Ik kan mijn nieuwe boeking niet toe voegen in de tui app Het werkt gewoon niet . En wie kan mij daar bij helpen

Goed deskundig advies

Ik heb niet online geboekt maar ik ben in een reisbureau geweest van Tui in Heemstede. Goed en deskundig advies en met een kop koffie erbij alles doorgesproken

Prima en makkelijke website om je “all inclusive”. Te boeken

Makkelijk overzichtelijk en duidelijk. Geen verborgen extra’s maar alles is duidelijk aangegeven. Zelfs al boeken we deze vakantie al voor de derde jaar op rij.

Vluchten zeer ok, totaal pakket van boeking: NO GO!!!

Reeds een klacht ingediend. Communicatie tussen hotel van bestemming en Tui verloopt niét professioneel. Tevens mijn hostess Ann, deed er NIKS aan?! Als je écht vakantie wil, beter zelf organiseren + ter plaatse! Dit wil ik niet meer meemaken!!! Boeking was niet doorgegeven, ik zou dubbel moeten betalen + vervoer naar de luchthaven kwam niet en zelf een taxi moeten betalen! VERSCHRIKKELIJK

Ben blij met service van tui

Alles is altijd goed geregeld ! Niets verkeerds te melden over jullie. Heb alleen vorig jaar mn bagage niet gehad naar Sal (9 dgn) zonder koffer dat was wel minder . Maar ben daarna toch nog met jullie naar punta cana geweest . Dit is omdat ik jullie goed vind !

Goed!

Gewoon goed!

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk!

Service zoals Service bedoeld is

Gezellig

Goede voorlichting en meezoeken naar alternatieven.

Tevreden

Mijn ervaring met Tui is altijd goed geweest, wij hebben gelukkig ook nog nooit problemen gehad met en op onze vakanties en deze hebben we al diverse gehad in de diverse landen. En hopelijk blijft dit ook zo. Worden door het personeel ook altijd netjes behandeld.

Zeer makkelijk te boeken

Makkelijk en duidelijk.

Het boeken was een fluitje van cent, alles duidelijk op de side. Stap voor stap loop je er doorheen. Geen verborgen problemen.

Prima geregeld

Maar niet digitaal maar bij tui in Oostburg . De app heb ik nu 2 jaar maar vind het waardeloos .

Slecht

11-DAAGSE RONDREIS ZUIDELIJKE PARELS VAN ITALIË De titel is een lokkertje trap er niet in. Je wordt naar Italië gelokt en dan begint het geld aftroggelen voor allerlei bijkomende kosten. Ik begrijp dat je voor entree van bezienswaardigheden moet betalen maar een specificatie en uitleg waarom je p.p. zoveel moet bijbetalen was netjes geweest. Drank en water was nergens inbegrepen. Deze reis was een nachtmerrie in alle opzichten. De beloofde 3 sterren Hotels waren nog geen 1 ster waardig. De eerste hotel, Hotel Paradiso zat in een ongure buitenwijk. Ik dacht dat wij in de serie Gomorra belandt waren. Doodeng was het in deze ghetto. Het eten was karig en voor Italiaanse normen slecht! Een wandeling in de omgeving was gevaarlijk. De tweede Hotel was ietsje beter maar zat op een berg waar je in de avond nergens naartoe kon gaan. Je zat “gevangen” op een plek waar in de avond niets te doen was. Dan de laatste Hotel Agriturismo Tenuta Mazzetta is geen hotel maar een oude boerderij. Je wil daar niet eens dood gevonden worden in het midden of nowhere. Het ontbijt en diner was zeer matig. De medewerkers waren zeer ongeorganiseerd en gestrest om 34 mensen in een keer te hebben. De reisleidster, huurde gidsen in om ons de geschiedenis te vertellen i.p.v. zelf te doen. Ook zat ze elke avond zelf lekker te eten en de reizigers moesten met karig eten doen. De rondleidingen waren meer van de ene plek naar de andere plek haasten wat voor veel fysieke overbelasting zorgde. Sommige plekken waren een bezoek niet eens waard. Ook bracht de reisleidster de groep alleen naar “bevriende” restaurants. Restaurants waar de prijzen lager waren werden afgeraden met de opmerking dat de service slecht is. De grootste blunder van haar was echter dat wij pas in de middag tijd vrij kregen om iets te doen. In Italië zijn alle winkels in de middag tussen 12:00 -17:00 dicht op uitzondering van enkele souvenirs winkeltjes na dus moesten wij op terrasjes wachten tot we opgehaald werden.

Prima en duidelijke website

Heldere Beschrijving van het dagprogramma. Om een of andere reden zat er ook nog korting op de reissom. Mooier kan bijna niet

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie heb geboekt, was heel makkelijk en overzichtelijk. Prijs was nagenoeg gelijk aan andere aanbieders. Vanwege de vluchttijden geboekt bij jullie. Verder na de boeking duidelijke mails m.b.t. De factuur en reisinformatie. Hopelijk betekent dicht alles een goede vakantie.

prima boeking reis moet nog gedaan worden

prima tot nu

Prettig gesprek met een fijne medewerkster.

Helaas was er niet aangegeven dat de zaak om 12.00 open ging en wij daardoor 1 uur te vroeg voor de deur stonden. Maar de medewerkster maakt dat helemaal goed met haar vriendelijke en deskundig hulp. Wij hebben het gevoel dat we naar de ideale zon vakantie gaan voor ons. Daar heeft zij ons mee geholpen door onze wensen aan te horen, persoonlijke ervaring en bescheiden mening en door haar klantgerichte instelling!

Altijd snel geboekt en goed geregeld

Boeken bij TUI online gaat makkelijk, snel en tot nog toe altijd goede ervaring met de vakanties.

Makkelijk vakantie boeken

Omschrijving van het hotel goed opgebouwd. De reis is makkelijk van verschillende luchthavens te boeken, zoaks de mogelijkheid in de verschillend aantal dagen dat de reis mag duren.

Waardeloos!

29uur vertraging, slechte communicatie, koffers kwijt bij aankomst, slechte catering in vliegtuig (alleen chips en water) en Tui medewerker geeft aan dat we geen recht hebben op vertragingscompensatie

geweldig

Via online vakantie geboekt,was top. Toch een vraag ,even langs het reisbureau gegaan en daar ook helemaal naar tevreden geholpen.

Overzichtelijke website

Prima online te boeken, overzichtelijk en gebruikers vriendelijk.

Makkelijk boeken, mooie reis voor een geweldige prijs

Iemand tipte mij dat boeken van een huisje voor 2 weken in bv Spanje evenveel kost als een rondreis inclusief vluchten bij TUI. Gecheckt en,,,, inderdaad!! In ons geval was de TUI reis zelfs inclusief halfpension! Het boeken is heel makkelijk. Enige minpuntje aan de online omgeving is dat een account aanmaken op 'mijn TUI' niet lukt: je wordt in cirkeltjes rondgestuurd en strandt op de de melding dat je eerder via Facebook inlogde (nee dus), Bellen van de klantenservice is geen feestje: 35 minuten wachten, waarna de medewerkster mij vertelde dat ik helemaal geen account hoef aan te maken en gewoon met mijn boekingsnummer bij mijn reisgegevens kom. Maar dit gedoe is dan ook het enige minpuntje. Nou hopen dat de reis net zo gaaf is als ie lijkt!!

Klantgericht

Goede service bij Tui, als er iets niet goed gegaan is qua vlucht of i.d wordt het meteen geregeld of gecorrigeerd zonder gezeur. Top!

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk