Oeps foutje, niet via de site geboekt maar telefonisch!!

Uitstekende medewerkster Amber!

Groot aanbod

Veel beter en duidelijk dan TUI. be Prijzen zijn ook meer betaalbaar. Ik ga altijd boeken via TUI. nl. De enige"nadeel"is dat wij moeten vertrekken vanuit Amsterdam og Rotterdam.

Slecht

Probeer 30 dagen stoelen te reserveren voor mijn terugvlucht maar kan dat niet zonder een geldige reden van Tui

Zeer slechte website

De website is zeer slecht. Bij boeken reis diverse keren er uitgegooid deceptie. Maar gebeld en daar werd ik uiterst vriendelijk en correct te woord gestaan. Reis dus geboekt. Ik kreeg een mail om de app te downloaden, ik dacht ok handig echter weer een deceptie. Wat wordt aangegeven om in te loggen klopt niet, er zijn meer handelingen nodig. Uiteindelijk gelukt, toen 2e deceptie. Boekingsnummer ingevoerd, helaas kennen we niet?? Het is al met al een aanfluiting voor een bedrijf als Tui. Vraag is hoe gaat Tui dit snel oplossen. Kan me voorstellen dat klanten denken ga wel naar een ander.

Deze keer moeilijk verlopen.

Ik had mijn vakantie opgeslagen in mijn TUI om ze de volgende dag definitief te boeken. Maar toen kon ik mijn vakantie totaal niet meer boeken, ze was gewoon verdwenen van de site. Gelukkig had ik alle gegevens en heb dan naar TUI gebeld. Daar vertelden ze me dat zij die reis inderdaad nog konden boeken en of ik dit telefonisch wou doen. Dit wou ik echter niet. We zijn dan de dag nadien naar een TUI winkel gereden in Valkenswaard om onze reis definitief te boeken. Het was de reis die ik zelf wou boeken op pc maar ook zij zagen dat die alleen nog via een tui kantoor kon geboekt worden. (winter periode) ??? Enfin alles is in orde gekomen en wij zijn tevreden. Anders nooit problemen gehad om een reis te boeken.

soms goed, soms minder

Bij een eerdere rondreis naar Puglia, Italië waren de ervaringen prima. Goede informatie en prima gids. Bij een hotelreis naar Gran Canaria geen enkele ondersteuning. Geen reisleidster of hostess gezien. Alleen op het vliegveld stonden er een stuk of 20. Daarna nooit meer iets gehoord en alles zelf uitzoeken. Wat ook tegenvalt is dat de app voor je telefoon niet werkt bij een groepsreis.

zeer plezierig meedenkend , en hulpvaardig personeel

zie headline, dat zegt genoeg

Via website lukte boeken tot het einde en dan een error, 2x geprobeerd niet gelukt.

Dag erna na half uur wachten goed geholpen dacht ik, maar bij de bevestiging bleek het opeens een ander hotel dan gewenst te zijn (dit was niet verteld) en kreeg ik in de loop van de dag bericht dat het ook bij Tui niet goedgedaan was met de treinboeking, mijn boeking kon niet. Dag later na half uur in de wacht geholpen dacht ik, geen bevestiging ontvangen! Weer half uur in de wacht, werd ik tegen 17 uur eruit gegooid. Dag later weer gebeld, 3 kwartier (!) in de wacht, uiteindelijk naar tevredenheid geholpen.

Lekker snel

Duidelijk en makkelijk

Duidelijke website en makkelijk met boeken.

Professioneel, geduldig en kwaliteit. Vestiging Breda, Kirsten de Ruiter

Vanaf het begin toen ik in Breda terecht kwam bij Kirsten de Ruiter was ik in de rust omdat alles vlekkeloos verliep. Kirsten is een prof.

Professioneel en zeer vriendelijk

Professioneel en zeer vriendelijk

Zoekproces mag zeker wel makkelijker

Het boekingsproces verloopt goed alleen het zoekproces mag wel verbeterd worden.. telkens opnieuw de vertrekperiode en aantal personen invullen tijdens het zoeken is niet fijn

Mijn boeking was prima geregeld, helaas moest ik het verzetten naar een andere datum maar dat is door het kantoor in Purmerend probleemloos op gelost. Mijn dank daarvoor.

Website is Nice, easy to check and looking for holiday. Advance filters what I like. Everything super. Only I miss possibilities to change language, but is no problem ;)

goede service

tot nu toe wordt alles geregeld zoals besproken

Topservice

Boeken bij Tui gaat heel gemakkelijk online, en altijd goede service.

Redelijk

Boeken van de vlucht duidelijk. Jammer dat na de boeking je niet de volledige vlucht gegevens in email toegestuurd krijgt. Om volledige gevens te bekijken eerst een account aanmaken, onnodige handeling. Mijn voorstel: Boeking vlucht gegevens per email naar de klant sturen. Vervolgens kan de klant een account aanmaken om extras te boeken. Hopende u hiermee van dienst te zijn. Vriendelijke groet, Rita Mulder

In het begin werd Egypte maar beperkt aangegeven. Eenmaal gevonden nog moeten bellen over een tussenlanding op heen reis omdat deze ook niet werd gespecificeerd. Maar invullen enz was erg makkelijk

Gehoord!

Fijn telefonisch contact met een begripvolle medewerkster gehad!

Alles gaat moeilijk

En sluit niet aan op elkaar. Maar we zijn afhankelijk van de TUI site en zelfs hier gaat het niet lekker

Fantastisch dat Tui rechtstreeks op de Azoren vliegt!

We wilden voor de 4e keer naar een eiland van de Azoren (Portugal), dit keer naar Terceira, de eilanden daar zijn zo mooi en bijzonder. Gelukkig vliegt Tui rechtstreeks op de Azoren en heeft mooie aanbiedingen in de combi vlucht en hotel. We hoorden net dat Transavia vele vluchten moet schrappen in juni... wij waren toen helemaal blij dat we met Tui vliegen! We vinden ook de vliegtuigen net wat comfortabeler dan b.v. Transavia.

Nieuwsgierig

Appartementencomplex ziet er goed uit.Online boeken was lastig in de afronding.Zorgen of reis door gaat vanwege problemen bij Transavia

Snel geregeld

Met steeds duurdere vakanties was ik blij verast met de ticketprijs naar Menorca van tui

Tui? Prettig en vertrouwd

Prettige en vlotte afhandeling van het boekingsprocrs

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk