Goede klantvriendelijk service en afwikkeling

Goede service en afwikkeling

Heldere website

Ik zocht een hotel om de af te leggen afstand wegens familiebezoek naar omgeving Zürich halverwege te onderbreken. Een hotel in een interessante omgeving heeft onze voorkeur. Obernai in de Elzas was een optie en Tui biedt daar een aantrekkelijk hotel aan, midden in de plaats en op korte afstand van restaurants. Dat heeft onze keuze bepaald.

Boeken is een eitje.

Het boeken van een vakantie bij Tui is heel makkelijk. De site is overzichtelijk en je kuntl je wensen aangeven en je vakantie boeken. Ook handig is het om een paar vakanties aan je favoriete toe te voegen zodat je daaruit de juiste keuze kunt maken.

Goed maar niet geweldig

Wij gaan graag naar Griekenland. Maar dan ook alleen naar een aantal eilandjes. Die selectie kan ik bijvoorbeeld niet maken. Ik krijg ALLE hotels van heel Griekenland, terwijl ik alleen op zoek ben naar Kreta. Erg jammer, maar die selectie zal TUI toch echt erin moeten bouwen. Voor de rest prima site.

Ik reis het meest met TUI. Voor mij loopt alles op rolletjes, geen lange vertraging, aardig personeel. Goed geïnformeerd via mail. Dus een goede maatschappij.

Slechte service bij opvragen informatie over appartementencomplex

Mijn vraag was of ons appartement in het hoofdgebouw of het bijgebouw lag, ivm toegang tot zwembad. TUI zou hierover een mail sturen naar het appartementencomplex. Volgens TUI kwam daar geen antwoord op. Nadat ik zelf mail stuurde kreeg ik binnen 2 dagen antwoord. Vreemd. Slechte service van TUI!

Na het boeken direct extra kosten

Na het boeken direct het bericht gehad dat er 53 euro extra betaald moet worden voor de huurauto. Auto die we hadden gereserveerd was niet meer beschikbaar dus was er ergens anders een mindere auto nog wel beschikbaar voor meer geld met meer borg. Na een mail werd er direct over jullie rechten gesproken en dat we moesten betalen of de huur auto moesten annuleren. Jammer dat dit direct zo onvriendelijk word gecommuniceerd na 3400 euro te hebben betaald. Betaling direct netjes gedaan voor de reis maar dit was teleurstellend

Professioneel, informatief!

Zeer veelbelovend.

Makkelijk en overzichtelijk geboekt.

Overzichtelijke website. Duidelijke informatie over hotel en vlucht.

Prima website

Helaas als je boekt via je account , staan al jou gegevens er niet in dat zou wel handig zijn

Matig

Keuze was lastig omdat het niet op een lijst is te boeken (met transfer of met auto huur) dat resuteerd in andere prijs maar niet op een boekkings keuze

Weer goed geholpen

Van komen tot weggaan zeer fijn geholpen. Goed advies en boeking. Service met een grote S!! Sliedrecht top gedaan

Heel kundig.

Goed geholpen, gelijk geboekt. Het enthousiasme van de medewerker geeft je gelijk een vakantie gevoel

Alles goed beschreven en makkelijk te vinden

Prima site en schappelijke prijzen

Makkelijk en overzichtelijk boeken

Het is makkelijk boeken bij TUI. Een duidelijke, overzichtelijke website wat weinig vragen open laat. Handig is hun app waar je de status vsn de boeking kunt volgen.

Medewerkers Tui (kantoor Maastricht) namen alle tijd voor ons om tot een voor ons geschikte vakantiebestemming te komen. Ook realistisch advies gekregen. Volgende keer weer Tui.

Het boeken verliep vlot

Het zoeken naar een passend verblijf met gebruikmaking van de filters was gemakkelijk.

Goed geregeld.

Website goed toegankelijk, eenvoudig voor het het maken een boeking. Geen 10 omdat in de omschrijving van het hotel niet staat dat er verbouwwerkzaamheden zijn en we dat later in de kleine letters van de boekingspapieren moesten lezen.

handige site

Alles snel en duidelijk.

Lukt met geduld hebben Eerst even wennen Site reageert snel op gegevens

Mooie site maar soms traag als stroop

Mooie overzichtelijke site, gemak van alles ineens kunnen regelen. Helaas was de site soms zo traag als stroop wat het niet aangenaam maakteom op het gemak te neuzen voor een vakantie

Gelukt

Goed opletten, dan komt het goed

Gemakkelijk en helder

Al vaak een vakantie geboekt via de TUI app. Als je op je vakantie adres aankomt, zie je pas wat je geboekt hebt en dit is eigenlijk altijd correct. Dus boek ik graag via de site onze volgende trip!

Altijd goed

Ik boek altijd bij tui en altijd goed

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk