Ga al jaren met Tui op vakantie,maar...
Ik ga dus echt al jaren met TUI op vakantie en daarvoor met Arke/Holland International de voorlopers van TUI,maar nog nooit ben ik zo behandeld geweest als afgelopen vrijdag! Ik had de reis telefonisch geboekt via TUI omdat ik hulpbehoevend/mindervalide ben en kan dus helaas niet online boeken. Dit vind ik al een minpunt want op vele andere sites kan het namelijk wel maar nét niet met deze vakantie,en nooit via TUI. Enfin ik heb gebeld alles geboekt,denk alles is in kannen en kruiken. Helaas minder waar. Dag erna word ik gespamd van de mails en daarin vermeld dat ik de touroperator was (Ehm nee ik ben de klant) er was een fout gemaakt etc etc en ik terug mailen met het goede reserveringsnummer,ja er was een oud reserveringsnummer gebruikt helaas van afgelopen jaar,oké makkelijk om de informatie over te nemen maar wél erg fout van de mevrouw die geboekt heeft.
Enfin 10 mails verder is het eindelijk aangepast nadat ik gebeld had afgelopen vrijdag (had maandag geboekt). Ik had die juffrouw toch aan de lijn dacht ik vraag even waarom er géén comfortklasse geboekt kon worden en of ik dat nog bij kon boeken. Nou nee zei ze gewoon bruut. EHm dit is niet mijn fout dus annuleer alles maar was gelijk mijn reactie. Nou die juf was niet echt geweldig. Ik werd furieus heb uiteindelijk mijn man haar aan de lijn gegeven en tja mijn man was ook boos. We konden dus géén comfortklasse meer boeken etc etc de een na de andere fout is er dus gewoon gemaakt en tja we moesten dan maar alles opnieuw boeken maar er is nog niets bekend óf er wél comfortklasse gaat komen (WAAROM staan die prijzen etc dan alvast online als je nog niets kunt boeken behalve het hotel???) Pas als de vluchttijden bekend zijn dan kan er evt. dus comfort klasse bijgeboekt worden,maar wij niet want...We hebben al geboekt. Tja dan cancelen we dus alles zei mijn man,nou dat ging dan dus ook weer niet want dan was er géén prijsgarantie meer. Klopt de reis is nu week later al duurder geworden! Wat een toestand!