Meer frustratie dan iemand aankan: waardeloos
Beknopte samenvatting van het boeken van een citytrip naar Parijs, inclusief treinreis:
- Boeken online ging eenvoudig redelijk eenvoudig. Filtersysteem is niet optimaal maar daar zou een klant wel uit moeten komen.
- Hotel én treinreis besteld.
- Volgende dag: mail van Customer Support dat hotel tóch niet beschikbaar is (door fout in systeem).
- Zelfde dag: mail van Backoffice dat gekozen treintijden (heen- én terugreis) niet beschikbaar zijn. Voorgestelde alternatieven zijn zeer ongunstig.
- Dag erna: ik bel met stress naar CS. Samen een alternatief hotel gevonden, niet geheel naar wens en bovendien duurder dan oorspronkelijke hotel, maar ik ben akkoord gegaan. De dame aan de lijn kon ook andere treintijden selecteren die gunstiger waren. Ik was enigszins opgelucht een deels tevreden.
- Dag later: wéér een mail van Backoffice, opnieuw is de treintijd van de heenreis niet beschikbaar. Het alternatief is weer zeer ongunstig (7.11u vertrekken in de ochtend vanuit A’dam terwijl ik in Enschede woon).
- Alles cancellen is ook geen optie want ik heb gezorgd dat ik en mijn vriendin, voor wie dit een verassing is) vrij kunnen krijgen.
- Weer een dag later: met veel frustratie en stress gebeld naar CS (blijkbaar is mailen naar backoffice niet mogelijk). Zij kunnen mij niet helpen omdat zij niet “over de treinen gaan”. Ik word doorverbonden naar backoffice maar ná een uur in de wacht te hebben gestaan geef ik maar op. De wanhoop neemt toe.
- Twee dagen later (maandag): na weer een lange wachttijd aan de telefoon spreek ik eindelijk iemand van Backoffice: die kijken of ze wat voor mij kunnen betekenen, maar helaas. De grap is dat een klant op jullie site op de betreffende vertrekdag diverse vertrektijden voor de trein kan selecteren waarvan ik weet dat deze niet beschikbaar zijn!
- Ik moet nu naar zien en bedenken hoe ik op tijd en fit aankom voor de trein.
Enige pluspunt: de dames aan de lijn waren vriendelijk (o.a. Shannon (CS) en Dineke (BO))