niet zo makkelijk als andere keren

het wordt moeilijk gemaakt om dat je met 2maatschappijen te maken hebt. we hadden om willen boeken maar dat kon niet meer. telefonisch waren juli moeilijk te bereiken en we konden geen voorkeur maken voor welke kamer we wilden graag aan zwembad zijde we hebben er niet zo'n goed gevoel over als onze andere vakanties

gemakkelijk

gemakkelijk en overzichtelijk

Ik heb alsnog in het reisbureau geboekt omdat de omschrijving online niet echt duidelijk was en je geen preferentie kon opgeven. De kamers waren onduidelijk omschreven hiervoor naar de website van sunweb gegaan.

goede verzorging

ervaring is goed

boeking via heldere en duidelijke website

Vakanties makkelijk op te zoeken. Daarna is het boeken een fluitje van een cent. De app van Tui is eveneens aan te bevelen om de reis te betalen.

Goed en duidelijk

Goeie klanten service

Prima ervaring, jammer van 'laatste stoelen voor deze prijs' opmerking

Zoals aangegeven: prima ervaring. Ruime zoek-, filter- en sorteermogelijkheden maken het eenvoudig om snel leuke bestemmingen te vinden. Duidelijk foto's (meestal) en nuttige informatie over de accommodaties. Zoals in de titel al gezegd: beetje jammer van die hijgerige melding dat dit de laatste stoelen voor deze prijs zijn. En dan: komt er 5 euro bij? Of 50 euro? Maar afgezien daarvan, prima ervaring, al jarenlange tevreden klant.

Wij boeken altijd TUI

Netjes en snel aan de telefoon

Goeie service

Ik had een behulpzame, vriendelijke stagair Quinten. ( tui den haag Centrum ) Hij heeft de tijd genomen om mij te helpen en kwam met leuke ideeën. Alles goed uitgelegd. We hebben ook even gelachen, super vriendelijke jongen.

gemakkelijk en snel

We hebben weer een fantastische reis geboekt met Tui. Al meerdere malen zijn we op verschillende bestemmingen geweest, altijd zeer tevreden.

Ik heb zonder moeite mijn vakantiebestemming gevonden en kunnen boeken. Door een eigen stommiteit had ik hulp nodig van Tui en binnen de kortste keren was het probleem opgelost.

Drama

Echt alles ging fout na een wijziging van de initiële boeking ivm een overlijden van mijn schoonvader Ben nu zes boekingsnummers verder en mijn comfort stoel kwijt door aanhoudende lakse en incapabele Customer service DRAMA l!!!

Altijd een leuke vakantie boeking

Via het reisbureau heeft mijn voorkeur, maar via de website is ook erg gemakkelijk. Boeken gaat altijd goed. Alleen de Tui app daar ben ik niet zo fan van. Deze loopt nog vaak vast en mist informatie als je een tui vakantie hebt maar vliegt met bijvoorbeeld Aeromexico of Emirates. Hier kan tui nog wat verbeteringen in doorvoeren.

Tui is altijd top voor ons

Wij hebben al vaker gevlogen met tui. Altijd goed geweest

Alles verliep goed

Fijn en gemakkelijk

Duidelijke stappen om tickets te boeken. Ook de app gedownload deze spreekt voor zich.

Goed geholpen

Goed geholpen duidelijke uitleg

Goed geholpen in de winkel in leiden

Goede service in de winkel in Leiden

Slechter kan niet

In het Tui reisbureau in Zeewolde geboekt. Medewerkster neemt het niet door en boekt een 3 persoons appartement terwijl we een 4 persoons appartement besteld hebben en ook 4 vliegtickets gekocht hebben. (bij de reis in). Als wij aangeven een 4 persoons appartement te willen is de enige oplossing dat er wel een bedje bij geplaatst wordt. Als wij aangeven een 4 persoons appartement te willen omdat we daar ook voor betaald hebben kan dit niet. Als we willen annuleren moeten we annuleringskosten betalen terwijl Tui de fout gemaakt heeft. Asociaal.

Gek dat je niet direct een andere stoel kan vastleggen

Het is te gek voor worden dat je niet direct een luxe stoel kan reserveren dij losse tickets Dat kan wel op het reisbureaus

Prima geholpen

Prima geholpen door de medewerkster bij Tui Roermond. Alles geregeld zoals gevraagd.

Duidelijke omschrijving

Wat ik zocht vond ik snel, ik zette deze als favoriet neer. alleen het invullen van data moest ik steeds weer doen, alles weer overnieuw doen ik als deze favoriet opende. Dat vond ik wat vervelend

TUI only

Hoe fijn is het als een reisorganisatie begrijpt wat je nodig hebt en dat aanbiedt tegen zeer concurrerend tarief. Geen reden om verder te kijken.

Snel geboekt naar een fijne bestemming

Snel geboekt naar een fijne bestemming!

Lastig via internet en nog lastiger via app

Ik vind het lastig te boeken via internet. Er is te veel keus en ik kan niet voldoende filters toepassen. Ik vind de app nog lastiger (sowieso is een klein scherm moeilijker te lezen). Stoelreservering ging niet goed en daarna is de app niet meer toegankelijk. In de veelgestelde vragen is geen oplossing te vinden en de chatrobot weet het ook niet. De Servicedesk is niet bereikbaar (na meer dan 30 minuten nog steeds geen contact). Overigens is het blijkbaar voor de app na die tijd duidelijk dat een boeking is misgelopen en kan opnieuw ingelogd worden om een poging tot betaling te wagen. Ik wordt overladen met emails en andersoortige herinneringen. Krijg attachements (pkpass) toegestuurd waar je niets mee kunt en om boardingpasses naar mijn medereizigers te kunnen sturen lijkt het nodig dat ze allemaal de TUI app installeren. Als ik straks op Schiphol al die zooi weer op mijn telefoon moet gaan opzoeken wordt ik nog verantwoordelijk voor extra lange wachtrijen. Weinig 'voorpret' tot nu toe dus. Ik zie nog wel uit naar een fijne vakantie.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk