helder en duidelijk, gebruiks vriendelijk

Leuk boeking gemaakt in de winkel.

Prettig gesprek

Wordt altijd erg prettig geholpen. En al vele fijne bestemmingen bezocht

Makkelijk en snel

In een paar klikken je vakantie boeken

Geweldige bezoek aan Nieuwegein

Wij werden geholpen door Anita op City plaza, TUI reisbureau. Ze was op Corfu geweest en kon ons daar van alles over vertellen. Dus was super!

Altijd heel vriendelijk personeel en goede bediening

Snel en adequaat geholpen

We liepen de TUI winkel in Vleuten binnen en wiste al redelijk welke richting we op wilden. Er werd snel geschakeld en gepland want er was niet veel meer beschikbaar. Binnen een half uur stonden we buiten met een geboekte reis.

Moeizaam

Laatste keer dat ik boekte was het niet mogelijk om de boeking met minn mobiel te doen niet alles was zichtbaar. Op de site ging het boeken moeizaam. Slechter dan de oude site.

Makkelijk en overzichtelijk

Makkelijk en overzichtelijk

makkelijk te boeken

Aruba is een mooi eiland en het carnaval is altijd een leuk groot feest

Heel behulpzaam en vriendelijk

Heel behulpzaam in het oplossen van problemen die zich voor deden bij een fout die door het hoofdkantoor gemaakt was en een dag voor vertrek te horen kregen . Alles is naar alle tevredenheid opgelost !!!!

goed geholpen en vriendelijk ontvangen

snel een afspraak gekregen en goed geholpen door een vriendelijke bediende

Personeel heeft verstand van zaken en is vriendelijk en behulpzaam.

Helemaal ontzorgt!

Diana heeft mij geholpen van locatie hilversum. Hoefde alleen maar mijn wensen door te geven en ze maakte een pakket dat perfect bij mij past. Helemaal op maat en ze nam al het werk uit handen.

Zoeken is moeilijker dan boeken.

Tijdens het zoeken wordt je steeds teruggestuurd naar de beginpagina. Wanneer je na een, dus te lange, zoektocht je vakantie hebt gevonden, gaat het boeken dan weer wel vlot. De app vind ik trouwens ook niet heel overzichtelijk.

Super!

Snel, makkelijk en duidelijk

Mijn vakantiewens werd gehoord en begrepen

Het was prettig dat de medewerker mij vanuit haar eigen ervaring mij kon begeleiden naar de beste accommodatie en mij kon voorzien van tips.

Zeer goed te doen

Het was zeer overzichtelijk om een reis te boeken via de app

Fantastisch

Zeer plezierig en vakkundig

Super!

Goede service en top klantvriendelijkheid. Ik kwam ergens niet uit, en heel goed geholpen in de vestiging Velp

Altijd welkom

Op dit kantoor wordt je serieus genomen. Er wordt geluisterd naar de wensen en daar wordt op ingespeeld. De medewerkers herkennen je en weten je naam. Dat is je thuis voelen. Het personeel is bekwaam en correct. Na de vakantie wordt altijd geïnformeerd hoe de reis is geweest. Dat is top. Ook tijdens je vakantie staan ze voor je klaar als je ze nodig hebt.

Klantvriendelijk site

Klantvriendelijk site/ en telefonisch goed geholpen.

Selecteren van vliegtuigstoel was dramatisch

Na email met uitnodiging om alvast vliegtuigstoelen te reserveren bleek dit geen sinecure te zijn. Ruim 10x geprobeerd en telkens eindigde dit in een error in de betaalmodule van de website. Later op de avond bleek de betaalmodule vervangen te zijn, want ipv een ruime selectie nu nog maar 4 mogelijkheden. Vervolgens waren er voor de heenreis nog maar beperkte keuze mogelijkheden. Voor de terugreis waren er in eerste instantie geen 10 euro mogelijkheden meer beschikbaar. Tegen 12u PM nog eens geprobeerd en plots waren er wel weer mogelijkheden om te selecteren. Kortom een hele avond gespendeerd om een paar stoelen te reserveren.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk