na een uur aan de telefoon te zijn geweest, was de oplossing is downgraden naar Economy. We krijgen echter ons extra betaalde geld (wat een behoorlijk bedrag was) niet terug en ook moeten we opnieuw betalen om de stoelen te reserveren. Voor ons eens en nooit meer! Andere luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus zijn een stuk klantgerichter. En die smile? Die heeft geen betrekking op de smile van jou als klant, maar op die van de zakkenvullers bij Tui.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk