ik heb op bij TUI winkel langsgeweest

ik ben bij met hulp en deskundigheid van personeel

Werkt goed, je kan er alles overzichtelijk zien. Aanpassen gaat ook prima. Soms gaat die wel ineens terug naar de basis dus 2 personen en moet je alles weer opnieuw invoeren.

Overzichtelijke website, snel geregeld

Overzichtelijke website, snel geregeld.

Altijd goed geregeld

Alles is duidelijk

Heel goed

Boeking gedaan in de winkel, goed geholpen

Matig tot goed

Alles betaald maar weet nog steeds niet waar ik precies ga slapen. Het is of of, wanneer dit bekend wordt staat er niet. Krijg een mail dat ik de app moet installeren voor een optimale reis ervaring maar een rondreis wordt niet ondersteund in de app. Ook geen ruim bagage inbegrepen kwam ik later ineens achter. Boeken zelf ging zeer eenvoudig.

Uitstekende vakanties met zeer goede hotels

Dit is de eerste keer dat wij met TUI vliegen

Lekker naar de winkel

Goede kennis van medewerkers

Super geholpen na verdrietig bericht.

Helaas moest ik om ernstige medische redenen onverwachts onze geboekte vakantie omboeken. Wat een warm bad van begrip. Meedenken met een oplossing. Kortom superfijn. Een pluim voor de medewerkster die mij heeft geholpen bij TUI Zwolle

Prima geholpen door medewerker voor om te boeken.

Wij moesten omboeken en dat ging niet via de site en app. Telefonisch werkt dat wel heel goed.

App is below par

Auto huren in all werkt niet

Gewoon gemakkelijk te doen

Het ging gewoon gemakkelijk om te kiezen, veranderen, en te boeken. Duidelijk en overzichtelijk

Geboekt bij het reisbureau in Roosendaal top geregeld

Niet geboekt via de website

Geboekt bij een tui kantoor wat heel goed beviel. Boeken via de website is een compleet drama, wij gaan met de auto naar les dunes comodoro in Benidorm spanje en dat is niet te doen via de website. Zou fijn zijn als dat een keer wordt aangepakt daar er steeds meer mensen zijn die een auto vakantie willen boeken, die krijgen bijna alleen maar campings voor hun neus geschoteld. Maar de tui shops geef ik een5 sterren beoordeling.

mooie info over boeking

Via Tui website heldere info over vakantiebestemming. na boeken snel en netjes geregeld, tot nu toe.

Zelf al "huiswerk" gedaan, prima uitgewerkt door reisconsulente.

Eerste kennismaking met Tui, Roselaar te Roosendaal (eerder Tui via D-reizen). Ook nu weer goede ervaring met uitwerken en boeken van pakketreis.

Vlot

Alles is vlot verlopen! In het begin was het wat zoeken om contact te kunnen leggen. Want als je op de link van facebook klikt, kom je op de Belgische Tui terecht. Uiteindelijk is alle communicatie via Twitter verlopen en krijg je vrij vlug reactie. De boeking zelf ging heel vlot.

Alles prima geregeld.

Door omstandigheden moesten we de geboekte reis omruilen. Dit ging zeer vlot. Zeer vriendelijk onthaal en alles gericht op tevredenheid van de klant. Mooie ervaring

Makkelijk te boeken

Meestal vlieg ik met TUI, van of naar Nederland. De beste prijzen en goede service. Het is enn plezier om met TUI te vliegen. Uitstekend.

Prima niet moeilijk

Wij komen er al jaren

Goed te doen. Alleen mocht er wel een eventuele voorkeur bij staan waaruit je kunt kiezen

Zie boven

Goed te boeken

Slecht

Boeking kon niet gemaakt worden via site. Per telefoon geregeld. Conformatie pas na enkele dagen. Reis daardoor duurder. TUI app werkt niet. Mijn betaalde reis is ook niet zichtbaar in mijn account.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk