We hebben nadrukkelijk juist niet digitaal geboekt

In dezen mogen wij u verwijzen naar onze eerder ingediende reactie die wij hebben ingezonden nadat wij hebben geboekt ten kantore TUI te Delft. Mondeling en live je boeking doen is een meer dan grote pre. Dan wordt je echt geholpen en kan er ingespeeld worden op onze behoeften en belevingen. Dan wordt het ook meer en directer begrepen.

Snel en makkelijk een reis boeken maar helaas niet compleet

Boeken van een reis gaat makkelijk en snel, jammer is alleen dat je bagage en stoelen op de Transavia site moet boeken

Een geweldig goed, georganiseerd bedrijf!

Heel klantvriendelijk, kundig personeel en goed bereikbaar.

Prima geholpen

Wij zijn geholpen door Naomi van de Tui locatie Spijkenisse. We zijn heel goed geholpen door waarschuwingen en goede tips waar we wel wat van hebben.

altijd top

veel keus, goede duidelijke website met alle benodigde info in 1 overzicht. Prima prijs kwaliteit. Info op site over hotels, klopt altijd.

Boeking ging echt vlot en goed.

Aangenaam en gemakkelijk om mee te werken.

Het boeken ging gewoon goed, Het wijzigen van de boeking na 2 uur bleek een drama

Omdat er plotseling en persoon extra meegaat op vakantie heb jk telefonisch contact gehad met TUI. Het bijboeken ging niet omdat de boeking al doorgezet zou zijn naar Transavia. Alternatief: annuleren en opnieuw boeken met ruim €600,00 anulereringskosten en opnieuw boeken of een extra boeking voor de derde persoon. Deze zou dan in een ander hotel komen omdat het gekozen hotel geen eenpersoons kamer heeft. Omdat het kantoor van Tui in de buurt is ben ik daar gaan informeren en binnen 20 minuten was alles gewoon goed geregeld. Complimenten voor personen op kantoor TUI en een dikke onvoldoende voor uw helpdesk. Werd op het kantoor zeer vriendelijk en zonder afspraak perfect behandeld.Een onvoldoede voor de helpdesk.

Erg duidelijk

Snel en goedkoop reizen

Zag dat TUI ook van Amsterdam naar Kavala in Griekenland vliegt, het reserveren ging toen perfect

Geboekt via reisburo

Helaas weer een andere aardige dame die ons hielp. We zijn al veel jaren klant maar met steeds wisselende bezetting moet je steeds weer je totale verhaal herhalen, waaronder een rolstoel die mee moet, extra beenruimte i.v.m. invaliditeit, geen rij 1 i.v.m. beenruimte, de liftwagen etc.

Slechtste service ooit! Niet boeken!

12 dagen voor we onze vakantie gingen beginnen, is deze geannuleerd. Over onze rechten wisten we niks en er werd geen alternatief aangeboden door Tui. We voelden druk om 'maar iets te kiezen' door de reactie op de annulering van Tui, waardoor we snel een nieuwe vakantie moesten boeken met 50 euro pp ter compensatie van de annulering. Om een lang verhaal kort te maken: er was bijna geen vakantieaanbod meer van Tui, vliegtijden en stoelplaatsen waren beperkt (vooral vervelend met een kindje van 1 jaar en een zwangere vrouw), we wilden juist geen massale resort en dit is het wel geworden. De animatie was elke avond tot 22.30 uur, met harde muziek, waardoor ons kindje niet kon slapen en moeilijk at. We moesten ook nog voor dit allemaal ruim 600 euro extra betalen. Schandalig! Na een klacht te hebben ingediend, gaf de klachtenadministratie aan dat we akkoord waren gegaan met de nieuwe vakantie, omdat we die meteen geboekt hadden (onder druk). Zij zeggen dat we nergens geen recht meer op hebben. Ook niet op de 600 euro verschil. We hebben uren aan de telefoon gewacht om iemand te spreken.

Duidelijke site, gemakkelijk en snel kunnen boeken en betalen.

Altijd zeer meewerkend en vriendelijk personeel bij het reisbureau

Wij zijn al meerdere keren met Tui op vakantie geweest en hebben goede ervaringen

Redelijk

Op mijn bevestiging staat niet het adres van mijn hotel. Volgens medewerkster zelf op te zoeken Erg slecht. !!!!!! Jammer voorheen goed geadviseerd.

Goede voorlichting en prettig contact met medewerkster

Fysieke Service bij de dames zeer tevreden

Het boeken zowel online als fysiek is goed. de dames bij het reisbureau zijn altijd vriendelijk en geven een goede service. echter de klantenservice is erg slecht je staat 1.5 uur in de wacht en als het 17:00 uur is krijg je een bandje dat men is gesloten. Terwijl erop internet staat dat jullie tot 20:00 uur open zijn.

Makkelijk

Simpel

Naomi heeft me heel goed geholpen. Ze heeft al mijn vragen met heel veel geduld en animo beantwoord. Ik ging zeer tevreden naar huis na de boeking.

Boeken gaat redelijk makkelijk

Waar je alleen gek van wordt is dat je vrijwel continue je gegevens opnieuw in moet vullen.

Bijna goed

Het boeken via internet ging bijna helemaal goed: het bleek alleen niet mogelijk een voor ons belangrijke preferentie op te geven, waardoor we toch naar het reisbureau moeten om te boeken. En dat was net weer wat duurder dan via internet. Dus redelijk tevreden, maar niet helemaal.

Goede prijs

Nette prijs, duidelijke omschrijving

Jammer dat er geen business class tickets enkele reis meer mogelijk zijn

In het verleden goede ervaringen gehad in de Business Class. Omdat een enkele reis Business Class echter niet meer mogelijk is (waarom?) kozen wij voor Comfort Class. Het boeken online ging gemakkelijk. Echter het reserveren van een vaste plaats 30 dagen van tevoren online is zeer stressvol. Tot overmaat van ramp kreeg ik op het moment suprême alsmaar een server error, waarna de plaatsen waar wij graag wilden zitten intussen bezet waren. Heel jammer. Nu afwachten hoe de reis zal verlopen.

heel fijn

Altijd goed geholpen vriendelijk personeel

Geweldig zoeken.

Lekker makkelijk. Alleen als je met kinderen zoekt krijg je ook de hotels voor alleen ouderen. Dat is dan wel weer jammer. Maar veder prettig zoeken

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk