Makkelijk

Boeken was makkelijk, duidelijk en eigenlijk alles wat je ervan zou verwachten. Ik heb wel alles vaker gelezen omdat ik bang was dat ik informatie miste, maar het is helemaal goed gekomen.

Boekingen gaan toppie

Gaat gemakkelijk

moet nog gaan

voor zover is alles top geregeld ....hopelijk kunnen we gewoon gaan met Transavia

Prettige geregeld

Enthousiast, gezellig en deskundig. Als de reis ook zo is, komt het helemaal goed.

De medewerkster heeft me goed geholpen in de winkel

De medewerkster heeft goed haar best gedaan om mij een goede vakantie bestemming uit te zoeken.

ik verwachtte wederom een goede ervaring !

Zodra mijn vrouw en ik binnenkwamen, werden we zoals gewoonlijk (maar dan praat ik van voor de coronatijd) goed ontvangen , door overigens een ons bekende dame . relaxed onze info doorgegeven wat we wilden : een citytrip met ons zessen. Boedapest. goed de tijd genomen om ons goed de mogelijkheden van ligging, prijs en vluchttijden bekend te maken. alles geboekt ! en tevreden naar huis.

Terrible!

No customer service in English available. Everything is in Dutch. Service is non-existent.

Super snel en makkelijk te boeken.

Overzichtelijke site. Duidelijke informatie. Geen verrassingen achteraf.

Makkelijk boeken

Makkelijk te boeken.

Fenomenaal

Fenomenaal

Niet goed

Ik heb niet geboekt op de website maar in de winkel op de promenade in Zoetermeer Op de website bleek de boeking niet te kunnen.

Prima!

Eenvoudig, duidelijke informatie! Makkelijk te boeken.

Probleemloos

Eerste keer TUI. Prettige en probleemloze klantreis tot nu toe. Ook zonder veel moeit geboortedatum aan kunnen passen. Waarom kan dit niet zonder tussenkomst van klantenservice?

Het boeken aan zich is niet moeilijk en goed te doen. De informatie die vermeld staat mag soms wat uitgebreider. Met name een plattegrond voor de kamer indeling zou erg fijn zijn. Zeker bij een familie kamer is het fijn om te weten of er daadwerkelijk aparte slaapkamers zijn of niet.

Goede inlichtingen rustig duidelijk gewoon top

Goede ervaring gezellig maar wel zakelijk Rustig vriendelijke dame gewoon prima

Op een kleinigheid na, verliep de boeking goed!

De boeking is redelijk eenvoudig, alleen de informatie over de pagina met paspoort gegevens is niet meteen duidelijk. Dit wordt op de persoonlijke site niet goed aangegeven. Je moet daarvoor de bijbehorende email wel erg goed doorlezen en de link naar de bijbehorende pagina activeren!

nadat we geboekt hebben kwam er direct een goedkopere aanbieding

teleurgesteld omdat we een fors bedrag hebben betaald voor een last minute aanbieding die direct daarna nog goedkoper werd.

Goed geholpen door de klantenservice

Klantenservice neemt de tijd om alles uit te zoeken en correct vragen te beantwoorden

fantastisch

App werkt niet, laatste tel.contact slecht 1mei

Mooi dat de reis geboekt is, helaas de treintijd retour vroeger is, kan ik gelukkig de reis wel volgen via de website. Telefonisch contact 1mei 18.42u. over de wijziging van de trein was miserabel. Dame met Afrikaanse tongval snapte niets van mijn vraag of het mogelijk was de vertrektijd nog op te schuiven naar de volgende trein. Zij reageerde dat 10.25u 's avonds was. Gevraagd naar iemand die nog wel iets snapte. Uiteindelijk gezegd dat ik hier wel naar het Tuikantoor zal gaan. Helaas werkt de app niet naar de reisgegevens. ''Oeps er is iets verkeerd gegaan" pagina verversen. Kan alleen mijn account zien. Behalve dit was het aanbod en keuzemogelijkheid wel goed.

Gemakkelijk, wijst van zelf

Dit is voor ons zo gemakkelijk alles online te regelen. Duidelijke site.

Makkelijk te boeken met een duidelijk overzicht.

Het boeken is zoals je het wil hebben. Je opent de site en doe je ding. Geen verborgen fratsen. Prima te doen. Ook voor een digibeet als ik.

Ik voel me een stuks veevervoer.

Ik boek comfort zitplaatsen, in verband met lichaamsgrootte: - Tui veranderd het toestel in een voor ons onbekende maatschappij en verplicht je daarmee akkoord te gaan. Je wordt gedwongen je leven in handen van een onbekende maatschappij te leggen, zonder er bij stil te staan, dat we daarbij onze reserves hebben. - Resultaat zakelijkheid gaat boven veiligheidsgevoel. - Resultaat je moet met grote lichaam in een krappe stoel gefrommeld worden, waarbij ook degene voor me daar last van gaat hebben. Dus na je boeking ben je aan de willekeur van TUI overgeleverd en daar helpt het praatje dat TUI zijn best doet niet bij. Dan betaling, twee-drie dagen achter elkaar krijg je aanmaningen. Als je gewoon wat eerder begint met een herinnering, hoef je zo een spamgedrag niet te vertonen. TUI: Mooie praatje, maar op de inhoud van je proces is veel aan te merken. Persoonsgegevens: Deze worden uitsluitend verstrekt voor deze enquête. Gebruik erbuiten, vooral naar andere actoren is niet toegestaan!

website overzichtelijk. boeken is fluitje van een cent

website overzichtelijk. boeken is fluitje van een cent

Ik ben tevreden alles goed verlopen

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk