Omboeken na 20:00 niet mogelijk waardoor korting misgelopen

Wij wilden onze boeking naar Egypte omboeken naar Mexico, dit was de laatste dag voor de extra 400 euro korting. Wij hadden in de avond 22:30 een andere reis gevonden dus naar Mexico. Nu komt het, het is niet mogelijk om na 20:00 je reis om te boeken ( geen customer service na 20:00)en de aanbieding verliep om 24.00 uur. Direct een mail gestuurd en hierin uitleg gegeven en gevraagd de reis voor ons om te boeken met de korting. Jammer geen 400 euro korting….bedankt tui voor de goede service. ( een excuus en goede uitleg was wel het minste wat jullie konden doen)

De eerste keer, maar geen goede ervaring.

Ik heb een reis voor mijn man en zoon geboekt, waarbij ik zeker weet dat ik voor de terugreis een extra optie aanvinkte, voor een latere terugreis. Daar zou per persoon een toeslag aan verbonden zijn, maar dat hadden we ervoor over, dus koos ik voor die optie. Het was voor mij de eerste keer dat ik een vliegreis boekte. Het is me een groot raadsel hoe het kan, maar in de bevestiging staat dat man en zoon toch in de ochtend vroeg al terug moeten vliegen en dus die laatste dag kwijt zijn. Opgezocht hoe ik contact kon krijgen met Tui, dat kan alleen telefonisch. Half uur in de wacht gehangen, neemt er iemand op; u heeft de verkeerde persoon, ik verbind u door. In totaal 50 min in de wacht, niemand gesproken. Via Facebook messenger een bericht gestuurd, na heel wat dagen antwoord. Het komt erop neer dat ik dikke pech heb, een heel verhaal met voorwaarden die in mijn geval gelden. Mocht ik het toch willen veranderen kost het me 100% annuleringskosten. Grote teleurstelling en jammer dat er voor iets wat ik zeker weten ingevuld heb geen service verleend kan worden.

Heel goed geholpen

Kenbaar gemaakt wat we wilden en we hebben uiteindelijk een mooie vakantie geboekt dankzij de ondersteuning van uw medewekster.

Boeken altijd op deze manier. Meerdere keren per jaar

Heel makkelijk

Boeken ging heel makkelijk. Ik had een klein foutje gemaakt met de naam maar ook dat werd door de klantenservice gelijk gecorrigeerd en ik kon online gelijk de correcties zien.

Niet flexibel en meedenkend

Om ons kind niet heen en weer te laten vliegen, hebben wij beide hetzelfde hotel geboekt met een overlapping van een aantal dagen. Hiervoor moesten we beide een pakketreis boeken, waardoor er onnodig dubbele kosten zijn gemaakt. O.a. een extra terugreis en heenreis. Als we het los wilden regelen waren nog meer kwijt (bezoek TUI reisbureau en gebeld met klantenservice). Dit verbaast mij, de plekken in het vliegtuig worden weer als losse tickets verkocht, waarom dan niet meedenken en de klant tegemoet komen? Dat is jammer en een gemiste kans.

Leuk aanbod maar niet te boeken..

Aanbod is op zich wel goed. Na het doorlopen van 5 stappen zegt de site, niet te boeken. Geen enkele ondersteuning om dit op te lossen. Telefonisch hetzelfde... 3 stappen doorlopen en dan is er doodleuk geen medewerker om je te helpen. De verbinding wordt verbroken tuut tuut. Gelukkig hiel po een reisbureau me met boeken. Chapeau

Goed (8)

Er wordt de tijd voor genomen in Roosendaal. Helaas heb ik 1 keer een man gehad (invaller) die mij géén goede informatie heeft gegeven. Dus, de volgende dag terug en toen ben ik super geholpen!

erg goed

Tegenwoordig doe ik alles via Tui.

Door een fout gelijk 100 euro bijbetalen

Door een fout gelijk 100 euro wijzigingkosten betalen. Daarna nog 40 euro betaalde kosten van stoelen opnieuw in rekening proberen te brengen. Jammer want ervaringen tot nu toe met Tui waren goed.

Makkelijk boeking voor vakantie

Vorige jaar voor het eerste met TUI vakantie naar canarische eiland en die jaar weer meer kan ik niet zegen.

Geweldige reisorganisatie!

De keuze van de hotels, het gemak van het boeken alles is overzichtelijk!

Reisinformatie niet compleet op beloofd tijdstip

Boeken van de rondreis was niet moeilijk, maar nu de reis geboekt is ontbreekt er nog steeds informatie over de logeer adressen. Telefonisch werd aangegeven dat dit pas 1 week voor vertrek gegeven kan worden. Echter bij de reis info staat: “Deze hotellijst is onder voorbehoud, de definitieve lijst ontvang je uiterlijk 21 dagen voor vertrek.” Wij vinden dat TUI zich moet houden aan de beloofde 3 weken, en vinden 1 week veel te kort. De reis is nog niet gemaakt, hopelijk wordt deze wel aanbevelenswaardig.

Positieve ervaring vlotte afhandeling

Vlotte en vriendelijke afhandeling dossier in Tui reisbureau Hulst ,, nam haar tijd en ik kreeg snel positief antwoord

makkelijk(er) dan rechtstreeks bestellen

Vignet bestellen gaat veel simpeler dan via de Franse site, kost wel meer maar dat weegt ruimschoots op tegen het gemak.

Ik heb de boeking via tui reisbureau in Zwolle gedaan heel goed en snel gedaan.

Eenvoudig te doen

Alles klip en klaar en gebruiksvriendelijk.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk wat wel en niet ingevuld moet worden. Overzichtelijk waar je dat moet doen. Heldere uitleg over kosten, vliegtijden en alles wat er bij komt.

Prettig en ervaren geholpen

De dame die mij geholpen heeft, het keurig gedaan zij kwam met suggesties waarmee ik blij mee was.echt heel prettig geholpen inclusief een kopje koffie. Top

Top service

Il heb al geboekt via TUI in Bussum en de ervaring ging prima. Nu heb ik een cruise geboekt en ik had veel vragen en eisen om mijn reis so speciaal mogelijk te kunnen realiseren en dat is gebeurt, dankzij de expertise van Camilo. Communicatie gaat ook makkelijk en duidelijk via email, een afspraak maken is altijd mogelijk en de medewerkers nemen echt de tijd om naar je wensen te luisteren. Bedankt allemaal en tot de volgende reis!

prettig

Ik heb onze reis geboekt via Tui omdat we dit al jaren doen tot volle tevredenheid

Zeer duidelijk

Vlot en zonder probleem boeken.

Wij boeken al jaren bij Tui.

Voldoende

Mijn ervaring in het verleden altijd super fijn. Dit jaar verbaas ik mij over jullie reclame strategie. Met extra vroegboeking blijk ik op 1 mei duurder uit als een dag later wanneer de actie afgelopen is. Heel jammer, en voor mij als klant onbegrijpelijk. Twijfel dan ook of ik TUI aan zou bevelen op dit moment

Fijn contact en goede service

Fijn persoonlijk contact . Goed en professioneel advies

Volmerlaan 3