Informatief in 1 oogopslag bijna alle relevante info

Goed mee te werken duidelijk

Website werkt prima wat ik mis dat de niet als app gebruiker niet als eerste bv de aanbiedingen binnen krijgt dat is jammer

Klantvriendelijk, behulpzaam, servicegericht, alle aandacht. Denk wel dat er gewerkt wordt naar een hoger prijssegment. Vliegen per KLM en duurdere hotels. Doch er was al e.e.a. volgeboekt en wij zijn tevreden !

Top reisbureau

Wij boeken altijd bij tui. Gaat altijd goed alleen als je met een kennis gaat (2 personen) en je klikt op meerdere kamers dan kun je dat niet kiezen tijdens boeken.Kom je steeds op 1 kamer uit vindt dat wel jammer.

prima website en vriendelijke medewerkers boekingscentrale

Prima website en vriendelijke medewerkers v.d. boekingscentrale. Alleen na het boeken bleek dat wij in een bijgebouw zaten, hiervan stonden geen foto's op de website. Deze informatie kan dus beter. We konden dit zonder probleem de volgende omboeken.

Goed om fijn een vakantie te kiezen

Makkelijk zoeken, compleet prijsoverzicht. Wel zeer beperkte vluchtinformatie. Zelfs telefonisch konden ze me er niets over vertellen. Uiteindelijk bij de airline zelf de details opgevraagd. Ook het regelen van een vliegstoel voor de baby is allemaal niet mogelijk, maar wel via de airline. Al met al tevreden over TUI. We konden na boeken eenvoudig de vakantie nog annuleren om een ander resort te kiezen dat beter bij ons past.

duidelijke site

veel keuze , makkelijke site om te boeken en telefonisch zeer goed geholpen ( alleen 10 minuten in de wacht is wel lang) ik heb zelf met veel sites te maken gehad ( voorheen reisadviseuze geweest) maar blij met tui ook met de app

Slecht

Iedere medewerker die ik spreek vertelt iets anders, heel storend, verwarrend en vooral vervelend. Weet nog steeds niet waar we aan toe zijn.

Klote

Geboekt krijg verder geen feedback over de rest dus betaal ik nog niets. Hotel gebeld en daar zegt men dat boeking niet door kan gaan in geboekte periode betreft groot feest in hotel Zou verjaardags geschenk zijn

Zag er tegenop maar viel reuze mee.

Het is vrij duidelijk allemaal.

Heel handig en snel

Werkt heel snel en is overzichtelijk.

Super gemakkelijk te boeken

Snel geregeld de vakantie boeken

Top top top top Tui

Een geweldige reisorganisatie, zeer klantvriendelijk en niet te duur een een groot reis aanbod. Super!

geweldig

makkelijke site duidelijk en mooie prijs

Prima geregeld

Was goed te doen.

Goed geregeld

Als is naar wens gegaan. De correspondentie via de mail is uitstekend verlopen. Bedankt.

Eenvoudig en goed werkende website

Goede ervaring

Onze ervaring in het reisbureau was goed. Camille was erg hulpvaardig en geduldig.Zij heeft alles goed voor ons uitgezocht.

Ontevreden, foute boeking door webiste fout, wijzingskosten zelf moeten betalen

Voor de zomer heb ik voor het eerst een vlucht geboekt met TUI. Op de website zagen we (ik en mijn partner) dat wanneer je twee enkele vluchten boekt, de reis goedkoper zou zijn. Echter, tijdens het boeken van de heenvlucht, neemt de website foute informatie over als je twee tabbladen hebt openstaan. Uiteindelijk hebben we door een technische fout van TUI twee verkeerde vluchten geboekt, waarbij we de wijzingskosten zelf moesten betalen. Uiteindelijk 6 uur met klantenservice gebeld. Blijkbaar komt dit vaker voor. Waardeloos.

Tuigoed

Met online boeken geen problemen ervaren met onze boeking naar Gambia.

Makkelijke website en goede organisatie van vakanties

De website is overzichtelijk en makkelijk in het vinden van een vakantie. De vakanties zijn altijd goed geregeld, excursie zijn makkelijk te regelen. Soms lastig als je een vakantie verder vooruit wil plannen omdat er dan niks beschikbaar is. Misschien is het een idee om op de website te vermelden tot hoe ver vooruit je kunt boeken.

Goed geholpen

Omdat ik altijd 29 dagen naar Egypte ga moet ik het altijd via de telefoon doen. Dit omdat de prijzen voor 29 dagen er niet op staan. Ik word altijd netjes, vlot en correct geholpen.

nvt

nvt

goede ervaring

Boeken bij Tui Haarlem uiterst tevreden over zeer ter zake kundig

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk