Overzichtelijk.

Makkelijk om jouw vakantie te vinden.

De boeking ging vlot

Na eindeloos op sites zoeken bij Tui terecht gekomen. Daar voor een redelijke prijs een vakantie geboekt. Dit ging vlot.

Super fijne duidelijke site, reisje snel geboekt

Op de site van Tui is t heel makkelijk om een keuze te maken je reis te boeken.

Alles ging prima!!

Via m’n e-mailadres krijg ik wel veel mails ( reclame) vond ik niet zo fijn.

Duidelijk en goed overzicht en boeking

Gemakkelijke boeking

Vorige ervaring in vergelijking met andere reisorganisaties is redelijk

Service in vliegtuigen is slecht. Communicatie op bestemming kan veel beter en duidelijker.

Afgelopen jaar geweldig verzorgd, maar komend jaar begrijp ik niet dat ik niet een terugreis kan boe

Vanaf boeking t/m thuisreis geweldig verzorgd. Niets op aan te merken Vlucht, reis, hostess in het hotel en taxi's. Fantastisch geregeld. Vreemd, dat ik .nu niet langer kan boeken dan 13 maart2024

Makkelijk

Vond het erg makkelijk om te boeken, heel overzichtelijk

Reis geboekt in de Tui-winkel vond ik een prettige ervaring

je wordt welkom geheten er heerst rust als je aan de beurt bent is er geen stress en geen haast. proffesioneel personeel is (ervarings)deskundig

Makkelijk!

Goede info- makkelijk zoeken en boeken!

Boeking voor accommodatie 10 niet te boeken via website

Op de website staat aangegeven dat boekingen voor 8+ personen alleen telefonisch geboekt kunnen worden. Echter worden er wel accomodaties aangeboden voor 10 personen. Deze kan je niet boeken via de website en ook na telefonisch contact was dat niet mogelijk. Uiteindelijk na een paar dagen terugkoppeling gekregen dat toch via een dummy boeking gerealiseerd kon worden. Daarnaast is het zo dat de helpdesk slecht bereikbaar is, minimaal 30 minuten wachttijd, hou daar rekening mee.

Compleet verzorgde vakantie.

Duidelijke omschrijving zodat je alles makkelijk via de app kunt regelen.

Heel tevreden

Heel kundig geholpen met omboeking reis. Vriendelijk en geduldig. Servicegericht naar klanten.

Zeer tevreden over het geheel!

Kon door een of ander probleem niet de reis geboekt krijgen. Na snelle telefonische hulp door twee super vriendelijke dames alsnog onze gewenste reis kunnen boeken. Fijn! Houden zo!

Was een goede ervaring

Ze heeft me geholpen met naar een oplossing zoeken

Superslecht, zowel service als voorlichting

Jullie voorlichting over de vlucht op de website klopt niet. Hierdoor is voor mij een groot probleem ontstaan en kan ik geen gebruik maken van de gekochte vlucht. Persoonlijke afhandeling van het probleem vindt vervolgens niet plaats. Ik word ik nu geadviseerd een brief te sturen. In welk communicatie tijdperk leven jullie? Hoop dat jullie vliegtuigen veiligheidsmaatregelen wat moderner zijn.

Lastig

Ligt ook aan mijzelf. Ben 77 jaar en redelijk handig met internet etc. Maar het boeken liep niet echt soepel. Uiteindelijk heeft de kleindochter die mee gaat de boeking gedaan. De aanbetaling ging ook moeizaam omdat ik een betalingslimiet heb van 1000 euro p.d.. dus moest het bedrag op 2 dagen voldoen en dat is me wel gelukt via overschrijving. Niet via jullie link. Groet Stevina

Mijn ervaring is goed, hoewel ik toch (te) vaak informatie over een andere vertrekplaats krijg.Mijn

Het boeken gaat prima zodra je weet welk hotel je wilt gaan boeken. Snel de totaalprijs zien en bevestigen. Enig nadeel is dat de tui app niet up to date is. De vluchten die er in staan kloppen niet met wat we eerst gezien hebben. Misschien dat dat aangepast kan worden

Navigatie was prettig maar betalen niet

Navigeren en kiezen voor een complete reis (retour vlucht) was eenvoudig en prettig. Zodra ik bij de betaling kwam ging het mks. Alleen betalen via IDEAL was mogelijk. Dut was duidelijk na meerdere pogingen met meerdere credit kaarten te betalen. Had gebd om hierover te vragen en bleek dat het een bekend probleem was. Aanrader was boeking telefonisch vast te stellen en op 1 van de locaties betalen met credit kaart. Uiteindelijk op locatie om te betalen en bleek dat dit dus ook niet mogelijk was. Haal yammer hoe dit is gelopen. Uiteindelijk maar met IDEAL betaald. Note: Personeel was vriendelijk en hulpzaam.

Zeer vriendelijk en flexibel,goede klantenservice bij omboeken

Gewoon goed om te boeken bij Tui

Ik vond het een hele duidelijke uitleg op jullie site daarom ging het boeken heel goed.

Telefonisch slecht bereikbaar

Maar website is mooi zou alleen ook wat aan de bereikbaarheid doen

Het boeken is goed en soepel verlopen. Je kan zelfs zien hoeveel van welk geslacht en leeftijd aanwezig zullen zijn.

Tot nu wel prima

İk heb geen genoeg ervaring.tot nu wel goed.we gaan het zien.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk