Helder en overzichtelijk

Een duidelijke en veilige website

We zijn heel vriendelijk geholpen en namen de tijd om mee te zoeken top

Een prachtige reis naar onze wensen samengesteld!. Zeer vriendelijk personeel.

Goed geluisterd naar onze wensen en op basis daarvan een prachtige reis voor ons samengesteld. Goede kennis over alle mogelijkheden.

prima zoals gewoonlijk

Het boeken ging prima, had geen printer en het afhalen van de ticket bij een branch hier in Terneuzen verliep soepel. TOP!!!

Duidelijke site

Vindt de site overzichtelijk. Boeken gaat ook makkelijk.

Snelle booking en verwerking.

Ging prima zo.

Is keer op keer super!

Ik vind het fijn om in de Tui app mijn vakantie uit te zoeken en te boeken. Maar mocht je vragen hebben kan ik ook altijd even binnen lopen in de Tui winkel. Zo fijn!

Door omstandigheden moesten we onze vakantie omboeken. Dit ging met behulp van de medewerkster zeer snel.

Makelijk te boeken

Ik heb tot nu toe geen klachten over Tui. Nog even en we mogen vliegen. Ben benieuwd!

Prima doet wat verwacht wordt niks meer niks minder

Nette site precies wat je verwacht maar niks extra s maar ook geen tegenvallers

Super geholpen

super geholpen, bijzonder klantvriendelijk

Zeer duidelijk en goede service!

Zeer duidelijk en overzichtelijk

Makkelijk reserveren

De website werkt prima is duidelijk en overzichtelijk

redelijk goed te boeken

Het was wel wat zoeken maar met een beetje handigheid lukt het wel. Ik krijg nu steeds berichten om de TUIap op de telefoon te laden, maar dat lukt niet. Blijkens telefonische info komt dat omdat de ap niet voor rondeizen is. Inloggen met mijn TUI op de PC lukt wel. Hierin staat ook goed de geboekte reis, betalingssysteem prima. Invullen andere gevens zoals personalia etc. lukt niet.

Prima en duideijk

Ik bel met Tui in Apeldoorn, heb dan een reis uitgezocht, op de site van tui, boek hem dan telefonisch, wij gaan 2 keer per jaar naar de Canarische eilanden, dus samen met het reisbureaus komt het prima voor elkaar, wij zijn wat ouder en willen graag op de dag vliegen, het is wel wat duurder, maar dat is niet anders,

Veel goede dingen over gehoord.

Makkelijk te boeken en alles is direct geregeld .

Super goed ondersteund geweest met het boeken en advies en informatie! Kan niet wachten om met me meisje te vertrekken!

Goede website met duidelijke keuze mogelijkheden

Wij hebben onze voorkeuren in de selectie mogelijkheden opgegeven en daar kwam een lijst met vakantie voorstellen uit. Daaruit hebben we dan weer gekozen op basis van luchthaven, vluchtdata en tijden. Makkelijk navigeren over de site, duidelijke info.

Via website boeken onhandig

Liever persoonlijk in shop. Vriendelijke medewerkers altijd goed geholpen.

Ik heb recentelijk een reis geboekt. Een paar uur later zag ik dat de reis ineens EUR 150 goedkoper werd aangeboden. Ik heb gebeld met TUI en zonder enige discussie hebben ze de lagere prijs ook voor mijn boeking aangepast. Dat is nog eens service!

prima servies

bij reis bureau super geholpen, ook met aanbevelingen en aanbiedingen

Compleet voor een goede prijs

Ik boek graag een stedentrip. In het verleden ook bij andere aanbieders gedaan, maar bij vergelijking is TUI qua prijs zo slecht nog niet!

Op zich goede website

Op zich goede website. Soms jammer dat langer duurt voor je bij juiste pagina uitkomt

Prima duidelijk site

Klantvriendelijk

Wij hebben al een paar keer bij TUI geboekt, prima service, zonder te regelen, stoelen in vliegtuig naast elkaar bv. Prijs/ kwaliteit verhouding prima. Enige wat mij tegenvalt is het gebruiksgemak van jullie app.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk