Ging heel makkelijk

Een aanrader om te boeken bij Tui

Overzichtelijke website en gemakkelijk boeken

De site is overzichtelijk en na het boeken krijg je snel alle informatie die je nodig hebt. Het is alleen lastig om iemand aan de lijn te krijgen, maar dit komt waarschijnlijk door de drukte.

Boek via kantoor

Via kantoor vind ik het veiliger

Toppie

Goede hulp en advies sneller geregeld lekker vakantie!!

snel,

goed gergeld

Prima website alleen jammer dat je voorkeuren niet gelijk kunt invullen tijdens het boeken.

Boeking ging soepel

Als klant ben ik tevreden .

Het opzoeken van mijn vakantie ging vrij soepel. Land,streek,stad,wijk en dan hotel. Prima snel en overzichtelijk.

eenvoudig en duidelijk

De reis was eenvoudig te boeken en er was een duidelijk overzicht.

Geen enkel probleem, prima geregeld

Duidelijk en makkelijk

Veel keuze voor een vakantie te boeken. Veel informatie wat ik nodig hebt. En heel makkelijk een reis te boeken.

Goede info tijdens boeken

Goede info, fijn contact reisbureau

Ik kon makkelijk boeken.

We worden altijd bij TUI geholpen

Keer op keer worden we goed met de planning van onze vakantie bij TUI geholpen.

Gemakkelijk

Boeken was zo gebeurd, even alles goed lezen en nalezen en klaar

Heel vriendelijk

Klant vriendelijk

Karin wist precies waar ze het over had en toonde veel persoonlijke interesse

Heel gemakkelijk

Was heel makkelijk om alles te boeken. Heel klantvriendelijk!

Lastig omdat aantal dagen en vertrekmoment steeds verspringen

Er verspringt steeds iets, terwijl je een specifieke zoekopdracht aan hebt gezet. Dat maakt zoeken echt lastig.

Laagste prijsgarantie geldt niet!!!

Jammer dezelfde reis/vakantie gezien bij vakantiediscounter. Maar ze gaven niet toe. 2 uur aan de telefoon gezeten, telkens in de wacht gezet en telkens kwam ze met een ***verhaal dat het dezelfde prijs was. Maar ik wist precies waar ik over praten. Na 2 uur zei ze uiteindelijk oh u heb toch gelijk maar ik kan alleen 50 euro korting geven. Maar dan moest ik weer in de wacht staan, en ik was al een half uur te laat voor mijn afspraak. Maar ik moest toch echt aan de telefoon blijven. Nou ik heb bedankt. Wat een ellende zeg!!! En de reclame die ze hierover maken is 1 grote leugen.

Het boeken via tui is echt top!

Via de tui app is boeken super makkelijk, alles word heel duidelijk aangegeven, de prijs etc.. je komt niet voor verassingen te staan. Grootste minpunt is wel, als je een verandering wilt in je boeking dat je echt minimaal een uur in de wacht staat. Daarbij moet ik wel vermelden dat je echt super goed geholpen wordt door de medewerkers van het callcenter die echt wel alles doen voor je boeking.. al met al.. dat uurtje in de wacht.. tja je vergeet het doordat zij je gelijk een vakantie gevoel geven.

Was niet overdonderd

Website gaf in de aanloop tot boeken gewenste luchthaven weer. Echter, juist vóór de laatste knop in te drukken wijzigde de luchthaven van Amsterdam naar Düsseldorf. Wat we ook probeerden op verschillende telefoons en tablets, het euvel bleef. We haakten af en zijn naar fysieke tui winkel gegaan.

prettig.

n.v.t.

Boeking was te linken met Mijntui

Boeking was te linken met Mijntui, doch de boeking zelf “boeking bekijken” kan niet geopend worden. Er verscheen telkenmale een foutbericht. Zodoende was ik niet in de mogelijkheid om de aanbetaling te voldoen. Na enkele malen telefonisch te proberen contact op te nemen (en na heeeel lang wachten vooraleer ik iemand aan de lijn had) hebben ze me aangeraden om de boeking te openen via de boekinsreferentie, wat uiteindelijk gelukt is

Precies wat ik zocht

Vond het makkelijk om te navigeren op de site en heb ook een reus gevonden wat aan mijn wensen voldoet. Heb er reuze zin in deze reis! (ook mijn eerste vliegvakantie)

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk