Overzichtelijk en logisch ingedeelde Website

Goede overzichtelijke Website. Makkelijk boeken van de vakantie

Goede en snelle afwikkeling

Boeken gaat zeer gemakkelijk

Boeken ging erg gemakkelijk. Ook het reserveren van een parkeerplaats dichtbij Schiphol.

Simpel boeken, vooral als je gegevens nog bekend zijn.

Wat ik niet begrijp is dat je gewezen wordt op de app, maar dat die nog steeds niet functioneel is voor rondreizen.

Makkelijk boeken met een account

Omdat ik vaker met TUI gereisd heb is het boeken erg gemakkelijk.

Makkelijk, snel geboekt

Goed en zeer overzichtelijk

Boeken ging zeer eenvoudig en het zoeken naar verschillende klassen om in te vliegen ging ook top. Alles bij elkaar zeer tevreden.

Blij mee

Ben heel goed geholpen.

Overzichtelijke sites.

Goede ervaring, al meerdere keren hier geboekt, en nooit geen problemen.

formidabel verlopen!

Tot nu toe ging alles super!

Makkelijk en snel

Duidelijke website

Goed en vrolijk geholpen in de winkel

Voor ons ( ouderen ) goed dat er nog winkels zijn. Even er naar toe , want op de site al gebladerd en een voorkeur gekozen. En alles binnen 10 minuten geregeld , inclusief koffie .

Zoals altijd goed overzicht

Goed overzicht

Onlangs met tui naar Tenerife geweest, alles was perfect van reis bureau tot app , vliegen .het hotel, en de begeleiding in hotel

Super organisatie

Leuke mensen die er werken. Ze zijn kundig en behulpzaam.

Goed, maar het is erg lastig dat je later moet bellen om de voorkeur voor de bedden in je kamer aan te geven.

We hebben nog niet chit een ervaring

Wij gaan pas in december met vakantie dus kunnen nog niet chit oordelen.

Geweldig goed geholpen

Teleurgesteld

28 juli via de app (telefoon) twee vliegtickets geboekt. Bij het betalen was er een technische storing. Daarna via de laptop de tickets gereserveerd. Na betaling zag ik dat de tickets 40 euro per stuk duurder zijn. Tussen de twee pogingen heeft enkele minuten gezeten. Klantenservice geeft aan hier niets aan te kunnen doen omdat de prijs afhankelijk is van beschikbaarheid en vraag. Wij vermoeden dat de prijs omhoog is gegaan door onze tweede vraag via de laptop en balen enorm.

Redelijk

Prijspositionering met kortingen en dan ook weer met administratiekosten erbij is onoverzichtelijk. Interface met gebruiker kan nog worden verbeterd.

Prettig en duidelijk

Prima en duidelijk

Tui geeft duidelijke informatie over de vakanties en prima service

App niet voor mijn cell phone regio

Als ik de Tui app will downloaden van de app store gaat het niet omdat het schijnbaar niet geschikt is voor mijn cell phone.

Geweldig geholpen

We zijn echt geweldig geholpen bij het reisbureau van Tui

Kan beter.

Volmerlaan 3