Vlugge afhandeling

Tot nu nog geen enkel probleem gehad

Makkelijk

Het is prima, alleen zie ik in de app niet terug dat ik een huurauto heb gereserveerd en betaald. En ik heb de app direkt gedownload maar krijg daarna wel mailtjes over hoe fijn het zou zijn om de app te downloaden.

Niet echt best

We hebben 12 stoelen geboekt voor 6 volwassenen en 6 kleine kinderen in luxe klasse kunnen stoelen niet reserveren en bestaat de kans dat we uit elkaar zitten wat belachelijk is met kleine kinderen terwijl er naast ieder kind een volwassene moet zitten heel Bizar

Boeking

Een ontzettend vriendelijke en kundige medewerkster heeft ervoor gezorgd dat onze boeking soepel verliep. Zij nam de tijd en beantwoordde al mijn vragen met geduld. Mijn dochter en ik gaan een leuk reisje tegemoet!

Eenvoudige duidelijke site

Prefect

Goede hulp en zeer vriendelijk

Makkelijk en overzichtelijk

Handig, makkelijk en duidelijk.

Snel en makkelijk

Na even xoeken kocik alles vinden, en was mijn reis klaar

Uitstekende service

Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij komen graag in de winkel Wij boeken onze vakanties altijd daar. Geen gedoe en altijd prima in orde.

Geweldig goed geholpen!

TUI heeft meegedacht in een mooi alternatief naar aanleiding van geannuleerde vluchten door Transavia

Wij boeken altijd bij Tui, bevalt goed.

Gewoon goed.

Fijn en netjes geholpen, met kennis van zaken.

Helemaal top

Prima service alles op tijd geregeld

Goede service van Valerie reisbureau Naaldwijk

Prettige sfeer en goede informatie over onze reis.

Prima .

Ik werd prettig/ vriendelijk geholpen . Samen bekeken wat de opties waren . Geboekt en reis werd netjes uitgeprint wat ik erg fijn vond .

Het vakantie gevoel krijgen

Zodra je in de winkel bent krijg je gelijk dat heerlijke vakantie gevoel

Duidelijk en netjes geregeld

Zeer duidelijke website en de TUI app is heel gebruiksvriendelijk. Dit is de eerste keer dat ik via TUI een vakantie heb geboekt.

Makelijk geboekt

Prima verliep soepeltjes

Meedenkend

Na de eerste goede ervaring met onze wensen werd helaas onze vlucht gecanceld. Bij het omboeken werd er weer volledig rekening gehouden met onze wensen.

Voor altijd Tui

Prima servace alles goed geregeld tegen een goede prijs

Juiste vakantie voor een redelijke prijs

Gaan al jaren met tui op vakantie altijd goed geregeld en prima reizen.

Binnen 1 minuut geboekt.

Betrouwbaar en makkelijk

De website is duidelijk en het boeken ging makkelijk. In de app is alles te vinden.

Altijd goed , nog nooit iets tegengevallen.

Ik ben altijd met Tui op reis geweest, altijd super vakantie gehad, dus ik verwacht dat het nu weer goed is. Zowel tui belgie als Nederland altijd goed.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk