Zeer teleurstellend

Vorig jaar na 8 uur vertraging afgezet in Brussel ipv Amsterdam. Geen excuus of vergoeding aangeboden door tui. Dus zeer teleurstellend, tui vliegt zomers op Kavala, vandaar dat we dit jaar wederom met tui vliegen. Hopelijk gaat het dit jaar beter.

Filters resetten zelf

De website zelf is duidelijk en netjes. De filters voor de website zijn ook prettig maar bij het gebruik van de website wissen zeer regelmatig alle filter instellingen. Bijvoorbeeld ik zoek voor 2 volwassen en 2 kinderen voor een bepaalde periode en aantal dagen. Als ik een aantal vakanties heb bekeken en ik ga terug naar de resultaten of naar de volgende pagina dan blijken de filters gereset en kun je weer van vooraf aan beginnen. Dit was zeer frustrerend

Overzichtelijke site. Veel keuze!

Bij TUI is het aanbod zeer breed. Site is overzichtelijk en het boeken van een reis is eenvoudig.

Voor het eerst bij tui geboekt

Goed en snel

Super makkelijk.

Afspraken niet nakomen

Bij het voorstellen van omboeken naar cruise een voorstel gegeven van fooien de helft van wat wordt gefactureerd uiteindelijk. Indien er om uitleg gevraagd wordt geen reactie meer. Nooit meer.

Het reserveren ging niet helemaal goed.

Na het reserveren moest er een Cpap apparaat toe voegen en dat ging fout bij de datum. Er stond omschreven de datum maar dat moest de datum van aan maak zijn. Dus dat is wel een puntje van aanpak.

Zo geregeld

Vlotte boeking. Direct het gehele bedrag betalen was toch een dingetje. Meest gebruikelijke is een aanbetaling te doen. Tickets zijn over het algemeen wat goedkoper dan overige maatschappijen. Er van uitgaand dat de vliegreis ook voorspoedig verloopt, een aanrader

Personeel denk mee

Fijne ervaring

Het boeken van extra bagage

Veels te ingewikkeld om ruimbagage te boeken Miet makkelijker kunnen

Online boeken is top bij TU!

Heb al diverse malen online geboekt bij TUI, en dit gaat zo foutloos, TOP!!!

Helemaal top. Blij met begrip en hulp

Duidelijk en snel

Boeking ging soepel en snel.

Boeken gaat goed maar je wordt letterlijk uitgemolken

Het boeken is niet zo'n probleem. Maar de prijzen rijzen de pan uit. Sowieso al een stuk duurder. Je hoort op TV een ticket kost binnen Europa plus minus € 10,00 tot € 15,00 duurder maar de prijzen voor vakanties gaan met honderden euro's omhoog. Dan moet je nog betalen voor bagage een stoel reserveren bij betalen voor 8 cm extra beenruimte. En klap op vuurpijl als je een voorkeur voor een kamer hebt omdat je het resort kent moet je € 10,00 per nacht betalen. "BELACHELIJK" TUI zo maak je geen vrienden. Op resort zelf in kamer staat een waterkoker en 4 zakjes Nescafé poeder koffie. Wil je meer betalen en niet zo weinig ook Hoe zo "All inclusieve". verschil zelfde resort eind mei en eind september € 422,00 voor 10 nachten

Was heel goed te doen

Mooie vakantie geboekt via de site. Ging probleemloos Toppie

Gemakkelijk en snel

Het zoeken en boeken was een eitje. De boekingsbevestiging kwam direct en netjes met een bedenktijd van een aantal dagen. Alles overzichtelijk weergegeven.

Geen persoonlijke afwikkeling

Ik heb de boeking ervaren als "een internet boeking", terwijl ik lijflijk aanwezig was in het filiaal. In dit filiaal geen informatie kunnen krijgen. Alleen standaard antwoorden. Lijkt of het personeel Niet ter zake kundig is. Men geeft aan zelf, niet het hoofdkantoor te mogen?/kunnen bellen. Dit in verband met drukte aldaar? Zelf naar het Hoofdkantoor gebeld en kontakt kunnen krijgen over diverse zaken. Mijn groepsreisinformatie werd Niet digitaal gesteund in de mijn Tui app. Terwijl ik eerst een mail kreeg dat ik zelf alles aldaar kon vinden, en moest uitprinten. Het filiaal moest dit uitprinten, bleek dat de vlieginformatie niet bijgeleverd was. Hierop weer 4 dagen moeten wachten. Slecht ingevuld "standaard informatie", over de kilo's mee te nemen bagage. Kortom: Mijn duur betaalde reis naar Canada moet nog beginnen, hoe nu verder??

Alles is geregeld

Persoonlijke positieve benadering

Geweldig geholpen

Kom er al jaren is altijd goed

Site is duidelijk en te vinden wat wij zochten MAAR we konden niet boeken voor 22 dagen en langer in januari/februari dan vorige week, Lastig /dit was voorheen WEL mogelijk

Slecht

Ik heb zondag geboekt heb 779 betaald pp 3 personen, maandagochtend betaald. Maandag middag was die ticket 622 pp en ze konden niks voor me betekenen, zeer slecht.

Fijn

Gaat altijd heel makkelijk bij jullie

Ging me goed af

Ben al vaker met tui op vakantie.gegaan

Snel en eenvoudig

Geen gedoe. Was heel eenvoudig om een keuze te maken.

Altijd goed geregeld

Tui geeft een goede en juiste omschrijving van de accomodaties, zodat hij aan de verwachtingen voldoet

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk