Simpel en overzichtelijk

Boeken via de website of app is gemakkelijk en overzichtelijk. Dikke prima!

bereikt wat ik wil

Vakantie geboekt die ik wil, maar het werd wel weer een optelsommetje van losse "extra`s"

de plank mis

a. ik heb niet on line geboekt maar bij een bureau ... b. ik heb geboekt voor Madrid en krijg in "mijn tui" tips voor Rome....

We zijn fijn geholpen bij tui .

We zijn fijn geholpen de mensen zijn klant vriendelijk. Ook goeie uitleg en als je nog vragen hebt zijn ze er voor je .

is goed geregeld en makkelijk

Telefonisch heel fijn geholpen

Nadat het niet lukte om online te boeken, ben ik ontzettend fijn geholpen met mijn boeking. Jammer van een kleine miscommunicatie maar bij het zien van de fout wederom gebeld en ook nu weer heel goed en correct geholpen. Dank jullie wel voor de hulp.

App drama

Website en app (wat eigenlijk ook website is) dramatisch Laad slecht Ga liever lekker naar Tui kantoor op Spaland dan heb je meteen goed overzicht

Het was goed

goede kennis van zaken

al het personeel in hilversum heeft een rijke schat van ervaring.

Gemakkelijk om een boeking te maken op de website

Gemak van het invullen. Alleen jammer dat je als single wordt gediscrimineerd, omdat er standaard al 2 personen staat ingevuld. Als je dan een keuze hebt gemaakt en je verandert de 2 in een 1 dan is de reis ineens niet meer te boeken. Erg jammer want er gaan steeds meer mensen alleen op vakantie

geweldig

Zijn fijn geholpen

Vlot door naar andere tabbladen

Vlot werkende site en duidelijk en indien er vragen zijn kan je chatten en bellen.

Prima, wel een tip. Ik vind het vervelend bij het zoeken naar een geschikte accommodatie en plek dat ik de gegevens van het reisgezelschap telkens opnieuw moest invoeren

Boeking ging heel makkelijk

Mijn boeking stedentrip ging makkelijk en alles was duidelijk. Heb voor 4 dagen in juli geboekt voor een mooi prijsje

Perfect geholpen

Duidelijke omschrijving

Overzichtelijk

Alles is makkelijk te volgen

Altijd makkelijk, overzichtelijk

Ben super tevreden.

Zeer goed geregeld.

Makkelijk boeken. Respect voor de website maar: waarom niet naar Alanya Gazipasa?????? Met in droom: een ticket van Groningen naar Gazipasa ❤️❤️❤️❤️

Overzichtelijk

Overzichtelijk en makkelijk te boeken uit n grote keus

Website lastig te boeken, app werkt niet altijd

De website is lastig te zoeken naar bijvoorbeeld stoelreservering. De app werkt ook niet altijd, vervolgens moeten bellen, drie kwartier in de wacht gehangen, uiteindelijk heeft de medewerkster ons wel goed geholpen

Snel en gemakkelijk boeken

Wederom snel een keuze kunnen maken en gebruiksvriendelijk kunnen boeken. Site is overzichtelijk. Faarnaast is er de mogelijkheid de reeds gedane boeking te wijzigen.

Niet alles mogelijk

Op de website was het niet mogelijk, voor mijn boeking, 2x een 1pk te boeken

Klantvriendelijk personeel. Men neemt de tijd voor je. Bekijkt alle mogelijkheden. Geeft goede tips. Kortom: een aanrader!

Erg tevreden

Super vriendelijke mensen. Zeer goed geholpen

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk