Zeer duidelijke website waarop je makkelijk kunt boeken

Zeer gebruiksvriendelijke website. Overzichtelijk, een vakantie is snel geboekt. Ik ben zeer tevreden.

Tevreden

Prima service. Alles heel duidelijk. Houden zo.

gemakkelijk en overzichtelijk

Voor het eerst online gedaan, daarvoor altijd met een reisbureau. Wij vonden het een prettige ervaring

Prima overzichtelijk

Alleen jammer dat er vanaf Rotterdam alleen handbagage mee kan, en geen koffers voor 14 dgn.

Boeking bij Tui en je vliegt met Transavia!!

Je boekt Tui sn je vliegt met Transavia. Hierdoor slechtere voorwaarden. Daarbij is het niet mogelijk om bagage en stoel direct bij te boeken. Moet je apart bij Transavia boeken en direct volledig betalen.

Weer boeking TUI

Hebben dit zelf geboekt naar Rhodos. Zeker al meer dan 10 x geboekt. Ook wel via het reisbureau.

Goed geregeld

Alles duidelijk aangegeven in e.mail

Jammer dat ik in de app mijn reservering niet kon afronden

Goede ervaring met TUI

Goede duidelijke site en voldoende info

Vriendelijke en ervaren medewerkers

Kom al meer dan 20 jaar bij de vestiging in de Zuidpoortpassage te Breda en wordt daar altijd zeer goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan

Goede ondersteuning en klantvriendelijk

Vinden van vlucht lukte niet op website goed geholpen door medewerkster. Een berichtje naar Tui over transfer werd direct beantwoord . Vragen over inschekken ook werden duidelijk beantwoord. Medewerkers in hotel aanwezig bij aankomst op vliegveld ook medewerker Tui

Uitstekend boekingsproces

Liep allemaal heel vlot, jammer dat een paar mogelijkheden ontbraken zoals reserveren van stoelen en eventueel luxury klas.

Makkelijk en overzichtelijk

Zoeken en boeken bij TUI is makkelijk en overzichtelijk. Super snel na het boeken ontvang je alle documenten in de mail en kan het voor genieten beginnen

Snel geregeld

Duidelijke website, voorzien van alle nodige info. Prijs is ook leuk. Nu afwachten wat er gebeurt als er vluchten uitvallen.

Geheel volgens verwachting

Heb niet online geboekt maar gewoon op het reisbureau. De medewerkster was enorm behulpzaam en bood ons opties die ik bij mijn online voorbereiding niet zag. Normaal doe ik mijn boeking altijd online, maar ik denk dat ik in het vervolg weer gezellig langs het reisbureau ga....

Wel prima…

Alles prima, maar misschien toch extra bij de boeking vermelden dat je paspoort naam moet invullen. Zal ongetwijfeld ergens staan, maar niet duidelijker aangeven worden. Ik had al mijn gegevens ingevuld met het idee hierna moet ik paspoort nummer en naam voor paspoort doen. Die kwam niet, en daarna denk je daar ook niet meer aan……ja in de nacht dacht ik owwww wat erg!!!!!! Ik heb onze roepnamen geplaatst ipv paspoort namen. Heel stom natuurlijk. Hier meteen over gebeld en ja hoor het zweet brak me nog een keer uit want de dame achter de telefoon vertelde mij dat dit niet meer kon veranderen.. Ja spijtig. Annuleren was een optie maar dan was ik al mijn geld kwijt. Ze ging toch even kijken of ze iets voor me kon doen… jaaa ze ging t proberen te veranderen maar we weten nog niet of dat lukt….. dus nog 34 dagen blijven we in onzekerheid zitten of het allemaal wel goed staat op onze tickets…

Eenvoudig boeken. Wel moeite met het vinden van informatie over ruimbagage. We weten niet of dit inclusief is. We gaan hiervoor bellen

Makkelijk

Intuitieve website, fijn om mee te boeken

Goeie service in de tui winkel

Zeer behulpzame man Luistert echt naar wat je wensen zijn en probeert ook zo goed mogelijk opties uit te zoeken tijd wat het kost is geen probleem

Goede service, klantvriendelijk .z

Deskundig meedenken en vriendelijk personeel

Top gewoon kon niet beter

Snel en gemakkelijk

Het online borken gaat vlot

Zoals aangegeven matig

Betalen van de reissom niet mogelijk via de app. Gemiste kans.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk