prima begeleiding

Makkelijk

De boeking ging makkelijk en alles was duidelijk

Alles oke

Boeken was erg gemakkelijk.

Slecht site reageert slecht

Slechte site werkt slecht duurt lang voor er iets reageert daardoor krijg je fouten die je niet goed kan zetten dan moet je gaan bellen en zit je uren aan de telefoon medewerkers zijn wel vriendelijk aan de telefoon

Overzichtelijk

Goede aanbiedingen

Leuke reisjes maar post geen negatieve recensies

TUI heeeft leuke hotels in hun portefeuille maar als het een keer niet is wat je verwacht en hierover een recensie schrijft zie je die nooit meer terug en laten zij zich ook niet meer horen. Je zal dus altijd hoge waarderingen zien op de site. Dat is het enige minpuntje.

Het boekingsproces verliep soepel

We zochten een hotel in het midden van Duitsland met een laadpaal voor de elektrische auto. Dat was een criterium waar op geselecteerd kon worden. We hebben de vakantie geboekt en nu hopen dat er voldoende laadpalen beschikbaar zijn.

Goede website

Fijne website eenvoudig te volgen en gemakkelijk om te boeken. Bij vragen moet je het bij de klantenservice treffen en is de wachttijd te lang, maar ondanks dat toch 5 *

Makkie om te kiezen

Alle mogelijkheden binnen de kortste tijd op een rijtje. Op die manier kost het geen moeite om een keuze te maken.

Geboekt zonder problemen

Zonder problemen de gewenste reis geboekt!

Perfecte website!

Overzichtelijk, duidelijk en alles bij de hand. Boeken ging super snel. De app is echt top!

Geod geholpen ga zoo door

eerdere reizen waren ook goed.

meerdere malen met tui gereisd. Goede ervaringen gehad.

Begint al goed,meer dan een uur vertraging.

Iedereen netjes op tijd in gecheckt, zijn bij Tui alleen de koffers vergeten te tellen. Vliegtuig weer leeg gemaakt op de landings baan. Kan gebeuren.....de stomste als eerst. Volgende keer weer Corendon.

Leuk

Wij hadden eerst telefonisch contact, dit verliep vlekkeloos. Wij zijn daarna naar Tui in Bergen op Zoom geweest, goed ontvangen, er werd door een dame een drankje aangeboden omdat we even moesten wachten en met Jeffrey hebben alle details van de reis doorgenomen en besteld. Leuk!

Duidelijk en overzichtelijk

Goed, maar koffers bagage niet meer apart regelen veel gedoe

vertrouwd

Niet via de website maar in de winkel is de boeking gedaan.

Al jarenlang voor ons TUI

Wij boeken al jarenlang onze vakantie bij TUI en altijd zeer tevreden erover.

Uitzicht op fijne vakantie

Om 2023 goed af te sluiten heb ik een zonvakantie geboekt!

Geboekt bij TUI Hilversum Annette Brouwer heeft ons weer super geholpen bij het boeken van onze vakantie. Ze weet precies wat wij willen .

Fijne organisatie

Nvt

Goede communicatie mogelijkheden

Duidelijke site en na boeking goede informatie,op vervolg van de geboekte vakantie.

Twijfelachtig in het begin

Wij hadden de pech een stagiaire te treffen die echt niks wist .dus we zijn een paar dagen later gelukkig in contact gekomen met een ervaren kracht en zijn toe fantastisch geholpen

Gewoon super

Super en vakkundig geholpen