Handig en snel geboekt

Als snel gevonden wat we wilden

Goed geregeld

Snel maar niet duidelijk

De betaling ging snel en was duidelijk. Maar daarna vond ik het lastig om te zoeken of het gelukt was of niet. Kreeg geen bevestiging en de app geeft het ook niet aan.

Vertrouwbaar

Ik krijg altijd goede advies en sneller, en zal zijn super aardig

Boeking eenvoudig te maken.

De boeking van de vakantie was eenvoudig en gemakkelijk. Informatie was prima en ook excursies waren makkelijk te boeken. Enige opmerking: op de factuur staat vermeld dat de 1e termijn per omgaande voldaan dient te worden, terwijl op mijn tui een vervaldatum staat. Zou handig zijn als deze beide overeenkomen.

Onduidelijk

Via de website kon ik niet alle opties selecteren , wat volgens de beschrijving wel zou moeten ( keuze uit meerdere skipassen). Met de standaard skipas kwam de prijs op 1310 euro. Toen ik belde met een zeer vriendelijke dame van TUI, heeft zij de boeking gemaakt met de door mij gewenste uitgebreidere skipas. Ze noemde mij toen de prijs van 900 voor deze vakantie , met uitgebreidere skipas. Eerlijk als ik ben heb ik aangegeven dat dat niet kan kloppen. Maar na raadplegen van een collega kwam ze terug met de mededeling dat het toch klopte, maar dat ze het voor de zekerheid zou navragen. Dat navragen leiden een paar dagen later in een mail waar in de prijs was aangepast naar 1310. Maar dat was dan weer met de gewone skipas. Na bellen werd dit aan gepast naar 1425 voor de reis met uitgebreidere skipas. Best rommelig verloop en ik ben er met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid van overtuigd dat ik de reis voor 900 euro had gekregen als ik niets had gezegd. Jammer dat TUI eerlijkheid niet beloond door bv de iets meer dan 100 euro voor de 2 uitgebreidere skipassen niet in rekening te brengen. Maar helaas leven we tegenwoordig in zo’n wereld. Omdat de medewerkers die ik gesproken heb zeer netjes, vriendelijk en kundig waren beveel ik TUI nog steeds aan. Maar helemaal tevreden ben ik dus niet.

Simpel

uitstekend

gebruikelijk vriendelijk / eenvoudig

We zijn nog niet op reis geweest met Tui de website is tot zover OK

Alles via de website verliep goed, hoewel dit mede komt door onze software ervaring als computerbedrijf www.cas-computers.com daar hebben we mede onze digitale kennis vandaan. Hoe het voor een complete leek is om met deze site te handelen, hebben wij niet ervaren. Jammer was wel dat onze Thalys treinreis 2 uur vertraging opliep, hoewel onze reis pas 12 juli van start gaat. Desondanks verheugen we ons enorm. De eerste reis sinds jaren!

Op wat haperingen met boeken na, goede ervaring

Om uiteindelijk te kunnen boeken moest ik 2x opnieuw proberen, maar toen lukte het ook. De informatie daarna is tot nu toe ook volledig en prettig.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Wij zijn vriendelijk deskundig geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en we kregen alle ruimte voor vragen.

Heel goed

Zowel bij tel als bij persoonlijk contact heel plezierig ervaren l

Uitstekend.

Uitstekend geholpen.

Leuk aanbod aan reizen

Makkelijk een reis te boeken. Voldoende info op de site.

Niet wat ik gewend ben van de service van TUI

wegens een foutmelding bij het boeken van een vakantie contact gehad met de klantenservice. omdat de tijd dringt ging ik verder kijken en zij zouden dit in de tussentijd uitzoeken en mij terugbellen mocht het not boekbaar zijn. Ik kreeg toch opeens een boekingsbevestiging en had ook al een andere vakantie geboekt. Daar zit ik nu mooi mee opgescheept want ik kan alleen annuleren volgens de reguliere annuleringsvoorwaarden dus 50% van de totale kosten!!!!

Snel geboekt duidelijk communicatie in mail / app

Fijne organisatie met vanaf vertrek tot aankomst, verblijf en huiswaarts contact. Super fijne app

Boek altijd bij Sunweb. Moest dus even wennen aan TUI maar uiteindelijk ging dit ook prima.

Top !

Goede ervaring.....leuk geholpen , verwacht een leuke vakantie ...

Goed geholpen

Ze luister goed aan ons wensen De eerste keer dat we daar boeken

Prima overzichtelijke website

Na het invullen van je wensen kon je snel zoeken, en ook vlot weer terug waar je was gebleven.

1 pijnpunt, alle excursies waren minstens tweemaal zo duur als vermeld. De treinreis was zelfs 11 maal zo duur, 5300 Rupee in plaats van 500 Rupee. Pigeon island was € 75 in plaats van € 30. Dit alles was reden dat niemand van de groep de excursie naar Horton Plains National Park maakte van € 38. Ook de wildparken waren fors duurder. Wanneer dit vooraf gezegd wordt, prima, maar achteraf 11 keer de genoemde prijs betalen leverde toch flinke discussie op met de reisleider die hier natuurlijk ook niets aan kon doen. Foutje van Tui, de reis was verder prima.

Goed gelukt

Boeken ging redelijk snel en goed.

Alles duidelijk

Heel goed en makkelijk te borjrn

gemakkelijk en goede informatie

medewerker heeft ons goed geholpen en was heel duidelijk in de uitleg omdat dit voor ons de eerste keer was, een vakantie met activiteiten (F1 race). Zeker een aanrader voor anderen om bij TUI te boeken.

wij zijn niet anders gewend wij reizen altijd met tui meestal boeken wij op het boveny winkelcentrum.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk