Simply magnificant

Was al eerder met TUI naar Andalucië. Was helemaal ok. Niets op aan te merken.

Veel keuze en vriendelijke klantenservice

TUI biedt veel complete reizen aan (maakt niet uitzoeken van een vakantie niet altijd makkelijker, maar dat is een luxe probleem). Uiteindelijk de vakantie gevonden die helemaal bij ons past. Echter bij het betalen gaf de website een foutmelding, terwijl het bedrag al wel afgeschreven was. Gelijk even de klantenservice gebeld, waar we direct te woord gestaan werden door een vriendelijke, enthousiaste dame. Zij kon ons geruststellen want zij kon zien dat de betaling helemaal gelukt was. Na ons een hele vakantie gewenst te hebben hingen we tevreden op.

Makkelijke site en duidelijk

Positief op enkele puntjes na

Het boeken van een reis ging redelijk goed. Echter het aanmelden van medische apparatuur en het vragen van begeleiding op luchthaven ( s ) , was echter niet makkelijk te vinden en ben daarvoor naar een Tui reisbureau gegaan. Daar bleek dat dat de formulieren voor de aanvraag iets ' dieper ' lagen . Op het reisbureau verder goed geholpen. Helaas ik heb ik tot 3 x toe moeten melden wat het betreffende medische apparaat inhield. Telkens werd mij opnieuw gevraagd wat het merk was en of er een accu of batterij in zat, terwijl ik tot 3 x toe had aangegeven dat geen van het voornoemde in zat en dat het apparaat alleen op 220 volt werkt.

Makkelijk en informatief

Erg duidelijke, informatieve reisorganisatie. Mooie aanbiedingen, snel te boeken.

Vreemde prijzen

Bij het boeken van de reis had ik het reisgezelschap op 2 volwassen staan. Bij het daadwerkelijk configureren bleek dat ik mijn dochter nog geen volwassene was. Dus opnieuw beginnen en toen bleek dat 1 ouder en 2 kind duurder was dan 2 volwassenen. Daarna gebeld met TUI en in hun systemen stond de reis wel voor dezelfde prijs..

Het was makkelijk te doen.

Ik kon goed zien welke opties ik had voor mijn reis.

een stuk minder goed dan Fox, Kras, ANWB, Sawadee, etc.

Ik ben gewend om mijn boekingen voor een rondreis te doen bij Fox, Kras, ANWB, Sawadee, etc. Kras is overgenomen door TUI, waar ik qua beschikbare vakantie data en mogelijke locatie een geschikte reis vond . Erg veel details zijn er niet voor handen, zoveel voor verbetering vatbaar, weken moeten wachten totdat uiteindelijk de reis eigenlijk verrassend doorging. De reis werd een aantal keren offline gehaald (en was dus niet meer boekbaar) en verscheen een aantal dagen hierna weer online (?). Met TUI gebeld, om uitleg gevraagd en enkel verteld dat de definitieve beslissing pas 3 weken voor de reis wordt genomen.

Gemakkelijk

Tot dusver goed, duidelijk en overzichtelijk.

Excellent

I travel with tui before and the service is top notch

• Would you recommend us? Yes

Erg makkelijk te gebruiken

Bbb

Voor de eerste keer geboekt bij TUI, tot nu toe zeer tevreden!

Duidelijke communicatie, goede tips! Ben benieuwd naar de rest maar tot nu toe heel tevreden

Uitstekend geholpen bij het boeken van onze reis

Ik ben naar het reisbureau gegaan nadat ik telefonisch had geboekt. Ik ben blij met jullie reisbureau tui

Je wordt goed geholpen bij het reisbureau, klantvriendelijk

Gaan al jaren met TUI op vakantie

Ik word er blij van

Ik ga altijd eerst online kijken, vervolgens ga ik naar de TUI winkel. Zij kijken mee, printen alles. Fijn om met deskundigen samen de eind beslissing te nemen voor een vakantie. Het gaat vaak om veel geld.

Grote kans om teveel te betalen

Wij hebben een reis geboekt voor 2 personen met vertrek in Oktober en betaalden hiervoor ruim 6000 euro. Enige dagen later bleek exact dezelfde de reis op exact dezelfde datum ruim 900 euro goedkoper te zijn. Wij kwamen niet in aanmerking voor een aanpassing omdat dat nu eenmaal de voorwaarden zijn. Dit voelt niet goed aan.

Prettig

Makkelijk boeken...tui gaf zelf ook suggesties...

Gemakkelijk te vinden en in te vullen

Makkelijk een weekendje weg boeken

We hadden al een idee waar we naartoe wilden. Gemakkelijk online geboekt.

gemakkelijk te vinden

Ik wist precies wat ik zocht. Maar afgezien daarvan is de website prettig en gemakkelijk opgebouwd

Weinig klantvriendelijk.

Omdat ik reizen niet online wil regelen, heb ik gereserveerd in de winkel. Ook geen succes. Nu wordt ik steeds bestookt met emails hetgeen ik juist wilde voorkomen. Ga nu weer boeken bij D-Reizen waar ik gegevens op papier meekrijg en zij alles voor me regelen.

Heel goed

Prettig om te weten dat je terug kunt vallen op TUI als er problemen zijn.

Slecht

Eerst half uur aan de lijn en ten tweede kan niet inloggen mijn naam klopt niet dan mijn mail adres klopt niet ben twee dagen bezig geweest ben er mee gestopt.Maak een account aan ik zoveel wachtwoorden gemaakt niets klopt.

Goede website

Het boeken en informatie is makkelijk

geweldig geholpen

We zijn super geholpen met het boeken van de reis. Van a tot z alles wat we moesten weten is verteld. Erg fijne mevrouw aan de telefoon

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk