Makkelijk te boeken

Je kunt eenvoudig data veranderen om te kijken wat het beste en voordeligst uitkomt.

Altijd goede ervaringen met TUI

Al diverse malen met TUI op vakantie geweest, tot in de puntjes geregeld. Als ik iets zoek via internet begin ik altijd met deze website, duidelijk, overzichtelijk en goed geprijsd !

Lekker soepel

Het boeken ging lekker soepel. En snelle bevestiging. En gelukkig kon, na 3 jaar, de DeLuxe klasse ook weer on-line geboekt worden. Vond het niet erg om naar het reisbureau te gaan, maar on-line is toch makkelijker, althans dat vind ik,

Wij zijn tot nu toe tevreden

Alles wat we via de telefoon besproken hebben is gebeurd

Duidelijke site

Duidelijk, overzichtelijk. Je weet meteen war er wel en niet bij zit.

Prettig

Tui winkel Amersfoort Emiclaer wordt je heel prettig geholpen.

Overzichtelijk en genoeg info om zorgeloos te vertrekken.

Steeds verbaasd over de goede werking en service van het team uit Terneuzen. Geen addertjes of ongemakken achteraf. Duidelijke info en zeer behulpzaam als je bijkomende vragen hebt. Alles word je netjes uit handen genomen van verzekering tot en met de parking, echt top.

Makkelijk om te boeken

Goed overzicht van de data en de bijbehorende prijzen die je kan boeken. Overzichtelijke stappen.

Levert altijd

Wij hebben meerdere mailen met Tui geboekt en gevlogen. Ook in Corona tijd. Altijd fijne communicatie, berichtgeving en vrolijke medewerkers. Of je nou kiest voor economy of premium. Fijne app, met een klein kanttekening; de app werkt af en toe iets te traag. Al met al, fijne maatschappij en touroperator.

Prettig

Nemen de tijd voor je en helpen mee zoeken tot je een fijne vakantie hebt gevonden op een kundige manier

Goede organisatie met groot aanbod

Geboekt via internet. Mijn vragen werden via chat niet goed beantwoord. Heel fijn om met lastige vragen toch naar een Tui winkel te kunnen.

zeker goed

voor het eerst tui geboekt was goed en duidelijk. hoop maar dat het zo blijft in het verleden nare berichten gelezen van tui

Makkelijk te begrijpen

Heel simpel

Uitstekend!!

Tui staat bekend om zijn kennis en vaardigheden. Het is een heerlijk reisbureau, wil nooit meer anders en tot in de puntjes geregeld. Wat ik niet weet is dat ik bij TUI heb geboekt, maar vlieg met Transavia.. snap het niet!

Fijn ontvangen energie prettig geholpen

Snel en eenvoudig via gebruikersvriendelijke website

Fijne manier om te zoeken via uitgebreide filters. Vervolgens is het boeken zo gepiept. Ook het vervolg traject via de app en/of website verloopt goed. Voldoende aanvullende informatie.

Super goed geholpen

Super goed geholpen en goed mee gedacht

Te veel mail

Waarom krijg ik ongeveer elke dag een bericht over mijn boeking. Irritant veel, mag veel minder

hotel heeft goede reviews , ziet er goed uit

het boeken ging vlot ,ook het boeken van extra bagage ging goed, mooie prijs voor een 5 sterren hotel.

Duidelijk, overzichtelijk, makkelijk!

Het overzicht van hotels en kamers was duidelijk waardoor alles goed te vergelijken was. Na de keuze te hebben gemaakt was de boeking eenvoudig door al het gevraagde in te vullen.

Reisbureau

Ben bij het reisbureau in Amstelveen geweest en ben daar goed en vriendelijk geholpen.

Website gemakkelijk om te gebruiken

Heel intuitief, gemakkelijk om verschillende opties te berekenen, goede descripties van de hotels en zo. Wat minder: de supplementen voor de bagages, en om de zetel in het vliegtuig te boeken.

Heb niet op de website geboekt

Heb reisbureau geboekt emiclair Amersfoort

Ik word hier niet vrolijk van !

Wij hebben een reis geboekt via TUI naar Mallorca. Echter we vliegen met transavia , en wij willen graag 2x 20 kg ruimbagage bijboeken. Via de site van transavia lukt dit niet. Ik vul in reseveringsnummer : DQWS01 en krijg alleen maar foutmeldingen. Ik word hier niet vrolijk van ! Kunnen jullie mij helpen ? M.vr.gr, John van Wijlick

duidelijk en gemakkelijk

een veilige en gebruiksvriendelijke website , tevens correcte terug koppeling via email over het verloop

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk