Slecht

Nadat ik tot 4 x toe alle boekingsgegevens had ingevuld kreeg ik tot 4 x toe een foutmelding. Oeps, er ging iets mis……. De volgende ochtend Tui Dordrecht gebeld die voor mij geboekt hebben. Daar ben ik prima geholpen! Overigens heb ik in juni een enquête ingevuld mbt ons verblijf in Italië afgelopen juni. Had aardig wat opmerkingen over alles wat mis was, ook niets meer van gehoord.

Slecht werkende app

Moeilijk te boeken. Meerdere malen geprobeerd voordat ik een booking kon doen.

Tui is een hele goede en mooie site

Tui is een hele mooie reis site je kijkt naar de reis die je wilt gaan maken en met boeken was heel erg snel en gemakkelijk en wij zijn er ook heel erg tevreden mee met de Tui reis site

Zelfs problemen waar TUI niets aan kan doen worden opgelost!

Vlak voor onze vakantie naar Antalya brak er brand uit in het hotel dat we hadden geboekt. Het was zo heftig dat er helaas zelfs 2 mensen om het leven zijn gekomen en er 12 gewonden waren. Stel je eens voor dat je daarin terecht komt .... TUI stelde direct een alternatief voor maar dat was een toeristen fabriek i.p.v. het kleinschalige 'Boutique' hotel dat we hadden geboekt. Géén probleem ... ik stelde een ander hotel in hetzelfde gebied voor en alles was binnen een kwartier in orde gemaakt. Absolute klasse! Dit was een probleem waar TUI helemaal niets aan kon doen maar de oplossing die ze op heel korte termijn boden heeft onze vakantie gered. Top!

Mislukt

Heb geprobeerd online te boeken, lukte niet. Klantenservice gebeld, hadden geen verklaring waarom dit niet lukte .

Goed personeel in Sneek

Goeie begeleiding echt top

Makkelijk

Ik zocht op periode en er kwam een lijstje uit. Daarvan een singlesreis gekozen en geboekt. Zo gepiept.

Reserveren kan via website, voor extra's is telefonisch contact noodzakelijk

Wij hebben een arrangement geboekt, waar wij graag ook een hond bij hadden willen reserveren. De website geeft hiervoor geen mogelijkheden en blijkt achteraf ook onduidelijk/onjuist. Uiteindelijk waren er meerdere telefonische contacten nodig en een andere kamer (met extra kosten)

goede ervaring

je word bij tui goed geholpen

Zonder de hulp in de TUI winkel was het niet gelukt

Boeken zonder hulp, speciaal met extra issues zoals medische bagage, lukte ons niet. Boeken op de TUI website beoordelen we daarom als onvoldoende. We zijn in de TUI winkel uitstekend geholpen en daarvoor zouden we de volle 5 sterren geven.

geweldig

Het boeken van de reis naar La Palma was een fluitje van een cent. Ook als je geen ervaring hebt met het boeken via internet dan kom je er altijd uit. Volg de stappen en klaar is kees. Ik ben heel blij met TUI. Nu de reis nog en na afloop horen jullie hoe het is geweest. Ik heb voor het eerst via internet geboekt, samen met mijn dochter, normaal via het reisbureau, maar je moet alles een keer proberen. Tot nu toe geen klachten. Ga zo door.

Duidelijk proces, binnen no time geboekt!

Het hele proces op de website was duidelijk, met uitzondering van de prijsverschillen op dezelfde dag & hotelkamer maar na wat rond clicken kwamen we er achter dat het ging om alternatieven vliegtuigmaatschapijen. Verder was het fijn dat tussen het keuze maken en de boekingsbevestiging eerder minuten dan dagen zaten! Erg fijn.

Dienstverlenend en aandacht voor de klant

De contacten persoonlijk, via de telefoon en mail verlopen altijd prima. Een verzoek of vraag wordt direct voorzien van een antwoord waarbij wijzigingen in een boeking niet resulteerd in een andere houding, humeur c.a.

Prima en gemakkelijk

Boeking was eenvoudig en gemakkelijk te doen. Tip, als een optie niet kan meld dit dan direct en niet bij afronden boeking. Bleek dat een voorkeurauto niet kon, moest de hele boeking opnieuw doorlopen.

Beroerd

Alles is helemaal in orde tot het moment dat je het boekt. Vanaf daar wordt er gesjoemeld met of de prijs of het aantal reisdagen en zo zullen er ongetwijfeld nog andere dingen zijn die ik gelukkig nog niet heb meegemaakt.

Zeer goed.

Zeer duidelijk en vlot afgehandeld.

Teleurgesteld en verbaasd

Na het boeken van 2 losse vliegtickets, zie ik binnen één week 2 gelijke tickets voor dezelfde bestemming en vliegtijden voor € 180,- minder op de site van TUI. Klantenservice zegt hier niets aan te kunnen doen, prijzen stijgen en dalen.

Efficiënt en eenvoudig boekingsproces

Duidelijke en overzichtelijke informatie op de website, beperkt aantal stappen in het boekingsproces, totale kosten en prijs voldoende duidelijk, goede start van de vakantie.

Prima overzichtelijk site

Zoeken en boeken is eenvoudig. Site is overzichtelijk en er is uitgebreide info over de gekozen bestemming accommodatie

In het weekend zijn jullie niet bereikbaar!

We wilden zaterdag een reis boeken en werden er elke keer in een van de laatste pagina's uitgegooid. Zondag idem dito. Telefonisch waren jullie niet bereikbaar. Staat wel op jullie site.

Duidelijk wat te doen

Het boeken was duidelijk, alleen was ik verbaasd dat de uiteindelijke prijs hoger uitviel dan de aanbieding.

Goede ervaring

Bij het boeken van de auto vakantie werd een aangegeven dat vertrek datum aangegeven, na het nazoeken is de vertrek datum de incheck datum van het geboekte hotel. Is het niet duidelijker om een incheck en uitcheck datum te gebruiken met betreft boekingen auto vakanties? Een vergissing is makkelijk gemaakt met vertrek datum ( ik dacht dus vertrek datum uit het hotel, uitcheck datum) Henri

Makkelijk zoeken en boeken en geweldige app met alle info op een rijtje en evt bij te boeken zaken en uitjes

Boeken is zeer gemakkelijk binnen een paar minuten

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk