Zeer goed klant vriendelijke service.!

Geweldig echt een aanradar

Echt top echt een aanrader

Vakantie begint al bij binnenkomst TUI

Goed advies en alle tijd om de vakantie zo goed mogelijk te regelen.

Goed geholpen maar achteraf niet tevreden.

Een cruise geboekt bij Tui en enkele weken later blijkt dezelfde cruise bij hun 200 eurie pp goedkoper te zijn. Het zijn nu eenmaal dagprijzen en het kan dan ook duurder worden dan de reeds geboekte prijs. Toch effe 400 euro en omboeken is niet mogelijk. Dit is onze eerste cruise en ook eerste boeking bij Tui. Hierdoor is de eerste indruk natuurlijk niet om aan te bevelen

Geen boeking gedaan en vervolgens overstelpt met allerlei bevestigingen van boekingen

Dergelijk amateuristisch werk van TUI, waarmee we al meer dan 20 jaar reize, niet gewend.

Prima telefonische hulp met het boeken van de reis, snel en aardig.

We werden gastvrij en vriendelijk te woord gestaan in de winkel (Barendrecht) en goed geholpen

they cheat with hotels. the price does not match the quality

they cheat with hotels. the price does not match the quality

Klantvriendelijk en behulpzaam

We werden vriendelijk te woord gestaan door Rianne, zij hielp ons ook bij de keuze maken van onze reisbestemming, daar dit de eerste keer was dat we een vliegvakantie wilden, all inclusive naar Spaanse eiland en kindvriendelijk en een mooi report.

Goede en snelle service

Mijn reis heb ik in de Tui winkel Utrechtsestraat Amsterdam gereserveerd. Vriendelijk personeel en ze denken met je mee.

Overzichtelijk en duidelijk

Het boeken op de site van TUI ging makkelijk en de door te lopen stappen waren overzichtelijk. Je kan meteen zien wat de kosten zijn van je aangeklikte opties. Achter was de huurauto niet beschikbaar, maar dat heeft TUI helemaal goed opgelost.

Onze vakantie begint al jaren bij het boeken bij TUI

Wij gaan al jaren met TUI naar Griekenland. We hoeven niet moeilijk te doen, Gewoon een super organisatie

perfect

hans gaf ons goed advies hij wist gelijk iets wat voor ons een goede bestemming was toppertje

Tot nu toe goed

Verder nog geen ervaring

Net als voorgaande keren redelijk snel wat gevonden

Alleen ondervonden dat de service om gelijk, in mijn ogen, normale bagage bij te boeken moet nu rechtstreeks bij Transavia. Vanuit oogpunt Tui begrijpelijk maar voor de klant omslachtig. Daarnaast blijft het lastig om appartementen te vinden voor dri

Boeken gaat makkelijk en snel

Na het boeken van onze vakantie bleek een paar maanden later dat dit in verband met ziekte niet door kon gaan. Middels 1 telefoontje is de reis omgeboekt. 1 minpuntje doordat er 1 persoon nu niet meegaat moest deze annuleringskosten betalen terwijl het bedrag van de geboekte reis verdubbeld werd.

Uitstekend!

Super fijn hotel met extreem vriendelijk personeel en op een top locatie.

goede service en uitleg

er werd op alle vragen die ik had goede uitleg gegeven. ook hoe het op het vakantie adres de dingen worden geregeld zodat je niet blind aankomt op locatie.

Prima geholpen, goede service

Vriendelijk behulpzaam personeel die mij goed geholpen en informatie hebben gegeven

Gemakkelijk en complete info

Prima !

Goede reisorganisatie

Tui is een fijne reisorganisatie. Goede service.

Simpel snel en makkelijk

Niet van toepassing

Niet van toepassing

Prima en goed geholpen

Zeer vriendelijk

Zeer goed geholpen met alles

Mijn ervaring is dat de mensen het allemaal voor je op willen lossen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk