duidelijk en gemakkelijk

een veilige en gebruiksvriendelijke website , tevens correcte terug koppeling via email over het verloop

Makkelijk en toegankelijk

Bij de reisbureau geboekt en soepel verlopen

Site prima en duidelijk

Bij wijziging van beenruimte was de ruimbagage voor de terug reis eraf. Bij na bellen werd daar een beetje lacherig over gedaan. Zo van ja dat gebeurt weleens. Gelukkig hadden we het zelf gezien. Ook vreemd dat mede boeker geen wijziging door kan geven, alleen de hoofdboeker.

Mooi en duidelijk aanbod

De site is overzichtelijk waardoor het aanbod duidelijk is. Prijs - kwaliteit is goed

Makkelijk en snel

Wij hebben al eerder geboekt via TUI en dit ging, zoals eerder, heel makkelijk. De site is overzichtelijk en duidelijk. Naar mijn mening, alles wat je wil. Ook de app met daarin alle boekingsgegevens en informatie is erg fijn. Daarop aansluitend ook al mogelijkheden voor de verdere reis. Al met al een goede ervaring!

Gebruiksvriendelijk

Fijne overzichtelijke website.

Eenvoudig en snel

Prima te doen

Eerste keer dat wij met tui weg gaan

Zeer vriendelijk zeer goede uitleg we waren zeer tevreden al 3de keer met jullie op reis

Veel keuze en mogelijkheden voor alle vakanties

Snel, makkelijk, overzichtelijk en uitgebreide info.

Aardige mensen op kantoor!

Meer frustratie dan iemand aankan: waardeloos

Beknopte samenvatting van het boeken van een citytrip naar Parijs, inclusief treinreis: - Boeken online ging eenvoudig redelijk eenvoudig. Filtersysteem is niet optimaal maar daar zou een klant wel uit moeten komen. - Hotel én treinreis besteld. - Volgende dag: mail van Customer Support dat hotel tóch niet beschikbaar is (door fout in systeem). - Zelfde dag: mail van Backoffice dat gekozen treintijden (heen- én terugreis) niet beschikbaar zijn. Voorgestelde alternatieven zijn zeer ongunstig. - Dag erna: ik bel met stress naar CS. Samen een alternatief hotel gevonden, niet geheel naar wens en bovendien duurder dan oorspronkelijke hotel, maar ik ben akkoord gegaan. De dame aan de lijn kon ook andere treintijden selecteren die gunstiger waren. Ik was enigszins opgelucht een deels tevreden. - Dag later: wéér een mail van Backoffice, opnieuw is de treintijd van de heenreis niet beschikbaar. Het alternatief is weer zeer ongunstig (7.11u vertrekken in de ochtend vanuit A’dam terwijl ik in Enschede woon). - Alles cancellen is ook geen optie want ik heb gezorgd dat ik en mijn vriendin, voor wie dit een verassing is) vrij kunnen krijgen. - Weer een dag later: met veel frustratie en stress gebeld naar CS (blijkbaar is mailen naar backoffice niet mogelijk). Zij kunnen mij niet helpen omdat zij niet “over de treinen gaan”. Ik word doorverbonden naar backoffice maar ná een uur in de wacht te hebben gestaan geef ik maar op. De wanhoop neemt toe. - Twee dagen later (maandag): na weer een lange wachttijd aan de telefoon spreek ik eindelijk iemand van Backoffice: die kijken of ze wat voor mij kunnen betekenen, maar helaas. De grap is dat een klant op jullie site op de betreffende vertrekdag diverse vertrektijden voor de trein kan selecteren waarvan ik weet dat deze niet beschikbaar zijn! - Ik moet nu naar zien en bedenken hoe ik op tijd en fit aankom voor de trein. Enige pluspunt: de dames aan de lijn waren vriendelijk (o.a. Shannon (CS) en Dineke (BO))

Super vakantie

Ik heb een last minute geboekt, echt super makkelijk en veilig. Hele mooie accommodatie, gevlogen met Tui zelf, echt prima ervaring.

was na wat hulp toch wel eenvoudig

na wat opstart problemen toch vrij eenvoudig gelukt, en word goed op de hoogte gehouden door TUI, wat betreft voortgang reis.

Duidelijk en makkelijk

Het zoeken,boeken en betalen is zeer makkrlijk en dasrnaast geen verrassingen.

Boeken gaat prima en erg gemakkelijk, alleen nu bij inloggen in mijn account staat steeds de vlucht verkeerd, denk technisch foutje maar dit stoort want nu lijkt het of ik 2 dezelfde vluchten geboekt heb terwijl de een is van AMS-CUR en de ander CUR-AMS en er staat beide CUR-AMS in overzicht.

zeer goede reisorganisatie

Alles wordt goed geregeld, of je nu via internet boekt of reisbureau, en het klopt allemaal wat ze omschrijven in de folder of op internet

Wij worden erg goed geholpen bij Tui in Goes

Slechte werkende site

Tijdens booken meerdere male foutmelding, volgende dag tegen hoger tarief wel gelukt echter wederom foutmelding maar wel bevestiging via mail

duidelijk en voldoende keuze mogelijkheden

Goede website en transparantie met betrekking tot de kosten

super boek al jaren met tui

nu weer had per ongeluk op annuleren gedrukt wat een probleem heb de andere dag gebeld en ze hebben alles meteen in orde voor me gemaakt en voor dezelfde prijs

Jammer

Ik heb een reis geboekt bij tui en bij het bevestigen van de reis hebben zij alle informatie genoteerd. Bij het ontvangen van de reisgegeven ontbraken geboorte datums en de auto huur. Hierdoor ben ik gaan bellen om te vragen of ik een juiste bevestiging kan ontvangen na drie kwartier in de wacht te hebben gestaan krijg ik een medewerker aan de lijn die gewoon de verbinding verbreekt daarna opnieuw drie kwartier in de wacht gestaan en weer alles opnieuw uitgelegd service is slecht

makkelijk keuze te maken en goed aanbod

Door favorieten met elkaar te vergelijken is het nog makkelijker om een keuze te maken. Ruim aanbod in verschillende prijsklassen.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk