Telefonisch heb ik mijn boeking gemaakt en alles ging snel en goed.

werkzame site

wij gaan regelmatig met tui op zonvakantie boeken is makelijk vind het alleen lastig als de vlucht door transavia wordt gedaan je niet kan opwaarderen voor de zitplaats verder prima site

ik ben goed geholpen

ik ben goed geholpen op het reisbureau

Beter kan niet

Alles heel duidelijk en top geregeld Ben geen computer man maar mij is het zelfs gelukt

duidelijke!

Heel duidelijke site, goede beschrijving wat ons te wachten staat

goede ervaring

Op zich is de website duidelijk en handzaam. Wat ik jammer vind is dat ik met een rondreis mee ga en de app die niet ondersteunt.

Makkelijk een reis te boeken

Het boeken gaat snel, prijzen kloppen. Duidelijk allemaal. Enige dat wij missen is bij de zoekopdracht, aangeven over hoeveel (slaap)kamers ons appartement moet beschikken. Dat maakte het zoeken onnodig langer.

gewoon goed

Super goed!

Goede service in de Tui winkel Venray door Sandra. Zoals altijd goed, duidelijk, vriendelijke en altijd met een glimlach.

Wat ik wilde boeken kon opeens niet meer maar wel voor 300 meer

Ik wilde een reis al gaan betalen toen er een foutmelding kwam. Ik moest contact met TUI opnemen. Toen ik op een ander divice inlogde, kon ik dezelfde reis wel boeken maar dan voor 300 euro duurder. Dat heb ik niet gedaan maar wel de volgende dag TUI gebeld. Ze vertelde dat toevallig de laatste stoel weg was en dat er een duurdere voor terug kwam. Ik vond dat raar want het was exact dezelfde reis, kamer en vliegtijden. Uiteindelijk heb ik later een andere bestemming geboekt.

Goed maar voor speciale dingen toch naar winkel

Het online boeken gaat prima . Maar als achteraf wil upgraden is dat nog wel lastig . Dan ga ik toch naar de tui winkel.

Duidelijke website

Goer geholpen

Alles goed

Duidelijk en uitstekend

Goed.

Goed te doen om zelf reis/vlucht te boeken via jullie site.

Snel en klantvriendelijk

Via de Tui reiswinkel in Barendrecht geboekt!

Zeer Klantvriendelijk

Zeer behulpzaam en meedenkend

Lastig te navigeren

Lastig te navigeren en om mijn tui app te gebruiken. Nederlandse en Duitse boekingen kunnen niet in 1 account

Super soepele boekingservaring

Het boeken van een vliegticket is een fluitje van een cent bij TUI. Heldere, overzichtelijke website.

Vertrouwd

Ik boek/reis al een aantal jaren met volle tevredenheid met Tui

Ging erg makkelijk

Ok

heel vriendelijk geholpen

heel vriendelijk geholpen

Super service bij het omboeken van onze tickets naar een pakketreis

Snel geboekt!!!

Je vult je gegevens in en je bent klaar.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk