Prima manier om een vakantie te zoeken en te boeken.

Prima manier om een vakantie te zoeken en te boeken.

Prima organisatie

Altijd behulpzaam denken met je mee

Ze zjn behulpzaam, in 1 woord uitstekend.

Medewerkers, zeer klantvriendelijk en professioneel.

Er werd veel aandacht besteed aan het samenstellen van onze individuele auto rondreis

Een reis boeken ging niet geheel vlot

Ik heb uiteindelijk tot 4 keer aan toe mijn reis moeten boeken. Elke keer gaf het een foutmelding aan/de prijzen veranderden. Dit was natuurlijk niet prettig en weerhield mij bijna ervan af. Tot nu toe lukt het inloggen via de TUI app mij telkens niet.

Gewoon goed!

Het is onze eerste keer dat we bij Tui boeken. Tot op heden zijn we erg tevreden!

prima website en App..

Uitstekende informatie, vooraf aan de reis en tijdens de reis

Uitstekend geholpen in de winkel oosterstraat groningen

Kon in de app geen reis vinden ,maar in in het reisbureau was het snel geregeld.

Geboekte reis bleek niet mogelijk, wel opgevolgd en in orde gebracht

Ik kwam per toeval op een reis die ik interessant vond via de zoekterm reis single ouder met 2 kinderen. Via de website had ik onvoldoende opties om een kamer voor 3 te boeken en kreeg ik de optie om een kamer voor 2 en een kamer voor 1 te boeken. Ook de trein coupe die de website aangeboden had, bleek niet mogelijk te zijn. Uiteindelijk werd alles goed opgevolgd en heb ik mits een meerprijs toch nog kunnen boeken. Jammer dat die optie niet te selecteren was via de website.

Top site

Het was makkelijk om te boeken.

duidelijke en vriendelijk personeel

vanzelf eerst alles inventariseren, en dan samen de beste vacantie kiezen even vliegen en dan vrij genieten van een europees land!

behulpzaam en duidelijk.

behulpzaam en duidelijk bij het boeken. Wij vliegen bijna nooit, dus met boeken hadden wij geen ervaring. Het is grotendeels gelukt en waarbij we twijfels hadden, hebben we gecheckt bij het reisbureau in de buurt. Zo gaan we verzekerd op reis.

1 dag na boeken is dezelfde reis €120,- goedkoper

1 dag nadat wij onze reis bij TUI hadden geboekt stond dezelfde reis ongeveer €120.- goedkoper op de TUI site. wij hebben toen contact gezicht met TUI, dit wat bijna onmogelijk is omdat ze nergens op reageren. Maar uiteindelijk toch iemand van TUI aan de telefoon gekregen en die vertelde ons dat onze reis al over 2 weken is dus TUI hier niet toestaat om de reis te wisselen of te annuleren. Ook wilde ze het verschil in prijs niet corrigeren, dit terwijl ze zo mooi reclame maken voor hun “laagsteprijsgarantie”. Erg teleur gesteld en volgende keer gewoon boeken met een andere Operator!

Makkelijke site.

Heb het boeken van mijn vakantie als prettig ervaren.

Bij Tui is het altijd goed, je hebt geen zorgen over de reis.

Ga al een enkele jaren via TUI op vakantie en dat bevalt me goed. De app is handig, daar krijg je veel info op over vliegtijden en transfers. Op de vliegvelden is TUI altijd duidelijk herkenbaar en makkelijk te vinden. Ook komen ze langs in de hotels voor evt. vragen.

uitstekend!

ik had wat verschillende wensen die ik op de site niet kon vinden. dus kantoor in dordrecht gebeld. die hebben me erg goed geholpen en precies gegeven wat ik wilde. daarvoor weer bedankt!

Parijs lichtstad

Een reis per Thalys naar Parijs, een goed hotel op tijd weer terug kortom een geslaagde trip

Makkelijk te boeken

Geen verborgen kosten, fijn dat TIU eigen vliegtuig heeft

Moeilijk

De app werk niet zo goed het gaat een beetje traag en moeilijk om jouw bestemming vliegveld in te zetten maar voor de eerst was goed

Onze ervaring uit het verleden is positief

Hopelijk kunnen we op vakantie zonder al te veel problemen.

Lekker overzichtelijk

Werkt super, goeie prijzen, leuke bestemmingen,

Goed makkelijk te boeken

Heel eenvoudig te vinden en boeken voor welke vakantie je ook zoekt

Makkelijk te boeken

Maar als er een andere partij mee is gemoeid kost het heel veel telefoonkosten. Ik moet weer bellen maar zie er vreselijk tegenop, zaterdag 1 1/2 uur aan de telefoon gezeten waarvan 5 minuten iemand gesproken. Personeel is wel erg vriendelijk

Zie hieronder

Boeken en betalen gaat zeer snel en goed maar als je een koffer wilt boeken gaat dit niet ben het nu 4 dagen aan het proberen code zegt boeking klopt niet tui zegt gaat vaak fout met systemen transavia hoop dat ik nu door jullie wordt gebeld hoe ik dit wel kan bijboeken aanbevelen zeg nu nee maar zou graag ja zeggen hoop dat jullie snel wat laten weten

Goede uitleg en begeleiding

Volmerlaan 3