Gemakkelijk via internet

Gemakkelijk te boeken, jammer dat ik de boeking niet kan plaatsen in nu tui.

Duidelijk info en fijne praktische app

Redelijk tot Goed

Alleen is er geen enkele specificatie bekend over de hotelaccommodatie behalve de lokatie. Dus ook niet bekend bijv. de bedafmeting, badkamer Dus we moeten nog ervaren hoe ofvwat

Makkelijk

Alleen had een verkeerde terug vlucht datum ingetoetst Kwam er een uur later achtereen moest €120 betalen om het te veranderen Jammer dat je hiervoor geen 34 uur bedenktijd geven

Makkelijk.

Prima geregeld

Snelle service…goed bereikbaar Uitstekende vluchten

Gemakkelijk en duidelijk.

Wij zijn goed en professioneel geholpen de reis naar Egypte en het resort is duidelijk en prachtig verteld

Slecht

Tui laat mensen naar een onveilig gebied waar natuurrampen plaatsvinden. Alles wat wij wilde doen op onze vakantie is teniet gedaan door hevige bosbranden. Door deze bosbranden vinden wij het als klant ook niet veilig om naar het eiland te gaan. Ze denken niet mee om de optie te geven om om te boeken als je geen Flex hebt. Flex is een product die je meer dan 50 dagen voor de reis moet afsluiten! Het menselijke aspect is gewoonweg niet aanwezig bij deze organisatie. Telefonisch wordt je niet geholpen en ontmoedigen ze het contact als je lastige vragen hebt door je eindeloos te laten wachten en vervolgens (MEERDERE KEREN) de verbinding te verbreken! Ondanks dat ze regeltjes hebben m.b.t omboeken zonder Flex (wat ik begrijp), is er gewoon niet normaal over te praten met Tui. Ze hangen je op, ze plaatsen je na een uur wachter weer terug de wachtrij in en ze zijn niet bereid mee te denken met hun klanten. Laatste keer dat ik hier zelf een reis boek en ik ga mijn directe omgeving ook ontmoedigen om dit te doen.

Perfect reisbureau

Uitstekend Vriendelijk en behulpzaam

Boeking ging goed

Boeking ging goed. Het was even onduidelijk met de vervaldatum, maar dat is uiteindelijk geen probleem gebleken. De site werkte naar behoren.

Er was wat met de boeking verkeerd gegaan betreffende de naam. Contact opgenomen met de klantenservice, deze hebben er alles aan gedaan om dit te wijzigen. Het was ook binnen een dag aangepast. Top!

Snel en normale prijs

Kon alles in een snelle tijd boeken, was erg overzichtelijk

Goed en vriendelijk geholpen en geadviseerd.

Top geholpen

Zeer goed en top geholpen door Miranda Efting Eindhoven. Klasse !

Uitstekend geholpen

Op al onze vragen werd deskundig geantwoord maar ook de info die wij kregen was van een hoog niveau

Heel goed klantvriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke geholpen met een stedentrip naar Berlijn,maar ik zoek wel op internet maar kies ervoor om het boeken in de tui reiswinkel te doen

Alles is punctueel en duidelijk

Wij ervaren nooit problemen bij het boeken bij TUI. Al meerder reisen gemaakt.

Duidelijk

Alles ging snel en makkelijk

Goed geholpen

Gemakkelijke app om te boeken.

Helemaal naar wens

Mijn ervaring met TUI voldoet aan alle verwachtingen.

erg goed

erg goed netjes en vlot te woord gestaan

Voel me opgelicht

Ik reis al 19 jaar met Tui (en Arke), nog nooit is mijn reis geannuleerd omdat ik over mijn betalingstermijn was. Dan kreeg je nog wel een tweede mail of dergelijke, maar dan werd de boeking niet zomaar in 23 uur verwijderd. De manager vand e klantenservice Ron van Mulder, had me hierover een mail gestuurd, met dat de annulering gelukt was. Dit nadat ik hemel en aarde heb bewogen om vrij te zijn voor deze reis. Het ergste is nog dat de reis een paar minuten voordat ik op mijn laptop kon was geannuleerd, toen ik gelijk belde gaven ze aan dat hij al elders is geboekt en de reis vol zit. jaja dit allemaal in 3 minuten. Volgens mij had dhr. Ron van Mulder vrienden aan tafel zitten die hij wou matsen en ons maar had genaaid.

Volmerlaan 3

2288GC Rijswijk