Snelle, correcte en adequate afhandeling

Ondanks drukte werd ik snel, adequaat en correct behandeld

Makkelijk, duidelijk en simpel.

boeken ging eenvoudig

Boeken ging eenvoudig. Wel bleken geboortedata ondanks dat deze goed waren ingevuld verkeerd op de bevestiging te staan, evenals de nationaliteit. Na een telefoontje werd dit echter snel opgelost.

Gemakkelijk te vinden wat je ziekte En de reservering ging top dan de voorbeleving op de app is helemaal geweldig van het begin van de reservering tot het einde van de reis

Alles goed positief

Fijne site overzichtelijk

Aardig personeel.

Zo vriendelijk geholpen. En ook dat ze je met de voornaam aan doen spreken. Verrassend. Top.

Prima ervaring

Uitzoeken op de site werkt prima. Verder niets op aan te merken.

Top !!

Al jaren zeer tevreden, ruime keuze en alles duidelijk en goed geregeld !!

Ik heb niet geboekt via de website

Nvt

prima geholpen en goed voorgelicht.

Nette uitstraling en prima geholpen door de medewerkster. ook nog nageteld met aanvullende informatie. prefect.

Telefonisch contact gehad met een medewerker van Tui, was zeer behulpzaam en vriendelijk

Zeer goed en snel te boeken

Wij zijn zeer tevreden over het boeken via de tui site

Boeken ging prima

Het boeken ging prima. Maar vervolgens moet je nog wel weer extra betalen voor je koffers en moeten er daarna nog allemaal gegevens in worden gevuld. Ik wil een prijs inclusief koffers als ik een vlucht boek van 2 weken en meteen alles opvragen, niet achteraf nog ergens tegenkomen dat ik mijn paspoortgegevens moet invullen.

De betalingsoptie die ik wilde gebruiken is niet beschikbaar

Ik wilde met een buitenlandse mastercard betalen en die word niet geacepteert en American Express ook niet.

Er werd met ons mee gedacht.

Heel Goed .

Goed aanbod, eenvoudig te boeken

Door de filters te gebruiken de keus snel beperkt tot een overzichtelijk geheel. Boeken ging prima, alleen had ik graag wel een transfer van vliegveld naar het hotel bijgeboekt. Dat kwam niet in het menu voorbij en moet ik dus achteraf regelen. Een beetje nette stoel in het vliegtuig en twee koffers maakt het nog dik 100 euro duurder, (Transavia rekent 33 euro per koffer enkele reis) iets om op te letten.

mijn ervaring is duidelijk en goed geholpen

mijn ervaring is duidelijk en goed geholpen

Makkelijke website met mooie aanbiedingen!

Het is makkelljk boeken via de website, heel duidelijk en overzichtelijk. Heb je toch nog eventueel vragen, dan is de klantenservice makkelijk bereikbaar en je word zeer vriendelijk te woord gestaan.

Alles was duidelijk, en makkelijk te volgen

Het was een kleine moeite om online te boeken. Alles was zo makkelijj te volgen.

Geen stoel reservering kunnen doe na jullie mail

Ik krijg mail dat ik mijn reservering kan upgraden,in dit geval stoelboeking,,helaas niet mogelijk

Makkelijk boeken

Makkelijk boeken, alleen een beetje erg “drukke” website. Zou wat simpeler van opzet mogen zijn.

Mijn ervaring met TUI is goed

Heel makkelijk om een reis te boeken, alleen jammer dat je bagage en stoelen apart moet boeken

Altijd goede service gehad prima reisbureau

Voor de eerste keer niet naar een TUI shop geweest dit daar ik verhuisd ben van Breda naar Barendrecht. Nu via internet geboekt, wel wat langer moeten zoeken maar ben er toch uitgekomen. De verdere afhandeling loopt super via het internet.

Prima om on line te boeken

Fijne site, kunt favorieten wegzetten. Ook fijn dat je een vakantie een paar dagen on hold kan zetten voordat je definitief over gaat om te boeken.

Fantastisch

Ik hoop dat dit ons zo gaat bevallen. Wij gaan altijd 2x per jaar op vakantie en boeken altijd bij een ander maar die is zo erg de tijden aan het veranderen in tegendeel voor ons. Dus hoop dat we hier geen last hebben. Dan hebben jullie er 2 klanten bij.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk