Makkelijk maar helaas niet compleet

De website gebruiken is redelijk makkelijk. Echter, ik mis het doorgeven van dieetwensen via de website.

Makkelijk te boeken

Snel en makkelijk een niet te dure vlucht kunnen boeken

Betaalt, bevestigigd, geannuleerd

Ik had geboekt, ook bevestiging ontvangen en later een mail dat de boeking was geannuleerd. Na de volgende dag contact op het hebben genomen met de klantenservice is het probleem opgelost en 2 dagen later was de reis zichtbaar in "mijn boekingen". Door de vriendelijke medewerkster die het probleem heeft opgelost wil ik het bij een volgende reis nog een keer proberen. Zou de reis dan weer geannuleerd worden zoals deze keer dan zal ik niet meer boeken.

Het contact met het reisbureau was uitstejrnd

We zijn ontzettend goed geadviseerd . Laura was uiterst prettig in de omgang, ze wist ook veel te vertellen. Ze had veel geduld en ze heeft een aantal zaken, die ik verkeerd had ingevuld, zorgvuldig veranderd. Een dikke pluim voor Laura

Duidelijk goedkoop en makkelijk te boeken

Zie boven

Alles met gemak

Alles is online te regelen. Veel keuze!

Het boeken van een vliegticket gaat supergemakkelijk

Tui vliegt vanaf Eelde, voor ons voelt dat als een fijne luxe

Duidelijke site, makkelijk te boeken en een perfect telefoon team.

Boeking ging makkelijk en snel...later contact gehad met het telefoon team en daar zeer correct vlug en goed behandeld.

Heel goed

De medewerk(st)ers Tui zijn altijd vriendelijk en denken mee.

Gemakkelijk!

Helder en duidelijk.

Erg makkelijk te regelen

Een vakantie boeken via TUI is makkelijk te regelen en via de app heb je alle documenten direct inzichtelijk. Top

door storing eerste boeking gecanceld wel betaald na tel overleg tweede boeking gerelgeld naar volle

op zondag 9 juli boeking gemaakt naar gambia en betaald door storing kwam er geen bevestiging...op 10 juli gebeld naar tui kreeg een aardig vrouwpersoon aan de lijn die zei dat het gecanceld was ze ging het uitzoeken met hulp van haar nieuwe boeking gemaakt maar zelf de data veranderd wat 50 euro goedkoper was ...ben uitstekend en vriendelijk geholpen echter die 50 euro heb ik nog niet terug gaarne terug storten,bij voorbaat hartelijke dank ...groet henk scheffer

Prima en vlot geboekt

Ik heb 2 vliegtickets geboekt en dat ging makkelijker dan verwacht.

makkelijk en overzichtelijk

Het boeken was eenvoudig en ging vlot

Heel fijn geholpen.

Ik heb mijn vakantie om moeten boeken omdat mijn ex partner geen toestemming wil geven om met mijn dochter op vakantie te gaan. Ik ben telefonisch heel fijn geholpen en daardoor kunnen mijn dochter en ik toch nog een fijne vakantie hebben in Nederland. Bedankt daarvoor!

Eenvoudige en duidelijke site

Het is erg makkelijk en overzichten om een vlucht, inclusief extra’s te boeken. Gewoon een goed ontworpen website.

Duidelijke website

Mooie vakantie geboekt voor een nette prijs

de compleetheid van de pakket aanbiedingen is super

de compleetheid van de pakket aanbiedingen is super

Duidelijke website

Boeking snel en gemakkelijk uit kunnen voeren.

Duidelijk en makkelijk

Logische volgorde om in te vullen en gemakkelijk

Goede duidelijke site

Duidelijke en makkelijke site!

Snel bereikbaar klant vriendelijk en makkelijk kunnen omboeken

Fijne reisorganisatie en tot nu altijd tevreden.Bel contact gehad ivm onze vakantie omboeken,vriendelijk duidelijk en snel geregeld.

Super makkelijk om te boeken

TUI bevalt uitstekend. Nog nooit geen tegenvallers meegemaakt. Prima prijs en kwaliteit verhouding.

Makkelijk te regelen via site

Boeken ging probleesloos

Helaas geen voorkeuren op te geven, dus hiervoor toch telefonisch contact opgenomen

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk