Werd vriendelijk en adequaat geholpen

Duidelijk!

Boeking is gemakkelijk en duidelijk. Website is overzichtelijk.

Alleen handig met pc

Op de iPad en telefoon bleef de pagina met prijzen en beschikbaarheid steeds leeg.

Prima!

Gemakkelijk, duidelijk. Hoeveelheid keuze in hotel bijna te groot, lastig om dan goed te weten waarop je filtert.

Niks op aan te merken

Ik heb het als zeer prettig ervaren. Geen onprettige situaties tegen gekomen.

Fijne website

Fijne website om je vakantie te boeken

Zeer content en tegemoetgekomen

Erg duidelijk en overzichtelijk om met gemak en met alle benodigde informatie onze vakantie te boeken

Meer dan uitstekend

Goede service op het reisbureau in Oranjestad (Aruba). Ik zou die dames daar extra in het zonnetje zetten als ik verantwoordelijk was voor TUI….

Behulpzaam

Zeer behulpzaam duidelijk met een grote glimlach

Goede zorg

Werd gastvrij ontvangen. En alle tijd met hulp. Zeer tevreden

een goede behandeling

dus een heel goede ervaring

Easy

Het boeken op de site van TUI gaat altijd makkelijk en als je daarnaast nog hebt is de klanten service van TUI altijd erg behulpzaam en makkelijk te bereiken! Het enige nadeel is de traagheid van de TUI app.

Prettig

Altijd relaxed.

Prima!

Makkelijk en Duidelijk

Goed begeleid pp site

Duidelijk site Makkelijk om te boeken

Misleidende informatie bij boeking en vervolgens geen service

Bij het boeken van de reis heb ik bewust voor TUI gekozen, met een wat hogere prijs voor de vakantie, omdat ik voor service ging. Tijdens het boekingsproces stond er bij de heenvlucht dat je een standaardhoeveelheid ruimbagage mag meenemen. En dat extra bagage bijboeken voor deze vlucht niet mogelijk is. Bij de terugvlucht stond dat je na afronding van de boeking ruimbagage kunt bijboeken via Transavia. Nadat ik eenmaal de boeking had gemaakt en ruimbagage voor de terugvlucht wilde boeken zag ik op de heenvlucht niets staan. Ik heb gebeld met TUI en kreeg te horen dat het een standaardprocedure is dat je ruimbagage voor zowel heen- als terugvlucht moet bijboeken. Als ik aangeef dat het niet zo op de site staat, dan wordt daar niet op gereageerd. Als ik aangeef dat ik hier niet tevreden over ben, dan krijg ik als antwoord dat ik een klacht kan indienen na mijn vakantie. Ik heb nu een klacht en moet dus 3 maanden wachten voordat ik die kenbaar kan maken? Helaas heb ik als klant niet het gevoel van service en/of klantvriendelijkheid. En dat terwijl mijn vakantie nog moet beginnen.

Zeer aangenaam.

Zeer deskundig en overzichtelijk.

Degelijk en ziet er vertrouwd uit.

De site werkt lekker en snel.

Top tot nu toe

Oké

Bijna oneindig veel keuze

Selecteer wat voor vakantie je zoekt, duidelijke site, een vakantie nog even over nadenken dan opslaan en later weer oppakken, prima te doen voor een leek zoals ik !!

Website is niet gebruiksvriendelijk

Wat een gedoe dat je steeds een enquête weg moet drukken. Wat een gedoe dat je meer dan een half uur aan de telefoon moet wachten voordat je een medewerker aan de telefoon krijg. Wat een gedoe dat je bij elke zoekopdracht opnieuw het aantal gasten en kamers moet invullen.

Beste, Ik heb ern pakketreis vlucht en hotel met mijn gezin 3 personen geboekt. Alleen wilden we 1 week eerder vliegen rn hebbeen hiervoor nogmaals 3 heenvluchten geboekt. Kunnen we een tegemoetkoming voor deze dubbele heenvluchten ontvangen, want de vluchten zijn tevens van TUI? Mvg, Ersun

Tui stuurt mij een mail met de mededeling dat ik geannuleerd zou hebben. Tui HEEFT ZELF geannuleerd,

Tui deed vorige week nog de prijs vd rondreis Baltische staten in de aanbieding . Ik geboekt, gooit Tui alles dicht terwijl dat 21 dagen voor vertrek zou zijn. Vervolgens geen chatbot beschikbaar en na 1,5 uur wachten aan de telefoon gehoord dat alle reizen bealve die van 25-9 nog doorgaat.

Eenvoudig en overzichtelijk te boeken

Ik mis alleen altijd de mogelijkheid om preferenties op te kunnen geven. Hiervoor moet dan weer contact worden opgenomen met de klantenservice of reisbureau.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk